USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hentbolcular Zorlu Deplasmanda

Hentbolcular Zorlu Deplasmanda

Hentbolcular Zorlu Deplasmanda
20-01-2015 17:43
Google News


Bayan hentbol takımı antrenörü Doğan Ardahanlı, zor bir maç olacağını belirterek; ‘Biz elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğiz. Buradan ne kazanırsak o kar hesabıyla oynamaya çalışacağız. Sivas’ı ve Dört Eylül’ü en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyoruz’ dedi

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Bayanlar 1. liginde mücadele eden Dört Eylül Belediyespor Bayan Hentbol takımı, ligin 13. haftasında deplasmanda Genç Uşak Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Ligin 2. devresinin ilk maçında kendi evlerinde Adana Şakirpaşa takımını 33 -27 yenen Dört Eylül Belediyespor Bayan Hentbol takımı, devreye galibiyetle başladı.

Kendi evlerinde ağırladıkları Adana Şakirpaşa maçının gazetemize değerlendiren, Dört Eylül Belediyespor bayan hentbol takımı antrenörü Doğan Ardahanlı, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

‘İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ’

Ligin ikinci yarısına Adana Şakirpaşa takımını 33-27 yenip galip başladıkları için mutlu olduklarının altını çizen Doğan Ardahanlı; ‘Adana Şakirpaşa’yı evimizde 33-27 yendik. Lige galibiyetle başladığımız için mutluyuz. Maça iyi başladık. Birinci devreyi de 3 sayı önde bitirdik. Maçın sonlarına doğru biraz gevşeme oldu ama sonuçta maçı kazandık. Sonradan kendimizi toplardık ve maç 6 sayı farkla bitti. İkinci devrenin ilk maçı olması sebebiyle biraz daha baskın ve sıkı tutmak zorundaydık. Çünkü rakibimiz 7. sıradaydı biz de 5. sıradaydık. Biz biraz daha baskılı oynadık ve sonucu aldık. İyi bir maçtı. Genelde sporcularımızdan memnunuz’ dedi.

‘İKİNCİ DEVRENİN İLK MAÇI HER ZAMAN ZORDUR’

15 günlük kamp sürecinden sonra sporcuların performansını iyi bulduğunu belirten Ardahanlı; ‘15 günlük kampın ardından sporcularımızın performansını iyi buldum. Ligin ikinci devresinin ilk maçı her zaman zordur. Belli bir dinlenmeden sonra tekrar başlamak biraz sıkıntılı olur ama seyircimizin önünde ligin ilk devresinin ilk maçı olduğu için sporcularda buna göre adapte oldular ve iyi bir maç oynadılar. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Şuanda 15 puana çıktık ve 5. sıradayız.’

‘UŞAK MAÇI ZOR BİR MAÇ OLACAK’

Ligin 13. haftasında deplasmanda Genç Uşak Spor Kulübü ile yapacakları maç öncesi değerlendirmede bulunan antrenör Doğan Ardahanlı, Genç Uşak takımının ligdeki mağlubiyeti olmayan tek takım olduğunu belirtti. Ardahanlı şöyle devam etti; ‘Bu hafta Uşak deplasmanına gideceğiz. Uşak şuanda lider durumda ve zor bir maç olacak. Genç Uşaklar şuanda mağlubiyeti olmayan tek takım. Ligin ilk devresinde evimizde 4 sayı ile yenilmiştik. 7-8 tane transfer yapmış hazır bir takım. İyi sporcuları alıp güzel bir takım oluşturdular. Tabii ki bu bütçeden kaynaklanıyor. Ama biz elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Buradan ne kazanırsak o kar hesabıyla oynamaya çalışacağız’ ifadelerini kullandı.

‘BERABERLİKTE OLSA 1 PUAN 1 PUANDIR’

Zorlu deplasmandan en kötü ihtimal 1 puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Dört Eylül Belediyespor bayan hentbol takımı antrenörü Doğan Ardahanlı; ‘Sivas’ı ve Dört Eylül’ü o şekilde temsil etmeyi düşünüyoruz. İnşallah yapabildiğimizin en iyisini yapacağız. Beraberlikte olsa 1 puan 1 puandır. Genç Uşaklar kurum takımı değil ama iyi bir finansörleri var. İyi bir takımları var ama bizde elimizden gelenin en iyisini yapacağız sahada’ diye konuştu.

Dört Eylül Belediyespor bayan hentbol takımı, 2. devrenin 13.hafta müsabakasında 25 Ocak 2015 Pazar günü saat: 13.00’de Genç Uşak Spor Kulübü ile Uşak spor salonunda karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!