USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivaslı Gençlerin Paintball Merakı

Sivaslı Gençlerin Paintball Merakı

Sivaslı Gençlerin Paintball Merakı
08-11-2014 17:02
Google News


Sivas Paintball işletme sahibi Serdar Erkırklar; ‘Bizim işletmemize çoğunlukla üniversiteliler geliyor. Zaten gelen gruplar belli. Sivas’ta Paintball’a yoğun ilgi gösteren gençler hallerinden oldukça memnunlar. Gelip gönüllerince eğleniyorlar’ dedi

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Sivas’ta boya toplarıyla oynanan Paintball gençlerin yeni merakı olarak ilgi görüyor.

Kayseri yolu 3. Km Taşlıdere mevkiinde bir alan içerisine kurulan Sivas Paintball oyunu Sivas’lı gençlerin ilgi odağı oldu.

Paintball oyununda oldukça neşeli anlar geçiren Sivaslı gençler, bu oyunu oynamaktan dolayı çok zevk aldıklarını ve eğlendiklerini belirttiler.

Sivas Paintball işletme sahibi Serdar Erkırklar, yaptığı açıklamada 4 yıldır bu işi yaptığı belirterek, gençlerin bu sene Paintball’a daha çok ilgi gösterdiklerini kaydetti.

‘SOSYAL FAALİYET ALANLARI GENİŞLESİN’

İşletme sahibi Serdar Erkırklar, Sivas’ta sosyal faaliyet alanlarının daha da genişlemesini istediklerini belirterek; ‘Sivas’ta Paintball’a yoğun ilgi gösteren gençler hallerinde oldukça memnunlar. Müşterilerimize sadece gündüzleri değil, akşamları ve geceleri de hizmet veriyoruz. Şuan tabii kış aylarına girdiğimiz için geceden ziyade gündüzleri gençler daha çok geliyorlar. Gönüllerince eğleniyorlar’ dedi.

‘4 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM’

Sivas’ta 4 yıldır Paintball işletmeciliği ve hakemliği yaptığını ifade eden Erkırklar, ‘Ben 4 yıldır Sivas merkezde Paintball’ın işletmeciliğini yapıyorum. İşlerimiz Allah’a şükür çok iyi. Bizdeki fiyatlar kişi başı 20 TL. Bu 20 TL’nin yanında kamuflaj, silah, 100 mermi, kask gibi eşyalar mevcut. +50 mermi daha almak isteyen ise 5 TL daha veriyor. Bizim buraya gelen müşterilerimize de ikramlarımız oluyor’ diye konuştu.

‘PAİNTBALL 20 YILDIR YAYGIN BİR ŞEKİLDE OYNANIYOR’

Paintball oyununun 20 yıldır Türkiye’de yaygın bir biçimde oynandığını dile getiren Serdar Erkırklar şu ifadeleri kullandı; ‘Paintball hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse; Paintball ya da boya topu son 20 yıldır yaygın bir biçimde oynanan oyuncuların rakip takım oyuncularını içi boya ile doldurulmuş küçük jelatin veya plastikten toplardan oluşan mermiler kullanan silahlarla belli bir parkur içinde oynanan bir takım ve strateji sporudur. Amaç, belli bir süre içinde karşı takımın kalesindeki bayrağı ele geçirmek, bir rehineyi kurtarmak, başkanınızı güvenli bir şekilde hedefe ulaştırmak, karşı takımın tamamını elemek, tek başına vurulmadan kalan son kişi olmaya çalışmak, bir kaçağı yakalamak, bir tepeyi savunmak, bir köprüyü uçurmak veya ikili timlere ayrılıp diğer timleri elemek, gibi birçok seçenekten oluşabilir. Oyunun temel kuralı çok basittir. Üzerine gelen mermi ile boyanan oyuncu oyundan çıkar; yani o oyun için ölür.’

‘ÇOĞUNLUKLA ÜNİVERSİTELİLER GELİYOR’

Paintball’a çoğunlukla üniversitelilerin geldiği vurgulayan Sivas Paintball işletmesi sahibi Erkırklar; ‘Bizim işletmemize çoğunlukla üniversiteliler geliyor. Zaten gelen gruplar belli. Her zaman gelen müşterilerimiz var. Haftalık, 2 haftada bir ya da ayda bir kesintisiz gelenler oluyor. Gelip burada oyunlarını oynuyorlar. Zaten işletmemiz üniversiteye yakın olduğu için daha çok öğrenci kesimi geliyor’ ifadelerini kullandı.

‘HİZMETTE SINIR YOK’

İşletmelerinde Paintball ile ilgili her türlü hizmetin olduğunun altını çizen Serdar Erkırklar şunları söyledi; ‘İşletmemizde Paintball ile ilgili her türlü hizmet mevcut. Hizmette sınır yok yani. Oyun aralarında ikramlarımız oluyor. Zaten yazın sabah kahvaltımız oluyor. Müşterilerimiz işletmemize gelip güzelce, hoşça vakit geçirsinler. Tüm Sivas halkını işletmemize bekliyoruz.’

‘AYLIK ABONE OLANLAR DA VAR’

Paintball’a ayılık abone olanlarında olduğunu sözlerine ekleyen Erkırklar, ‘Paintball oyununa aylık abone olanlar da var. Yıllık bir miktar ücret verip her ayın belli günde gelip oynayan ekiplerimiz de var. İlçelerden gelen doktorlar var, öğrenciler var’ dedi.

GENÇLER PAİNTBALL’I ÇOK SEVİYOR

Paintball oynamaya gelen Sivaslı gençler ise bu oyunu çok sevdiklerini belirterek; ‘Biz Paintball oyununu oynamaktan dolayı gerçekten çok zevk alıyoruz. Çok keyifli bir oyun. Belirli aralıklarda gelip burada Paintball maçı yapıyoruz. Bu işletmede gerçekten çok güzel ve her türlü Paintball malzemesi mevcut’ ifadelerini kullandılar.

‘PAİNTBALL İLE STRES ATIYORUZ’

Üniversiteli gençler Paintball oyunu ile sınav ve derslerin stresini attıklarını belirterek; ‘Paintball oynayarak sınav ve derslerin stresini atıyoruz. Malum üniversitede okuyoruz. Buraya hafta sonları çoğunlukla geliyoruz. Ama artık gündüzleri geliyoruz, kış mevsimi geldiği için. Yani gündüz ayrı keyfi akşam ayrı keyfi oluyor’ dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!