USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Olimpiyat Şampiyonu Akgül´den Seri Ziyaretler

Olimpiyat Şampiyonu Akgül´den Seri Ziyaretler

Olimpiyat Şampiyonu Akgül´den Seri Ziyaretler
17-11-2016 17:05
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Ülkemizin ve Sivas’ın gururu olan ve RİO 2016 Olimpiyatlarında ülkemize tek altın madalyayı kazandıran Sivaslı güreşçi Taha Akgül, ilimize geldi.

Çeşitli etkinliklere katılmak ve ziyaretlerde bulunmak için Sivas’a gelen altın adam Akgül, bu kapsamda Sivas Demirspor Kulübünü, Gençlikspor’a ait Okçuluk salonunu ve Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç’a ziyarette bulundu.

Akgül’e ziyaretleri kapsamında RİO 2016 Olimpiyatları 3.’sü Cenk İldem de eşlik etti.

DEMİRSPOR’DA ANTRENMAN YAPTI

İlk önce güreş hayatına başlayıp yetiştiği Sivas Demirspor Kulübünü ziyaret eden Akgül, Demirspor güreş takımının akşam antrenmanına katıldı. Akgül, sporculara antrenman öncesi kısa bir konuşma yaparak güreş hakkında bilgiler verdi. Akgül, öncelikle ahlaklı ve saygılı sporcu olunması gerektiğini söyleyerek, sporculara taktikler de verdi. Daha sonra sporcuların akşam antrenmanına katılan milli güreşçi Akgül, idman sonu toplu hatıra fotoğrafı çekindi.

AKGÜL VE İLDEM OK ATTI

Daha sonra Sivas Gençlikspor’a ait okçuluk salonuna giden Taha Akgül ve Cenk İldem, Okçuluk İl Temsilcisi Ufuk Demir’den ve antrenör Pınar Demir’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Akgül ve İldem daha sonra sporcuların okçuluk atışlarını izleyerek, kendileri de ok atışı gerçekleştirdiler. Ziyarete Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç’da katılırken, ziyaret sonu hatıra fotoğrafı çekindiler.

SALİM KILIÇ’I ZİYARET ETTİLER

Son olarak, Olimpiyat Şampiyonu Taha Akgül ile Olimpiyat 3.’sü Cenk İldem Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç’a ziyarette bulundular. Makamında Müdür Kılıç’ı ziyaret eden heyet, bir süre oturup sohbet ettiler. Sivas’taki amatör sporların çalışmaları hakkında Müdür Kılıç’tan bilgiler alan Akgül ve İldem, amatör sporun daha da ilerlemesi temennisinde de bulundular. Ziyarete Gençlikspor Şube Müdürü Fahrettin Sağlam ve Sivas Sporcu Eğitim Merkezi Müdür Vekili Yusuf Keskin’de hazır bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!