USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Spor Merkezleri Açıldı

Spor Merkezleri Açıldı

Spor Merkezleri Açıldı
30-06-2014 15:52
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Merkezleri 21 farklı branştaki 1000 e yakın çocukların katılımı ile gerçekleştirildi.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 21 farklı branştaki İl Spor Merkezleri Spor Teşkilatının 76. kuruluş yıl dönümünü açılışını Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Spor Şube Müdürü Ayhan Bayhan. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdür Ahmet Urhan velilerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından 5-18 yaş grubunda olan çocuklar ücretsiz olarak il Spor Merkezleri açıldı. Açılışa 21 farklı branştan antrenörler ve kurslara kayıt yaptırmış sporcular katıldı. Sivas'ta açılan İl spor Merkezlerinde Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Güreş, Halter, Hentbol, Halk oyunları, Judo, Karate, Kick-Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Tenis, Voleybol, Wushu ve Yüzme olmak üzere 21 farklı branşta kurslar açıldı.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, 4 Eylül  Spor Salonu'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'Çocuklarımız her zaman spor yapması gerekli olduğunu Anne ve babalara büyük görev düşüyor  21 branşta açacağımız il spor merkezleri sayesinde binlerce çocuğumuz sağlıklı olacak ve sosyalleşecek. Gençlere spor yapma alışkanlığı kazandıracağız. Spor bilinci ve kültürü aşılayacağız. Boş zamanlarını sporla geçirmelerini sağlayacağız’ dedi.

Kılıç ‘Engellilere eğitim verecek antrenörlere özel kurslar verildi. Eve kapatılan engellileri spor sayesinde rehabilite edeceğiz ve sosyalleşmelerini sağlayacağız. Sağlıklı bireylerin yanı sıra engellilere de büyük önem veriyoruz Anne ve babalara büyük görev düşüyor. Halen daha sporcu kayıtları devam etmektedir’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Spor Şube Müdürü Ayhan Bayhan  ise ‘Uyuşturucu, alkol ve diğer kötü alışkanlıklardan kurtulmanın yolu spordan geçer. Gençlerin hatta tüm vatandaşlarımızın mutlaka yaşamlarında spor olmalı’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!