USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sporcular Tek Ses Tek Yürek Oldu

Sporcular Tek Ses Tek Yürek Oldu

Sporcular Tek Ses Tek Yürek Oldu
01-08-2016 16:46
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü personeli, antrenörleri, sporcuları ve il spor temsilcileri ‘Milli İrade ve Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz!’ yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü binası önünde başlayan yürüyüşte çok sayıda Sivas Gençlikspor antrenörleri, sporcuları ve il spor temsilcileri Türk bayrağı açtı.

FETÖ’ye tepki gösteren taraftarlar İnönü Bulvarı’nda ’Ne Mutlu Türküm Diyene’, Vatan Sana Canım Feda’ ve ’Türkiye’ tezahüratlarıyla yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü yöneticileri, antrenörleri, sporcuları ve il spor temsilcileri meydandaki nöbete katıldılar.

Valilik binası önünde sona eren yürüyüşün ardından Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü sporcular ve antrenörleri saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okudu.

TÜM BRANŞLAR KATILDI

Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak düzenlenen ‘Milli İrade ve Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz!’ yürüyüşüne il müdürlüğü bünyesindeki tüm spor branşındaki sporcu ve antrenör katıldı.

ŞAMPİYONADAKİ BİSİKLETÇİLER DE

YÜRÜYÜŞE KATILDILAR

Bisiklet Türkiye Şampiyonası için ilimize gelen yaklaşık 30 ilden katılan sporcuların katılımı ile ‘Milli İrade ve Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz!’ yürüyüşü gerçekleştirildi. Bisiklet şampiyonasındaki sporcular da ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşte yer aldılar.

BAŞKAN EKİCİ: ‘HER TÜRLÜ DARBEYE HAYIR’

Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü antrenörleri ve sporcuları adına konuşan, Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zeki Ekici darbe girişimini kınayarak şunları söyledi; ‘Her türlü darbe girişime karşı çıkıyoruz. Kimden gelirse gelsin her türlü darbeye hayır. 15 Temmuz gecesi silahlı kuvvetlerimizin içindeki bir azınlık grup darbe girişiminde bulunmuş ve tarihte ilk kez kamuya ait binalara ve vatandaşlara saldırı düzenleyerek bombalamıştır. Ülkemiz milletin iradesiyle iş başında olan hükümetimiz tarafından yönetilmektedir. Milletimiz bu darbe girişimine şanlı direnişiyle cevap vermiştir. Spor ailesi olarak bizler millet iradesi ve demokrasinin yanındayız ve de yanında olmaya devam edeceğiz. Spor ailesi olarak ülkemizin her yerinde olduğu gibi Sivas’ta ta meydanlarda olduk. Bu yapılan darbe girişimini Türk milleti unutmayacak ve affetmeyecektir. Gün demokrasiden yana olma ve birlik olma günüdür. Darbe girişimi sonucunda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet milletimize ve ailelerine baş sağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.’ 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!