USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DERECE YAPAN KARATECİLERDEN ZİYARET

DERECE YAPAN KARATECİLERDEN ZİYARET

DERECE YAPAN KARATECİLERDEN ZİYARET
07-04-2015 15:46
Google News


Kılıç, karatecileri tebrik ederek; ‘İnşallah daha üst seviyelerde de şampiyonlar çıkaracağımıza inanıyorum. Çünkü bu çalışmalar devam ettikçe bunların arkası gelecek’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Spor genel müdürlüğünün projesi olan Anadolu Yıldızları Grup-Yarı Final müsabakalarından sonra final müsabakaları ilimizi başarıyla temsil eden karateciler Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç’ı ziyaret etti.

Finale kalan Sivas Erkek ve Kız takımları 1 Türkiye ikincisi, 2 Türkiye üçüncüsü, 1 de Türkiye beşincisi çıkararak büyük bir başarı elde etmişlerdi.

Büyük Bir Başarıya İmza Atan Karate Sivas İl Temsilciliği, Kılıç’ı ziyaret ederek gerçekleştirilen final müsabakaları hakkında bilgiler verdiler.

MÜDÜR KILIÇ; ‘TAKIM HALİNDE BU

NOKTAYA GELMEK BİZLERİ SEVİNDİRİYOR’

Ziyaret esnasında spor muhabirlerine açıklama yapan Müdür Salim Kılıç, alınan derecenin mutlu ettiğini söyleyerek; ‘Gençlik ve Spor Bakanlığının organize ettiği Anadolu Yıldızlar ligi müsabakalarından dönen karateci yıldız sporcularımı kutluyoruz. Hem kız takım hem de erkek takım finallere katılma hakkı elde etti. Gruplarda olsun, yarı finallerde olsun başarılı müsabakalar ortaya çıkardılar. Finallerde de sporcumuzun biri sakatlanarak 2. oldu. 2 tane sporcumuz 3. oldu, 1 sporcumuz da 5. oldu. Ben arkadaşlarımız kutluyorum. Ferdi olarak başarılarımız oluyor ama takım halinde bu noktaya gelmek bizleri sevindiriyor.’

‘İNŞALLAH MİLLİ TAKIMLARA SPORCU GÖNDERECEĞİZ’

Milli takıma sporcu göndermeyi hedeflediklerini ve bu başarıların devam edeceğine inandığını da sözlerine ekleyen Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç; ‘Bundan sonra inşallah bizim yerel ligin devam etmesiyle birlikte de bu başarılar artarak devam edecek. İnşallah milli takımlara sporcu göndereceğiz. Ülkemizi uluslar arası arenada temsil edecek sporcular çıkacak diye ümit ediyorum. Başta Oğuz Ökten hocam ve antrenör arkadaşlarımızı, il temsilcimizi kutluyorum. Çocuklarımızı da başarılarından dolayı kutluyorum. İnşallah daha üst seviyelerde de şampiyonlar çıkaracağımıza inanıyorum. Çünkü bu çalışmalar devam ettikçe bunların arkası gelecek’ diye konuştu.

ÖKTEN; ‘KARATE BRANŞINDA MİNİK VE

YILDIZLARDA BÜYÜK BİR PATLAMA OLUŞTU’

Türkiye Karate Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Oğuz Ökten, ise Kayseri’de gerçekleştirilen final müsabakaları hakkında bilgiler vererek; ‘Her yıl olduğu gibi bu yılda Sivas’ta karate branşında minik ve yıldızlarda büyük bir patlama oluştu. Buradan sporcu potansiyelimizin her geçen gün artmasıyla kaynaklanan bir şey ve elbette çalışmalardaki disiplin, sporcularımızın gayretli çalışmaları, Sivas’ta bu yıl yapmış olduğumuz minik-yıldızlar karate liginin de vermiş olduğu büyük bir katkı sayesinde sporcularımız her geçen gün kendilerini daha iyi geliştirerek üst seviyeye çıkıyorlar’ dedi.

‘TÜRKİYE’DE 1. OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ VE GAYRET GÖSTERECEĞİZ’

Seneye takım halinde Türkiye’de 1. olmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarının altını çizen Ökten şunları söyledi; ‘Bu yılda spor genel müdürlüğünün projesi olan Anadolu yıldızları karate liginde gruplarda başarı gösteren sporcularımız yarı finale, yarı finalde de hem takım halinde hem de kızlar ve erkekler olmak üzere finale çıkmayı başardılar. Finalde de 1 gümüş, 2 bronz ve 1 de 5. ile sporcularımız dönmüş oldu. Aslında biz daha iyi sonuçlar alabilecek durumdaydık ama tabi sporcularımızın tecrübesizliği de söz konusu. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sporcularımız daha iyi sonuçlar alarak takım halinde hem kızlarda hem erkeklerde Türkiye’de 1. olmak için çalışacağız ve gayret göstereceğiz.’

KARAKAYA VE FİLİZ’İ TEBRİK ETTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Üniversiteler arası karatede de Cumhuriyet Üniversitesinden ilimizi başarıyla temsil eden ve 60 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Gökhan Filiz’i ve 50 kiloda Türkiye 3.’sü olan Serpil Karakaya’yı tebrik eden Oğuz Ökten; ‘Üniversiteler arası karatede de Cumhuriyet Üniversitesinden 5 erkek sporcu 1 bayan sporcu iştirak ettiler. 60 Kilo ferdi de yarışan Gökhan Filiz Türkiye şampiyonu oldu. İnşallah üniversiteler arası Avrupa şampiyonasına da gitmeye hak kazanacak. Ancak kural gereği üniversitelerde aynı yıl değil ertesi yıl Avrupa şampiyonasına katılıyorlarmış. Dolayısıyla bu sporcumuz bu yıl değil önümüzdeki yıl Avrupa şampiyonasına katılacak. Kızlarda da 50 kiloda Serpil Karakaya yine üniversiteler arası karate Türkiye şampiyonasında Türkiye 3.’sü oldu. Sporcularımızı tebrik ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası Kayseri’de dereceye giren sporcular ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!