USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?TAKIM LİDER OLACAK?

?TAKIM LİDER OLACAK?

?TAKIM LİDER OLACAK?
09-07-2013 14:19
Google News


Kimsenin oyun düzenini kopya etmeyeceğiz. Sivas kaliteyi ve gücü birleştirip kendi sistemi ile yeni ‘Sivas SİSTEMİ’ ile adını tarihe yazdıracak

KEMAL ÇAĞLAYAN - ÖZEL

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,Sivasspor’un yeni hedefini gazetemize açıkladı.

Sivas’a geldiği günden itibaren kendisine gösterilen ilgi ve desteğe  teşekkür ettiğini dile getiren ve bu ilgi ve desteğin önemli sorumluluklar getirdiğine de dikkat çeken Roberto Carlos,kendisi ve Sivasspor’un hedeflerini açıkladı

SORUMLULUKTAN KAÇMADIM

Sporculuk hayatında  tüm zorlukların üstesinden gelmek için sorumluluktan kaçınmadığını, kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirdiğini ve başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘ Sorumluluk kesinlikle  başarıyı getirir.Sporculuk hayatım boyunca sorumluluktan kesinlikle kaçmadım.Teknik Direktörlük hayatımda da sorumluluktan kaçmayacağım

SİVAS’IN SİSTEMİ OLACAK

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan teklif geldiği zaman  iki aylık süreç içerisinde düşünme fırsatı olduğunu ve bu sürede  yapılması gerekenleri  çok iyi çalıştığını da dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Sivasspor’un ligde kesinlikle kopyacı bir takım olmayacağını, hiçbir kulübün sistemini çalmayacağını söyledi.

Carlos ‘Hiçbir kulübü taklit etmeyen Sivas’ın mantığını ve felsefesini ortaya koyan bir takım ortaya çıkarmak istiyorum.  Kaliteyi güçle birleştiren ve herkesin oyun anlamında görevlerini bilen ve keyif alan bir sistem oluşturmaya çalışacağız.Sistem Sivas’a özgü olacak.Her yönüyle oyun düzeni ve oluşturulan sistemde Sivas imzası mutlaka olacak ve bu sistemle birlikte Sivasspor tarih yazacak.Güç ve kalitenin buluştuğu bir sistem ile yolumuza devam edeceğiz’dedi

TAKIM LİDER OLACAK

Sivasspor’un oyun düzeni ve sahaya koyacağı sistemde en önemli özelliğin ‘Tek Lider ‘ olmayacağını da dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘Benim oynadığım takımlarda da aynı idi şimdi de aynı olacak. Kesinlikle takım içerisinde bir isim ön plana çıkıpta lider gibi gözükmeyecek.Liderlik takmın olacaktır.İsimler asla ve asla önemli değil,Önemli olan takımdır.Tek lidere ihtiyacım yoktur.Takım içerisindeki tüm futbolcular lider olmalı.

TARAFTARIN BEKLENTİSİ BÜYÜK

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,Sivasspor taraftarının kendisinden beklentisinin çok büyük olduğunu da belirterek ‘Sivas beni bağrına bastı.Takımdan  ve benden beklentileri çok büyük.Ben  takım için ‘Şampiyonlar Ligi ‘ hedefi koydum.İddialı bir söz verdim ve bu iddiamı yerine getirmek istiyorum.

HEDEF KESİNLİKLE AVRUPA

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,Sivasspor’un  hedefinin  sezon önce belirlendiğini ve kesinlikle Avrupa hayalini gerçeğe dönüştürmek istediklerini de  söyledi.

Carlos ‘Sivasspor Avrupa hayalini gerçekleştirmek ve Şampiyonlar Liginde mücadele etmek için sahada olacak.Hedefi büyük tutmak çok önemli.Şu an Sivasspor olarak herkes bizi bekliyor.Sahada nasıl bir takım olacağımızı merak ediyor.Biz sistemimizi sahaya yansıttığımız zaman başarımızı herkes görecek. Sivasspor Avrupalı olacak.

STADYUM DOLMALI

Sivasspor’un başarısındaki en büyük etkenlerden birisinin de taraftar olduğuna dikkat çeken Carlos’ Başarının altında yatan en büyük etkenlerden birisi de taraftarlardır.Taraftarlarımızın  kesinlikle stadyumu doldurmalarını bekliyoruz.Başarıya destek geldiği zaman sonuç çok güzel olur.Taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var.

KİMSENİN TAKLİDİ OLMAYACAĞIZ

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,Sivasspor’un  sahada kendisine has oyun düzeni ve tavrı ile mücadele edeceği söyledi. Sporcularla kısa sürede yapılan çalışmalarda  bu felsefeyi ortaya koyduğunu da söyleyen Carlos ‘Hiçbir kulübü taklit etmeyen Sivas’ın mantığını ve felsefesini ortaya koyan bir takım ortaya çıkarmak istiyorum.  Kaliteyi güçle birleştiren ve herkesin oyun anlamında görevlerini bilen ve keyif alan bir sistem oluşturmaya çalışacağız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!