USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bayanlar Son 16 Turuna Kaldı

Bayanlar Son 16 Turuna Kaldı

Bayanlar Son 16 Turuna Kaldı
31-08-2016 16:52
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 1. tur maçları tamamlandı.

B grubunda mücadele eden kupa temsilcimiz Sivas Belediyespor, kupadaki 3. ve son müsabakasında Kastamonu Belediyespor kulübü ile kozlarını paylaştı.

Temsilcimiz Sivas Belediyespor bayan hentbol takımı, Kastamonu Belediyespor ile son oynadığı maçtan 43-16 mağlubiyetle ayrılmasına rağmen ilk iki maçını kazandığından dolayı son 16 turuna yükseldi.

İŞTE SON 16 TURUNA

YÜKSELEN TAKIMLAR

Türkiye Kupası 1. tur maçları Ankara, Rize, Muğla ve Balıkesir olmak üzere 4 ayrı merkezde 6 grupta oynanırken, A grubunda Samsun GSK ve Eskişehir Hentbolspor, B grubunda Kastamonu Belediyespor ve Sivas Belediyespor, C grubunda Aksaray Belediyesi GSK ve Genç Uşakspor, D grubunda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ve Muğla Yalıkavakspor, E grubunda Adana Şakirpaşa SK ve Üsküdar Belediyesi SK, F grubunda ise Artsam Koleji SK ve Osmangazi Belediyespor son 16 turuna yükselen takımlar oldu.

ANTRENÖR ARDAHANLI:

‘İNŞALLAH KUPAYI BİZ ALIRIZ’

Sivas Belediyespor bayan hentbol takımının antrenörü Doğan Ardahanlı, yaptığı açıklamasında Türkiye kupası maçlarında son 16 turuna kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ardahanlı; ‘Türkiye kupası 1. tur maçlarında gerçekten çok iyi mücadele ettik. İlk iki maçımızı zaten kazanmıştık. Son maçımızı kaybettik ancak iki maçımızı kazandığımızdan dolayı son 16 turuna kaldık. İnşallah orada da ilimizi en iyi şekilde temsil ederiz ve kupayı biz alırız’ dedi.

‘BELEDİYESPOR, KUPADA

DİKKATLERİ ÜSTÜNE ÇEKTİ’

Antrenör Ardahanlı, Sivas Belediyespor Bayan hentbol takımının kupada tüm dikkatleri üzerine çektiğini ifade ederek; ‘Genç takımdan kurulu olan Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Türkiye Kupasında dikkatleri üstüne çekti. Sivas Belediyespor Bayan Hentbol takımı kupada göstermiş olduğu üstün başarı ve güzel karşılaşmalardan dolayı salonda karşılaşmayı izlemeye gelen Rizeli Hentbol severlerden tam not alarak ilgi odağı oldular. Belediyespor maçlarını heyecanla takip eden Rizeliler Belediyespor Bayan Hentbol takımını hem alkışladılar hem de beğenerek takdirlerini gösterdiler. Belediyespor Bayan Hentbol takımı Kupanın en çok takip edilen, beğenilen ve izlenilen takımı oldu. Sporcularımı canı gönülden kutluyorum’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!