USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Satrançta Kupalar Alındı

Satrançta Kupalar Alındı

Satrançta Kupalar Alındı
11-03-2013 17:34
Google News


    Satranç İl Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün  ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Satranç Turnuvası sona erdi.
    Yaklaşık 180 öğrencinin katıldığı Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde gerçekleştirildi. Yönergeye göre altı tur üzerinden oynanan oyunlar sonucunda kategorilerinde birinci olan sporcular Nisan ayı içerisinde Nevşehir ilinde yapılacak olan Türkiye seçmelerinde ilimizi temsil edecekler. Turnuva sonucunda Küçüklerde Tamer Özyalçın, Yıldızlarda Veli Ozan Durgun ve Gençlerde Murathan Vural birinci geldi.
    Satranç İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada 'Geçmişten günümüze, ilimiz sporcularının yurtiçinde ve yurtdışında katıldıkları birçok müsabakalarda almış oldukları derece ve ödüller ilimiz adına hepimizi onurlandırmıştır. Ferdi, okul, takım yarışmalarında da  derececeler elde eden oyuncularımızla ilgilenerek katkı sağlayan okul antrenörleri,  Milli Takım Antrenörü  Öğretmen Sezer Azgın, İl temsilciliği yapmış ayrılmış temsilcilerimiz, halen il temsilciliği yapan Prof. Dr. Zeynep Sümer, organizasyon işlerini yapan arkadaşlarımız, hakemlerimiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü daha önemlisi sporcularımız, sporcularımızın velileri ve bu heyecana, gelişmeye katkı sağlayan basın camiası, kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür eder, salon sporlarının en güzellerinden biri olan satranç sporuna ilgi ve heyecanlarının artarak devam etmesini dileriz' ifadelerine yer verildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!