USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas Demirspor´dan RİO Öncesi Güreşçilere Moral Ziyareti

Sivas Demirspor´dan RİO Öncesi Güreşçilere Moral Ziyareti

Sivas Demirspor´dan RİO Öncesi Güreşçilere Moral Ziyareti
11-08-2016 17:00
Google News


İRADE / SPOR SERVİSİ

Serbest Güreş Mili takımımız RİO olimpiyat oyunları hazırlıklarını Ankara Elmadağ Güreş Eğitim kamp merkezinde sürdürüyor.

Sivas Demirspor Kulübü ise Serbest Güreş Milli takımı kampını ziyaret ederek, Sivaslı yiğidoların başarı dileklerini şampiyon güreşçilere ilettiler.

Mustafa Ateş’in hazırlayıp sunduğu ‘Sporaktif Özel’ programının canlı yayın konuğu olan Taha Akgül, Mustafa Kaya ve Servet Coşgun, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından yapılan hain darbe kalkışmasını kınayarak RİO’da alacakları her bir madalyanın anlamının daha büyük olacağını Türkiye’nin birlik ve beraberliğini kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini söylediler.

AKGÜL: ‘GÜZEL BİR TESİSTE

GÜZEL İDMANLAR YAPIYORUZ’

Dünya Şampiyonu Sivaslı Güreşçi Taha Akgül, Elmadağ kamp eğitim merkezine benzer tesislerin açılması halinde daha büyük başarılar yaşayacaklarını ifade etti.

KAYA: ‘ÇALIŞMALARIMIZIN

KARŞILIĞINI ALACAĞIZ’

Rio’da 65 kg’da güreşecek olan Mustafa Kaya ise Elmadağ kamp merkezinde çalışma şartlarının mükemmel olduğunu bunun karşılığını alacakları altın madalya ile Türk halkına vereceklerini söyledi.

COŞKUN: ‘ARKADAŞLARIMIZIN

HER ZAMAN YANINDAYIM’

Daha Önceki Şampiyonlara katılan Sivas’lı güreşçilerden Servet Coşkun ise ‘Ben bu olimpiyata katılmayacağım ama arkadaşlarımızın her zaman yanındayım. Birlikte antrenman yapıyoruz’ dedi.

Öte yandan Sivas Demirspor Kulübü adına açıklamada bulunan Atanur Karadağ ve Eski Güreşçi Mevlana Mahallesi Muhtarı Kazım güzel ise duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!