USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

28-05-2016 ULAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI´NDAN İLAN

28-05-2016 ULAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI´NDAN İLAN

28-05-2016 ULAŞ  BELEDİYE BAŞKANLIĞI´NDAN İLAN
27-05-2016 17:03
Google News


ULAŞ  BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN İLAN

    TRAFİK ELEKTRONİK DENETLEME (KGYS-TEDES) SİSTEMLERİ KURULUMU VE 10 YIL SÜRE İLE İŞLETTİRİLMESİ İŞİNE AİT İHALE İLANI
    Ulaş Belediyesi Trafik Elektronik Denetleme (KGYS-TEDES) Sistemleri Kurulumu ve 10 yıl süre ile işlettirilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35 inci maddesinin [a] bendine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
1-idarenin
    a) Adresi     : Ulaş Belediye Başkanlığı Ulaş / SİVAS
    b) Telefon ve faks numarası    : 03467812006 /03467812495
c) Elektronik Posta Adresi    : ………………………...
2-İhale konusu, işin
    a)Niteliği, türü ve miktarı    : TEDES-KGYS sistemlerinin kurulumu 10 yıl süre ile                                  işletilmesi
    b) İşe başlama tarihi     : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 15 gün için                    de teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
    c) İşin yapım süresi    : Yüklenici, sözleşme sonrasını takip eden azami
                90 (Doksan) takvim günü içinde ihalede belirtilen Trafik                     Denetleme Sistemleri cihazlarını kurarak işletmeye alacaktır.
    d) İşin süresi    : Ulaş Belediyesi sınırları dahilinde kent merkezindeki ka                    rayolu şebekesi üzerinde trafik sirkülasyonu ve geometrik                 düzenleme projelerinin yüklenici tarafından hazırlanarak                     KGYS-TEDES Komisyon Raporunda belirtilen 2 adet or                    talama hız ihlal tespit sistemine yönelik olarak kurulması                     fiber optik kablo veya Wi-MAX yoluyla otomatik ses ha                        berleşme sistemi dahil  'HASILAT PAYLAŞIMI' ile ger                        çekleştirilerek temini, kurulumu ve kurulum sonrası
                işletilmesi işi KGYS-TEDES sistemlerinin Emniyet
                Birimince kullanılması teslim edildiği tarihten itibaren
                10 yıldır.
    e) İşin yapılacağı yer    : Ulaş Belediyesi sınırları içinde KGYS-TEDES  komisyon                     raporunda belirtilen noktalardaki kamera işletim sistemleri.
    f) İhalenin yapılacağı yer    : Ulaş Belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu
    g) İhale tarihi ve saati                            : 07.06.2016 saat  14:00
    h) Muhammen Bedel    : İşin muhammen bedelini ( 570.000,00.- TL) 'dir  %3 ü                         Oranında  ( 17.100,00 TL)' dir. 2886 sayılı Geçici Teminat                 kanun hükümlerine uygun olarak geçici teminat verilmesi                 zorunludur.
3-İhaleye katılacak isteklilerden, ihaleye katılabilmek ve teklif verebilmek için istenen yeterlilik şartları ve gerekli belgeler:
    A)    Şirketin Kanuni adresini belirten adres beyanı
    B)    Türkiye'de tebligat için adres beyanı,
    C)    İhalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi ve/veya Meslek Odası Belgesi
    D)    İmza sirküleri,
a- Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,
b- Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevleri belirtilen son durumu gösterir ticaret sicil gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu Türk konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gerekir.)
c- Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) veya (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge,
    E)    İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin  
      Vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamelerini vermesi.
    F)    İsteklilerin ortak girişim olması halinde şartnameye ekli örneğine uygun olarak noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi
    G)Vergi borcu bulunmadığına dair ilgili Vergi Dairesinden, ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge,
    H)Sosyal Güvenlik Kurumu prim borcu bulunmadığına dair ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden, ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge,
    İ)    İsteklinin, 2886 sayılı kanun ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici ve sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklı bulunmadıklarına dair beyanlarını içerir beyan yazısı vermesi gerekmektedir.
    J)    Geçici teminata ait belge. (Banka teminat mektupları süresiz verilecektir.)
    K)    İhale dosyasının İdareden satın alındığına dair makbuzun aslı,
    L)    Ulaş Belediyesinden ihale ilan tarihinden sonra alınmış' borcu yoktur belgesi '
    M)İhale konusu yerlerin görüldüğüne dair teklif sahibinin yazılı beyanı
    N)    Firmalarca teklif edilen kameraların teknik dokümanlarına ait (bilgi, belge ve broşürler) teklifle birlikte verilecek ve ürün dokümanlarında hangi ürün teklif edildiği katalog üzerinde gösterilecektir.
