USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Devre Galibiyetle Bitti

Devre Galibiyetle Bitti

Devre Galibiyetle Bitti
31-12-2013 13:35
Google News

OĞUZHAN SARZEP

Grupta oynadığı 13 karşılaşmada dokuz galibiyet, 2 beraberlik ve iki mağlubiyet alan bayan hentbol takımımız, ligin 13. haftasında Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) spor salonun´ da Samsun Gençlikspor ile karşılaştı.

Müsabakayı Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Belediye Başkan yardımcısı Hasan Çağlar, Hentbol Şube sorumlusu Orhan Kimsesiz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi. Samsun temsilcisi karşısında iyi oynayan Dört Eylül Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, mücadeleden 45 ? 34 galip ayrılarak, ligin ilk devresini galibiyetle kapattı.

Sivas Dört Belediyespor bayan hentbol takımı, bu galibiyetle puanını 20´e yükseltirken, puan sıralamasında ise dördüncü sırada yer aldı. Hentbol takımı antrenörü  Doğan Ardahanlı, ?Takımımdan memnunum. Ben ilk önce sporcularımı kutluyorum. Sahada çok güzel ve özverili oynadılar. Bu ilk devrenin son maçıydı. Ligi şuanda dördüncü durumda bitirdik. Zaten sekiz takım play offa kalıyor. Ligde 20 puanımız var. 2 mağlubiyetimiz var. Dışarıda 2 beraberliğimiz var. Durumumuz ve konumumuz takım olarak çok iyi. Ligin ilk devresinde birçok sakatımız olmasına rağmen çok önemli maçlarımızı kazanmasını bildik. Şimdi bir 15 ? 20 günlük bir ara dinlenmemiz olacak. Daha sonra bu arayı iyi değerlendirip ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz? dedi.

Play off maçlarında Sivas´ı en iyi şekilde temsil etmeyi istediklerini belirten Ardahanlı, ?Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp, kulüp başkanımız Ahmet Polat ve yönetim kurulu üyeleri bizlere çok yardımcı oluyorlar. Her zaman bizim yanımızda olmuşlardır. Sağ olsunlar. Onlara bize verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz diye ümit ediyorum. Bizlere şimdiye kadar destek olan tüm seyircilerimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu performansımızı inşallah ligin 2. yarısında da devam ettireceğiz? dedi.

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Belediye spor bayan takımımız, mücadele ettiği Bayanlar hentbol 1. Lig liginde 14 takım arasında en çok gol atan takım unvanına sahip oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!