USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

40 DAKİKA KONUŞTU

40 DAKİKA KONUŞTU

40 DAKİKA KONUŞTU
05-12-2014 16:06
Google News


Bu seneki kötü gidişat ile ilgili uyarılarda bulunan Carlos, ‘Artık yeter, geçen seneki performansımıza dönmemiz gerekiyor. Bu sene ne oldu? Ne değişti?’ geçen seneki performansımız çok iyiydi’ dedi.

Carlos’un yaptığı 40 dakikalık uyarı toplantısında takım kaptanı Adem Koçak da Carlos’a destek vererek, ‘Maçta kim kötü oynuyorsa onun yerini kim olursa olsun, ben de dahil doldurmamız gerekiyor, artık galibiyet almamız lazım’ diyerek futbolcuları uyardı

OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Roberto Carlos, kulüp tesislerindeki idman öncesinde futbolcularıyla sahada yaklaşık 40 dakika süren toplantı yaparak, oyuncularına bazı uyarılarda bulundu.

Antrenman başlamadan önce futbolcuları orta sahaya çağırıp, 40 dakika süren uzun bir toplantı yapan Carlos, geçen seneki performansla, bu seneki kötü gidişata değindi.

Teknik Direktör Roberto Carlos’un konuşmasına takım kaptanı Adem Koçak’ta katılarak, takım arkadaşlarını uyardı.

Futbolcuların pür dikkat dinlediği 40 dakikalık toplantıda Carlos, Kayseri Erciyes maçını kesinlikle kazanmaları gerektiğini de söyledi.

‘BİRİ HATA YAPTIĞI ZAMAN, HATASINI YÜZÜNE VURMAYACAĞIZ’

Maçlarda bir futbolcunun hata yaptığı zaman, hatasını yüzüne vurmamalarını söyleyen ve devamlı mücadele eden bir takım olmaları gerektiğini ifade eden Carlos; ‘Biz geçen sene daha iyiydik. Bu sene neden böyleyiz, biz size soruyorum? Diğer takımlar bu sene bizden iyi değiller ama bizde kötüyüz. Bizde iyi takımız ama sahada birbirimizi desteklememiz lazım. Biri topa koştuğu zaman, ya da hata yaptığı zaman hata yapan kişinin hatasını yüzüne vurmayacağız. Arkasından toparlayacağız. Koşacağız, mücadele edeceğiz, durmayacağız.’

‘GEÇEN SENE DAHA İYİYDİK’

Takımın geçen sene daha iyi olduğunu toplantıda belirten Carlos şunları söyledi; ‘Biz geçen sene daha iyiydik. Herkes çıkıp güzelce hatasız futbol oynuyordu. Bu sene ne oldu? Ne değişti? Geçen seneki Sivasspor ile bu senedeki Sivasspor arasında çok fark var.’

KAPTAN ADEM KOÇAK’TA UYARDI

Sivasspor’un takım kaptanı Adem Koçak yapılan 40 dakikalık toplantıda, hocası Carlos’a destek vererek takım arkadaşlarını uyardı. Takımdaki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Koçak; ‘Hatalar yapıyoruz evet, ama bu hata yapan arkadaşlarımızın hatasını kapatmalıyız, yüzüne vurmamalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah maçlarımızı kazanacağız’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
15.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!