USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Sivasspor Başarılı Olacak?

?Sivasspor Başarılı Olacak?

?Sivasspor Başarılı Olacak?
20-08-2013 17:57
Google News


ERSAN ARSLAN / ÖZEL HABER

Vali Kemelek ‘Sivasspor’u seviyor, şüphesiz taraftarlarımız. Onun için taraftar diyoruz. Onun için daha dikkatli olmaları, kelimeleri özenle seçmeleri lazım. Tezahüratlarda  takımı destekleyici sözler kullanılmalı. Taraftarlar böyle olur. Her zaman takımın yanında ve yanı başında olan taraftarlara ben başarılar diliyorum. Çünkü onlarsız olmuyor. Yani seyircisiz takımların başarma imkânı da yok.’

Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek’i makamında ziyaret etti. Sivas ile ilgili birçok konunun konuşulduğu ziyarette, ana gündem maddesi Sivasspor oldu.

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, yeni sezona Kayserispor maçı ile merhaba diyen Yiğidoların, aldığı sonucun üzücü olduğunu ancak ortaya koyulan mücadele ve futbolun sevindirici olduğunu söyledi.

Gelecek haftalarda Sivasspor’un, daha iyi futbol ile istenilen sonuçları alacağına inandığını belirten Kemelek, ‘Bu Sivasspor’un İlk maçıydı. Ben arkadaşlarıma önce, başarılar diliyorum. Sivas-Kayseri yakın olduğu için elimizden geldiğince katılmayı arzu ettik ve katıldık. Özellikle ilk yarıda seyrettiğimiz futbol, çok ümit verici. Arkadaşlarımızın mücadele azmi, top kazanmadaki becerileri bizi ümitlendirdi. Gol yemiş olabilir, skor böyle olmuş olabilir onu şuanda çok önemsemiyorum ben. Takım yeni bir takım. Bundan sonraki maçlarda gittikçe performansımızın daha çok artacağını, takım ruhunun daha da güçleneceğini zannediyorum.

Tabi birçok takım, çok hazırlık yaptı bunları da biliyoruz ama bizim pek fazla bir reklam yapmadan işin özüne inilerek bir takım oluşturma gayreti içerisinde oldu arkadaşlarımız, Sivasspor yöneticileri. Hocamız tabi popüler bir insan. Onun da katkısı ile tabi hocamızın yanındaki diğer çalıştırıcıların da katkısı ile birkaç maçtan itibaren daha iyi bir Sivasspor izleyeceğimizi tahmin ediyorum’ ifadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI…

Vali Kemelek, yeni sezonda Sivasspor taraftarlarına da çağrıda bulundu. Taraftarsız olmayacağını belirterek taraftarların önemine dikkat çeken Vali Kemelek, taraftarların tezahürat yaparken daha dikkatli ve hassas olmalarını istedi.

Kemelek, şu şekilde konuştu:

‘Taraftarlarımızın, daha dikkatli olması lazım. Özellikle sarf edilen sözlerin belki tek maçta bize yansıyan faturası çok önemsenmeyebilir ama 1 yıl boyunca taraftarlarımızın yaptığı hata sonucunda ödediğimiz cezalar, belki bir futbolcu bedeli kadar fatura edilmekte. Bu konuda Sivasspor’u seviyor, şüphesiz taraftarlarımız. Onun için taraftar diyoruz. Onun için daha dikkatli olmaları, kelimeleri özenle seçmeleri lazım. Onlara da ben başarılar diliyorum. Çünkü onlarsız olmuyor. Yani seyircisiz takımların başarma imkânı da yok. Ben onlara da buradan selam ve sevgilerimi iletiyorum.’

‘SİVASSPOR ÇOK İYİ OYNADI…’

Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, Kemal Çağlayan da Sivasspor’un Kayserispor karşısında gerçekten güzel bir futbol oynadığını ancak, bunun sonuca yansımadığını söyledi. Sivasspor’un ortaya koyduğu mücadeleci futbol ile gelecek adına umut verdiğini belirten Çağlayan, Vali Kemelek’in taraftarlara yönelik çağrısını da desteklediğini belirterek, ‘Bizim taraftarlarımız gerçekten çok iyi ama bazen yaşanan haksızlıklar karşısında istenmeyen tezahüratlar olabiliyor. Ancak, Sayın Valimizin de söylediği gibi bunun kulübümüze bir bedeli oluyor. Ve bu toplandığında çok ciddi rakamlara ulaşıyor. Ben de taraftarlarımızın bundan sonraki süreçte daha hassas hareket edeceğine inanıyorum. Hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Torku Konyaspor müsabakasında taraftar desteğine ihtiyacımız var. 4 Eylül’den güçlü bir taraftar kitlesiyle takımın kazanmasına etken olacağımıza inanıyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!