USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şampiyonlardan Rektöre Ziyaret

Şampiyonlardan Rektöre Ziyaret

Şampiyonlardan Rektöre Ziyaret
16-04-2015 21:58
Google News


Kocacık; ‘Bu alınan başarı beni çok mutlu etti. Serpil Karakaya’yı, Gökhan Filiz’i ve antrenör Seher Kehçi’yi tebrik ediyorum’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da yapılan Üniversiteler arası Türkiye Karate Şampiyonasında derece alan Sivaslı karatecilerden Serpil Karakaya ve Gökhan Filiz Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret ettiler.

Toplam 22 Üniversitenin katıldığı Türkiye Karate şampiyonasında Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerinden Sivaslı sporcularımız şampiyonada 60 kg. yarışan Gökhan Filiz tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olurken, 50 kg. bayanlarda yarışan sporcumuz Serpil Karakaya da Türkiye 3.’sü olmuştu.

Başarından dolayı, Rektör Kocacık’ı makamında ziyaret eden Serpil Karakaya, Gökhan Filiz ve antrenör Seher Kehçi, şampiyona hakkında Kocacık’a bilgiler verdi.

REKTÖRDEN SPORCULARA TEBRİK

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Türkiye Şampiyonu olarak Altın madalya ve bronz madalya kazanan sporcuları tebrik etti. Ziyaret esnasında konuşan Rektör Kocacık; ‘Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonu olarak Altın madalya ve bronz madalya kazanan sporcularımızdan Serpil Karakaya ve Gökhan Filiz’i tebrik ediyorum. İlimizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiler. İnşallah bu başarıların devamı da gelecektir. Buna sonsun ve yürekten inanıyorum’ dedi.

KOCACIK; ‘BAŞARILAR DİLİYORUM’

Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesini ve ülkemizi temsilen Zabljak, Montenegro da yapılacak olan Üniversitelerarası Avrupa Karate Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi Gökhan Filiz'e de başarılar diledi.

Bayanlar Türkiye 3.’sü olarak Bronz madalya alan Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Serpil Karakaya'yı da gösterdiği ve aldığı başarıdan dolayı tebrik ederek, derecelerinin devamını diledi.

‘GERÇEKTEN İYİ MÜCADELE ETTİLER’

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Serpil Karakaya ve Gökhan Filiz’in şampiyonada iyi mücadele ettiklerini de söyleyerek; ‘Şampiyonada aldığım bilgiye göre iyi bir şekilde mücadele ettiler. 1 altın, 1 de bronz madalya getirdiler. Bu başarıdan dolayı Türkiye Şampiyonu Gökhan Filiz, Türkiye 3.’sü Serpil Karakaya ve üzerinde büyük emeği olan antrenörleri Seher Kehçi’yi tebrik ediyorum’ diye konuştu.

‘GEREKLİ DESTEK VERİLECEK’

Cumhuriyet Üniversitesini ve ülkemizi temsilen Zabljak, Montenegro da yapılacak olan Üniversitelerarası Avrupa Karate Şampiyonasında gerekli tüm desteğin verileceğini söyleyen Faruk Kocacık; ‘Yapılacak olan Üniversitelerarası Avrupa Karate Şampiyonasında gerekli olan bütün destekler verilecektir. İnşallah yapılacak olan şampiyonadan da derece ile döneriz.’

‘BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM’

Başarılı sporcuların antrenörü olan Seher Kehçi'nin de ziyarette hazır bulunduğu ziyarette Rektör Kocacık, sporcuların başarılarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekleyerek; ‘Bu karatecilerin başarılarından dolayı gerçekten çok büyük bir mutluluk duydum. Bu başarı üniversitemiz adına çok güzel bir şey.’

SPORCULAR TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarete gelen sporcular Serpil Karakaya, Gökhan Filiz ve antrenör Seher Kehçi, rektör Kocacık’a tebriklerinden dolayı teşekkür ederek, başarıların devamının geleceğini söyledi.

REKTÖR HEDİYE VERDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Kocacık, ziyaret sonrası derece yapan sporculara çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!