USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MÜTEVAZİ BELEDİYE

MÜTEVAZİ BELEDİYE

MÜTEVAZİ BELEDİYE
16-10-2014 16:29
Google News


Belediyespor Voleybol antrenörü Samet Çiçek; ‘Biz mütevazi bir takım kurduk. Ligde kalmayı ve ligde en iyi sonuç yapmayı hedefliyoruz. Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımını maçlara hazırlamaya çalışıyoruz. Hırslı ve istekli bir biçimde hazırlanıyoruz’

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol antrenörü Samet Çiçek, ligin başladığını söyleyerek takımın bu seneki hedeflerini gazetemize anlattı.

Dört Eylül Belediyespor voleybol takımını olarak mütevazi bir ekip kurduklarını vurgulayan Çiçek, lige güzel bir şekilde başladıklarını belirtti.

Ligde kalmayı ve ligde en iyi sonuç yapmayı hedeflediklerini belirten Samet Çiçek, maçlara çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını da dile getirdi.

‘MÜTEVAZİ BİR TAKIM KURDUK’

Bu sene mütevazi bir Dört Eylül Belediyespor voleybol takımını kurduklarının altını çizen Samet Çiçek, şunları söyledi; ‘Öncelikle biz Dört Eylül Belediyespor Voleybol ekibi olarak mütevazi bir takım kurduk. Bütçemiz fazla uçuk değil. Bizim 8 tane yerli sporcumuz var. Sivas’ta alt yapıda yetiştirdiğimiz çocuklarımızı bünyemize kattık. 4 tanede dışarıdan genç sporcu aldık. Onlarla beraber takımı kaynaştırarak güzel bir şekilde lige başladık’ dedi.

‘LİGDE KALMAYI HEDEFLİYORUZ’

Ligde kalmayı ve ligde en iyi sonuçlar almayı hedefledikleri belirten Çiçek; ‘Ligde kalmayı ve ligde en iyi sonuç yapmayı hedefliyoruz. Şuanda da bize yakın olarak, bize rakip olarak gördüğümüz yaklaşık 5 tane takım var. Yani bu 5 takımın üzerinde sıralamada kalırsak bizim için ligde iyi bir başarı olur. Amacımız ligde kalmak ve güzel bir şekilde ilerlemek.’

‘DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ’

Ligin ilk haftasında TVF Spor lisesini yendiklerini ancak takımından daha iyi bir sonuç beklediğini belirten Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol antrenörü Çiçek, daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Çiçek şöyle devam etti; ‘Biz ligdeki ilk maçımız olan TVF Spor lisesini yendik ama daha iyi bir sonuç bekliyorduk. Çocukların heyecandan dolayı, kendi evlerinde, kendi arkadaşları önünde, amatör takımdan ikinci lige gelen bir genç çocuklarımız var. Bunlarda biraz heyecan vardı. Heyecandan dolayı diğer ağabeylerinin yanında onların tecrübeleriyle 3-0 yendik. Bizim takımımız daha iyi olacak. Daha iyi yerlere geleceğiz’ diye konuştu.

‘TOKAT PLEVNE LİGİN EN GÜÇLÜSÜ’

Tokat Plevne Belediye takımının ligin en güçlüsü olduğunu vurgulayan Çiçek; ‘Tokat Plevne Lisesi ile maç yapacağız. Bu Tokat Plevne ligin en güçlüsü. Yani biz oraya gideceğiz. Maçımızı oynayacağı ama bizim ondan önce hazırlık yapacağımız PTT maçı var. Ankara PTT ile yapacağız. Ona hazırlanacağız ama biz Tokat Plevne maçı için aslanlar gibi antrenman yapmaktayız. 2 ligin en güçlü rakibine karşı oynayacağız. Geçen sene 1. ligden düştüler ama tekrar 1. lige çıkmak için iyi bir bütçe hazırlamışlar. Yani trilyonu aşkın bir bütçe hazırlamışlar’ dedi.

‘TAKIMIMIZ TECRÜBE KAZANDI’

Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımının tecrübe kazanmasını anlatan Samet Çiçek, şunları ifade etti; ‘Bizim takımımız tecrübeyi şurada kazandı, biz Türkiye kupasına gittik. Grubumuzda 4 tane takım vardı. 1’e 1 dik. 3 tanesi 1. lig takımlarıydı. Onlarla biz hazırlık maçı şeklinde maç yaptık. O bize çok iyi bir tecrübe kazandırdı. Bunların içerisinde en son oynadığımız Beşiktaş maçında takımımız çok iyi oynadı. O güzel oynamayı biz bu maçta da bekliyorduk ama olmadı.’

‘HIRSLI VE İSTEKLİ BİR BİÇİMDE HAZIRLANIYORUZ’

Hırslı ve istekli bir biçimde maçlara hazırlandıklarını anımsatan voleybol antrenörü Çiçek; ‘Hazırlık maçları yapıyoruz, antrenmanlarımız sıklaştı. Sporcularımla motive ederek, konuşarak, bu şekilde Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımını maçlara hazırlamaya çalışıyoruz. Hırslı ve istekli bir biçimde hazırlanıyoruz’ diye konuştu.

‘TARAFTAR GELİRSE GERÇEKTEN SEVİNİRİZ’

Taraftarın kendilerini desteklemeye gelirse sevineceklerini ve iyi bir moral olacağını ifade eden Çiçek; ‘Genç arkadaşlarımız sağ olsunlar maçımıza geldiler. Voleybol sever gençlerimize teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olmamış bir şey, bizim yerli çocuklarımızı gelsinler izlesinler. Kış ayında bildiğiniz üzere Sivas soğuk oluyor. Gelsinler sıcak bir spor salonunda maç izlesinler. Aileleriyle beraber gelip güzel bir ortam içerisine keyifli bir maç izlemelerini istiyoruz. Gelip takımlarını destekleyecekler. Bunu sosyal bir etkinlik olarak yapacaklar. Taraftar gelirse de gerçekten seviniriz. Gençlerimiz yeterince geliyorlar. Büyükler ise aileleriyle, çocuklarıyla birlikte gelmelerini daha çok arzu ederiz. Bu yönde de zaten gerekli duyuruları yapacağız’.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!