USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karateciler İftarda Buluştu

Karateciler İftarda Buluştu

Karateciler İftarda Buluştu
01-07-2016 10:43
Google News


OĞUZHAN SARZEP

İlimizde amatör spor branşları arasında önde gelen branşlardan olan karatede etkinlikler tam gaz devam ediyor.

Bu kapsamda Sivas karate camiası, Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne ait Paşabahçe İzcilik tesislerinde iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye Karate Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı ve Gençlikspor Karate Antrenörü Oğuz Ökten ile İl Temsilcisi Sebahattin Gezegen’in organizesinde gerçekleştirilen iftar programına, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Erkek Karate Milli Takım Teknik Direktörü Cengiz Çınar, Sivas Belediyespor Karate antrenörleri Seher Kehci Sungur, Mahmut Gümüşsay, Gençlikspor karate antrenörü Serpil Karakaya, hakemler ve çok sayıda sporcu katıldı.

Düzenlenen iftar programında davetliler ezan okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı. Orucun açılmasının ardından Gençlikspor Karate Antrenörü Oğuz Ökten tarafından dua edildi.

SPORCULAR

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

İftar yemeğinde karateci sporcular gönüllerince doyasıya eğlendiler. Sporcular ip atlama, voleybol, hentbol, basketbol ve futbol oynayıp açık havada stres attılar. Çocukların doyasıya eğlenmesi zaman zaman renkli görüntülere sahne oldu.

ATEŞ YAKIP SOHBET ETTİLER

Yemek sonrası davetliler izcilik kampında ateş yakıp çember oluşturarak hoşça vakit geçirerek sohbet ettiler. Sivas Karate camiası ateş başında zaman zaman da şarkılar söyleyip, güzel bir ortam oluşturdular.

ÖKTEN: ‘ALLAH BİRLİK VE

BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN’

Program sonrası gazetemize açıklamada bulunan Türkiye Karate Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı ve Gençlikspor Karate Antrenörü Oğuz Ökten, Ramazan ayının öneminden bahsederek; ‘Şükürler olsun ki bu akşam da hep birlikte buradayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu akşam bu beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Güzel bir ortamda, güzel insanlarla iftarımızı yaptık. Programımıza Karate Milli Takım Teknik Direktörü Cengiz Çınar’da katıldı. Bu yemeğimiz her sene devam edecek. Bu vesile ile mübarek ramazan ayınızı bir kez daha tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileğiyle yaklaşan Kadir Gecenizi ve Bayramınızı da şimdiden kutluyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

İL TEMSİLCİSİ GEZEGEN: ‘KARATE

CAMİASI OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Karate İl Temsilcisi Sebahattin Gezegen ise, şunları söyledi; ‘Bu yıl 3. kez bir araya geldik iftar yemeğimizde. Biz Sivas karate camiası olarak büyük bir aileyiz. Ramazanda da iftar programında bir araya gelelim dedik. Çok güzel bir ortam oluştu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!