USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Son 4 Maçı Kazanacağız?

?Son 4 Maçı Kazanacağız?

?Son 4 Maçı Kazanacağız?
07-04-2016 10:20
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor’da başkan vekili Ali İzgi, Play-Off iddialının sürdüğünü belirterek, Teknik Direktör Zafer Turan ile de yollarını ayırdıklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamasında başkan vekili İzgi, takımın son 4 haftalık durumunu değerlendirerek, hentbol ve diğer branşlar ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

‘SÖYLÜYORUZ KÖTÜ BİR TAKIM YAPMADIK’

Başkan Vekili ve kulübün basın sözcüsü Ali İzgi, bu sezon kötü bir takım kurmadıklarını söyleyerek; ‘İlk yılımız olması hasebi ile bizim de zorlandığımız anlar olmadı desek yalan olur. Ancak geldiğimiz nokta itibariyle sezon başından bugüne baktığımızda futbol takımımızdan memnunuz. Futbol takımında sezon başına Mehmet Şahan hocamız ile başlamıştık 7 hafta sonra şartlar gereği hocamız istifa etti. İstifa sonrası Zafer Turan hocamız ile anlaştık. Zafer hocamız ve heyeti içinde bulunduğu kadro yapısı itibariyle takımıza güvendiğimiz söylüyoruz bugün de söylüyoruz kötü bir takım yapmadık’ dedi.

‘HOCAMIZLA YOLLARI AYIRDIK’

İzgi, teknik direktör Zafer Turan’la, yollarını ayırdıklarını sözleşme tarihinin 31 Mayıs’a kadar sürdüğünü ve kulübün şuan resmi hocası olduğunu ancak antrenmanlara ve maça çıkmayacağını ifade etti. İzgi şunları dile getirdi; ‘Hocamız Tepecikspor karşılaşması sonrası gerek sahadaki oyundan dolayı memnuniyetsizliği gerekse soyunma odasındaki duygusal ambiyanstan sonra bize gelerek önümüzü açmak istediğini beyan etmişti. Biz hocamıza bunun zamanı ve yeri olmadığını söylemiştik ve Kartalspor karşılaşmasına gittik. Orada yine alınan mağlubiyet sonrası hocamız bırakma arzusunu ve isteğini tekrarladı. Bu dakika itibariyle bu ambiyansta hocamız kendisinin takıma verebileceği çok bir eşey olmadığını ifade etti. İşin doğrusu karşı taraftan da bir verim alamayacağını ifade ettikten sonra Zafer hocamla oturduk helalleştik. Zafer Turan hocam sözleşmenin bittiği tarihe kadar yani 31 Mayıs’a kadar kulübümüzün resmi hocasıdır ancak antrenmanlara çıkmayacak ve maça da çıkmayacak.’

‘ÖZER KARATAŞ TAKIMI ÇALIŞTIRACAK’

Ligde kalan 4 haftada takım yardımcı antrenör Özer Karataş’ın çalıştıracağını belirten Ali İzgi; ‘Kalan 4 haftalık periyotta yardımcı antrenör Özer Karataş olacak ve yanında ise kaleci antrenörü Ahmet Uslu ve alt yapıdan takdim ettiğimiz arkadaşımız Tekin Vişne kalan 4 karşılaşmada takımımızı sahaya çıkarak’ dedi.

‘PLAY-OFF’U KOVALAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

İzgi, ligde Play-Off iddialarının süreceğinin altını çizerek; ‘Bu sezon itibariyle futbol takımındaki tablo ortadadır. Play-Off iddiamız matematiksel olarak devam ediyor. Bu iddiamızın peşinden koşmaya devam edeceğiz. Play-Off’u kovalamaya devam edeceğiz. Olursa mutlu oluruz, olmazsa biz görevimize düşeni yaptığımız kanaatindeyiz. Son derece keyifli karşılaşmalar izlettiğimizi düşünüyoruz. Sivas’ı iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bu 4 haftalık periyotta matematiksel şansımız devam ettiği için Play-Off’u kovalarken diğer yandan da alabildiğimiz kadar puan alıp sezonu iyi tamamlamayı düşünüyoruz. Biz önümüzdeki İnegöl karşılaşmasında gelecek yılın planlamasını yapacağız. Hem takım olarak hem de teknik kadro olarak çalışma yapacağız’ dedi.

