USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dermokil ?Natural´ Serisi Tanıtıldı

Dermokil ?Natural´ Serisi Tanıtıldı

Dermokil ?Natural´ Serisi Tanıtıldı
07-03-2016 09:28
Google News


Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Dermokil Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca, ‘Bu yıl yeni olarak Natural serisinin satışa çıkarıldığını belirterek, ‘Bundan önce bir xtreme gurubumuz ve special gurubumuz vardı. Toplamda 126 adet olan ürün çeşidimiz son serimizle birlikte 150’yi aşkın çeşide ulaştı. Bu toplantımızda naturel serimizdeki yeni diş macunu, şampuanlarımız ve bakım kremlerimizin tanıtımını yaptık. Sivas’ımızda üretilen ürünümüz artık bir marka haline gelmiş durumda. Şuanda eczane ekibimiz doktor çalışmasıyla birlikte 35 kalem ürünümüz doktor reçetesine giriyor. Çok ciddi anlamda geri olumlu olarak geri dönüşler alıyoruz’ dedi.

HAYRULLAH AĞKAŞ/ OĞUZHAN SARZEP

Sivas’ın önemli bir değeri olan Dermokil kozmetik ürünlerinin 2016 yılı lansman toplantısı yapıldı. Sıcak Çermik’teki Sivas Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya bölge illerinden oldukça yoğun bir katılım sağlandı.

Dermokil Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca, toplantıda illerden gelen bölge temsilcilerine yeni ürünler hakkında bilgi verirken, hem de 2016 yılı çalışmaları hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Karaca, ‘Öncelikle Sivas’ın en büyük turizm tesisi olan ve misafir kabul ettiğimiz, Sivas’ın teveccühünü kazanan böyle bir işletmede ilk şirket toplantısını yapan firmalardan bir tanesiyiz. Dermokil olarak Türkiye satış lansman toplantımızı ve yıl planlamamızı yapmak üzere tüm satış ekibimizi otelimizde ağırladık. Her iki gururu da birlikte yaşıyoruz’ dedi.

‘Toplantımızın amacı hem motivasyon hem de 2016 yeni ürün tanıtım ve ürün geliştirme anlamında bir toplantı yaptık’ diyen Karaca, Dermokil olarak 2016 yılı çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Bu yıl yeni olan Natural serisinin satışa çıkarıldığını belirten Karaca, ‘Bundan önce bir xtreme gurubumuz ve special gurubumuz vardı. Toplamda 126 adet olan ürün çeşidimizi son serimizle birlikte 150’yi aşkın çeşide ulaştık. Bu toplantımızda naturel serimizdeki yeni diş macunu, şampuanlarımız ve bakım kremlerimizin tanıtımını yaptık’ ifadelerini kullandı.

Dermokil Yönetim Kurulu Başkanı Karaca şunları kaydetti:

‘Ürünlerimiz bayimiz olan eczanelerden temin edilebilir. Dermokozmetik eczanelerinden ürünlerimize ulaşılabiliyor. Sivas’ımızda üretilen ürünümüz artık bir marka haline gelmiş durumda. Şuanda eczane ekibimiz doktor çalışmasıyla birlikte 35 kalem ürünümüz doktor reçetesine giriyor. Çok ciddi anlamda geri olumlu olarak geri dönüşler alıyoruz. Belki hizmet eksikliği anlamında yetişemediğimiz konular olabilir ama hem şirketimizin hem şahsımızın hem de Sivas’ımızın haklı gururu… Dünya ülkelerinde de oldukça ciddi ilgi görüyoruz. Şuan itibariyle ürünlerimizi Çin’den Kenya’ya, Cibuti’ye ve Avrupa ülkelerinin tamamı olmak üzere 28 ülkeye ihracat yapıyoruz.’

Dermokil ürünleri olarak diğer temizlik ve kozmetik ürünlerinden içerik olarak tamamen farklı olduklarını kaydeden Karaca, ‘Ürünlerimizde içerik bakımından sentetik ve kimyadan çok uzağız. Yani kültürümüz ve geleneğimiz olan kimyayla Türkiye’nin buluşmadığı dönemde kil ile temizlik, kil ile bakımın natural şeklini endüstriye çeviren firmayız. Diğerlerinden farklıyız. Gelinen noktada merdiven altı firmalarda taklit ediliyoruz. Ayrıca artık uluslararası firmaların ürünlerinin içeriğinde kil kullanılmaya başlanıldı. Ulusallardan aşırı bir baskı var. Bu bizlerin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Ama biz her şekilde yolumuza devam ediyoruz. Her firma kimyasal ürünlerle birbiriyle yarışsa bile biz kil ile herkesten farklıyız. Ürünlerimiz artık doktor reçetesine girmiştir’ şeklinde konuştu.

Karaca açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘Kil, yüzyıllardan beridir insan DNA’sına en uygun maddedir. Yani insan vücudu topraktan geldiği için kile ile insanın DNA’sı birebir uyumludur. Tedavi anlamında da güzellik anlamında da tüm canlılara da can veren toprağın kendisidir zaten. Biz bunu keşfettik. Bunu da kitaplaştırdık. Bunu önümüzdeki günlerde Kil’in dünü, bugünü ve geleceği ile Avrupa’daki ve kozmetikteki yeri anlamında çok ciddi araştırmalar neticesinde bir kitap yazdırdık. Bununla birlikte kilin bilimsel yönünü de ortaya koymuş olacağız. Büyük firmalar artık ürünlerinde kili kullanmaya başlasalar bile bu bizi ön plana çıkaracaktır. Çok iyi bir ekibimiz var. Eğitimi çok önemsiyoruz. Hem doktorlarımıza hem eczacılarımıza eğitimler veriyoruz. Bu sayede ulusal markalar arasındaki yerimizi de alıyoruz. Biz Sivas’ımızı gönülden seviyoruz. Bu kozmetik markası Sivas’ın çok önemli bir değeridir. İlimizin en önemli markalarından bir tanesidir. Sivas’ımızın adını tüm dünyaya duyurmak da bizlere ayrıca bir gurur kaynağı oluyor.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!