    O)Teklif edilecek sistemde kullanılacak kameraların satış, kurulum, işletim ve bakımı için üretici firmadan ya da Türkiye distribütöründen alınmış yetki belgeleri teklifle birlikte teslim edilecektir. Ürünlerle ilgili yetki belgesi bulunmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
    P)    İhaleye katılacak isteklilerden ihaleye katılabilmek ve teklif verebilmek için en az iki yerde ihale konusu sistemi (TEDES) kurmuş, sistemin sorunsuz çalışıyor ve işletiliyor olduğuna dair ilgili belediyeden alınmış, idari şartname Ek-1 de yer alan örneğe uygun belge
    Q)İhaleye katılacak isteklilerden ihaleye katılabilmek ve teklif verebilmek için en az iki yerde ihale konusu sistemde kullanılacak yazılımın (TEDES yazılımı) Türkçe olarak kullanılıyor, yazılımının ihlal bilgisini operatör onayına bırakmadan eksiksiz bir şekilde ekrana getirebiliyor ve sistemin sorunsuz çalışıyor olduğuna dair ilgili emniyet müdürlüğünden / amirliğinden alınmış,  idari şartname Ek-2 de yer alan örneğe uygun belge.
    R)İhaleye katılacak isteklilerden ihaleye katılabilmek ve teklif verebilmek için kullanacağı sistemin 7/24 ihlal yapan yapmayan araçların plaka kaydı yaptığını gösterir, ilgili emniyet müdürlüğünden / amirlğinden alınmış, idari şartname Ek-3 de yer alan örneğe uygun belge.
    S)    TEDES' lerde kullanılacak kameralara ait CE belgesi,  
    T)    İhaleye katılacak istekliler tarafından bu ihaleye ait idari ve teknik şartname ıslak imzalı ve mühürlü olarak teklif dosyasına konulacaktır.
    U)İstekliler ISO 27001 bilgi güvenliği sertifikalarını ve ISO 9001 Kalite yönetim sertifikalarını ihale dosyalarında sunacaklardır. (İsteklinin ortak girişim olması halinde, ortaklardan en az birinin bu belgeye sahip olması ve ihale komisyonuna ibrazı zorunludur.)
    4-İhale şartnamesi Fen İşleri Müdürlüğünde mesai saatleri içinde bedelsiz olarak görülebilir. İhaleye katılmak isteyen istekliler 500.00 TL (KDV DÂHİL) şartname bedelini ödeyerek şartnameyi satın almak zorundadır.
    5-Tekliflerin Hazırlanması: Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adres yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu ve istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır.
Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bu mektuplarda şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler ret olunarak hiç yapılmamış sayılır.
    6- Tekliflerin değerlendirilmesinde temel kriter istekliler tarafından Toplam Ceza Tutarı üzerinden teklif ve talep edilen hasılat payı oranı (%20 den fazla olmamak kaydıyla) olacak olup teklif edilen hasılat payı oranları üzerinden eksiltme şeklinde olacaktır.%20 den fazla olan teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır.
    7- Teminata ilişkin esaslar;
a)    Tedavüldeki Türk parası,
b)    Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca belirlenecek bankaların verecekleri süresiz ve 2886 sayılı kanunun 27. Maddesine uygun olarak düzenlenmiş banka teminat mektupları,
c)    Devlet tahvilleri ve Hazine kefaletine haiz tahviller.
      Bankalarca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafında Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırılması zorunlu olup, bunlar komisyonlarca teslim alınamaz. Üzerlerine ihale yapılanların teminat mektupları ihaleden sonra Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilir ve üzerlerine ihale yapılmayanların teminatları hemen geri verilir.
    Her ne suretle olursa olsun İdarece alınan teminatlar haciz edilemez ve üzerlerine ihtiyati tedbir konulamaz.
d)    Yüklenicinin sözleşmeye bağlı olarak sunacağı kesin teminatın süresi (işbu şartnamesinin 5. Maddesi a bendinde belirtilen işin Emniyet Amirliğine tesliminden itibaren 10 yıl işletme süresini kapsayacak şekildedir)
e)    Yükleniciye 10 yılın sonunda kesin teminat iade edilecektir.
    8- Teminat miktarları;
a. Geçici Teminat Miktarı yaklaşık yatırım maliyetinin en az %3' ü dür (17.100,00 TL)
b. Kesin teminat yaklaşık yatırım maliyetinin en az %6' sıdır. (34.200,00 TL)
    9-Teklifte bulunacak isteklilerin İdaremize verecekleri geçici teminatın, bankadan alınmış teminat mektubu olması durumunda, banka teminat mektubu süresiz olacaktır.
    10- İsteklinin katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretleri ile birlikte en geç 07.06.2016 Salı Günü saat  13.00'e kadar, ihalenin yapılacağı adresteki Fen İşleri Müdürlüğüne sıra numaralı alındılar karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler dikkate alınmayacaktır.
    11- Söz konusu iş, İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince imzalanıp onaylanan Trafik ihlalleri listesindeki trafik idari para cezaları toplamının %30' u oranındaki tutarının takip eden ayın sonuna kadar Belediyeye ödenecek hizmet kullanım bedeli payı üzerinden hasılat paylaşımı esasına göre yükleniciye ödeme yapılacaktır.
    12-Belediye Encümeni, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 29. Maddesi gereğince ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.25.05.2016

BASIN:348396                www.bik.gov.tr

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!