‘ALİ AKBURÇ’U KADRO DIŞI

BIRAKAN YÖNETİMİN TA KENDİSİDİR’

Tepecikspor maçı sonrası başarılı futbolcu Ali Akburç’un kadro dışı kalmasıyla ilgilide başkan vekili İzgi, şunları söyledi; ‘Tepecikspor karşılaşmasından sonra bir açıklamamız gereken konumuz vardı. Karşılaşma sonrası karşılaşmanın gerginliğini soyunma odasına da yansımıştı. Teknik heyetimizin sunduğu rapor doğrultusunda futbolcumuz Ali Akburç, geçtiğimiz hafta itibariyle yönetim kurulu kararıyla, kadro dışı bırakıldı. Sezon sonuna kadar süresiz kadro dışı kalacak Ali Akburç. Ali’yi kadro dışı bırakan yönetimin ta kendisidir. Ali Akburç sezon bitene kadar Sivas’ta kalacak. U 19 takımıyla antrenmanlara çıkıyor, çıkmaya da devam edecek.’

‘MAYIS’TA KONGREYE GİDECEĞİZ’

Mayıs’ın ilk haftasında yönetim kurulu olarak kongreye gideceklerini söyleyen Ali İzgi, şunları ifade etti; ‘4 hafta sonra ligimiz bitmiş olacak ve bu yıl olağan kongremize girmiş olacağız. Mayıs ayının ilk haftası itibariyle yönetim olarak kongreye gideceğiz. Kongrede yeni yönetim şekillenecek, ya da güven tazeleyerek dönmüş olacağız ve gelecek yılın planlaması hız kazanarak devam edecek.’

‘GELEN OLUR, GİDEN OLUR AMA BAKİ OLAN BU KULÜPTÜR’

Kongre ile ilgili açıklamasında, vedalaşır gibi konuşma yapan İzgi, ‘Yönetimden ayrılacak mısınız?’ sorusuna şu cevabı verdi; ‘Yönetimlerde değişiklik söz konusu olabilir mi olabilir. Ben olabilir miyim olabilirim. Kişisel olarak kendi fikrimi söyleyecek olursam, benim devam edip etmemem kendi durumumdan saygı duyduğum bir durum var. Başkanlarla alakalı bir durumdur. Kulüp başkanıyla belediye başkanı oturur, yeni yönetimin listesini yaparlar. Eğer orada bana devam et derlerse, benim orada çok fazla söz söyleme hakkım olmaz. Tabii ki kongrede değişen olur, gelen olur, giden olur ama baki olan bu kulüptür.’

‘KUPADAN KASAMIZA KURUŞ PARA GİRMEDİ’

İlimizdeki yerel televizyon spor programlarının birinde, Türkiye kupasından Belediyesporun para aldığı açıklamalarına sitemde bulunan İzgi; ‘Şuan itibariyle futbol federasyonun kulüpler muhasebesini arayıp sorabilirsiniz. Kupadan Belediyespor’un kasasına 5 kuruş para girmedi. 5 Bin lira kazandılar sözü de doğru değil’ dedi.

‘HENTBOLÜ SÜPER LİGDE TUTMAYI HEDEFLİYORUZ’

Sivas Belediyespor bayan hentbol takımını süper ligde tutmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getiren İzgi; ‘Hentbol takımında uzun bir aradan sonra Sivas’ı süper ligde temsil ediyoruz. Sivasspor’dan sonra süper ligde oynayan 2. bir takımız hentbol takımımız. Bizim buradaki esas amacımız yerli çocuklarla, Sivas’ın kızlarıyla bir noktaya gitmekti. Yetmediği noktalara takviye yaparak ilerlemiştik ve böyle bir tablo sonucunda ligi bitirdik. Geçtiğimiz hafta itibariyle de Play-Out karşılaşmalarını oynamaya başladık. İlk karşılaşmada maalesef kötü bir sonuç aldık ama bizim bu konudaki umudumuz, iddiamız devam ediyor. Bizim bütün hedefimiz süper ligde bu takımımızı tutmaktır’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!