USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yaşar: ?Bütün Desteği Vereceğiz?

Yaşar: ?Bütün Desteği Vereceğiz?

Yaşar: ?Bütün Desteği Vereceğiz?
04-03-2016 22:14
Google News


İRADE / SPOR SERVİSİ

İlimizi Hentbol Süper Lig’de temsil eden Sivas Belediyespor Bayan Hentbol takımı Medicana Sivas Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyarete Sivas Berlediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal, Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Teknik Direktörü Doğan Ardahanlı ve sporcular katıldı.

Sivas’ta tek süper ligde takım olduklarını vurgulayan Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Şube Sorumlusu Taner Karabal hentbol sporu ile ilgili Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar’a bilgiler aktardı.

KARABAL: ‘HENTBOLA İLGİ AZ’

Hentbola biraz geç ısındıklarını ancak süper ligde kalacaklarına inandıklarını da sözlerine ekleyen Karabal, ‘Ankara’dan sonra bu bölgedeki tek takımız. Karadeniz takımları var ama bu bölgedeki tek takımız. Fakat hentbola ilgi az. Bayan sporu olunca anlatmak ve sevdirmek istiyoruz. Biz yönetim olarak hentbolu çok sevdik ama buradaki amacımız bu sporu Sivas’a ve Sivaslılar’a sevdirmek. Transferlerimiz ilk geldiği zamanda muayenelerini hastaneniz yaptı bundan dolayı gerçekten çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

YAŞAR: ‘DESTEĞİMİZİ ESİRGEMİYORUZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar ise ‘Biz sağlık olan alanda elimizden geldiği kadar desteğimizi esirgemiyoruz. Sağlık sponsoru olunca işimizi daha titizlikle yapıyoruz. Biz sporcularımızı sporcularımız ise bizleri çok benimsedi. Sivas için ve sporcularımız için elimizden gelen bütün desteği vereceğiz’ ifadelerini kullandı.

KUPA TAKDİM ETTİLER

Ziyaret sonrası Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı oyuncuları Yaşar’a kupa takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!