USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Sivas Gönlümüzün Tahtında Olacak?

?Sivas Gönlümüzün Tahtında Olacak?

?Sivas Gönlümüzün Tahtında Olacak?
16-05-2015 23:14
Google News


Duygularını gazetemizle paylaşan Veral; ‘Ben Sivas’ı çok sevdim. Sivas’a doyamadım. Ama tabi takdiri ilahi, genel müdürlüğümüz, başbakan yardımcımız böyle bir inisiyatif kullandılar. Bizi daha üst bir göreve layık gördüler, sağ olsunlar. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bundan sonra da Ankara’da hizmetimiz devam edecek ama Sivas, gönlümüzün tahtında olacak. Oradan da Sivas’a yapabileceğimiz katkılar olursa bunu hiç çekinmeden yerine getireceğim.’ Dedi.

ERSAN ARSLAN

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti’den Kayseri Milletvekili Aday Adayı olan Ali Veral, Vakıflar Genel Müdürlüğü Yatırım ve Emlak Daire Başkanlığı görevine atandı.

2011 yılında Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanan ve bugüne kadar önemli hizmetlere imza atan Veral’in milletvekili aday adaylığının ardından yeniden Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanması bekleniyordu. Ancak Veral, Vakıflar Genel Müdürlüğünde Yatırım ve Emlak Daire Başkanı oldu.

Sivas ile ilgili düşüncelerini gazetemizle paylaşan Veral, görev yaptığı sürede Sivas’a doyamadığını, istemeyerek geldiği Sivas’tan, istemeyerek, üzülerek ayrıldığını söyledi. Gazetemiz aracılığı ile Sivas halkından ve tüm dostlarından, helallik isteyen Veral, ‘Benim her kimde hakkım var ise helal olsun’ dedi.

‘SİVAS’A DOYAMADIM’

4,5 yıl görev yaptığı Sivas’ta ekibi ile birlikte ibadet aşkı ile çalıştıklarını belirten Veral, Sivas’ın hizmet etmek isteyen için çok önemli bir şehir olduğunu söyledi. Sivas’ta her günü dolu dolu yaşadığını ve üzülerek ayrıldığını belirten Veral, ‘Sivas’a doyamadım’ dedi.

Veral, şu ifadeleri kullandı:

‘Sivas benim için çok önemli, hayatımdaki dönüm noktalarından bir tanesi. İsteksiz de başlangıçta gelmiş olduğum Sivas’tan, yine hiç istemeye istemeye ayrılmak durumda kaldım. Tabi hayat inişli çıkışlı… İnsanlar her yerde sabit olarak kalmıyorlar. Memuriyetin getirmiş olduğu cilvelerden birisi de bu. Bir yerde sürekli kalma gibi bir lüksünüz yok. Takdir, kader, bunların hepsinin kesiştiği noktalarda bir yerden bir yere gidiyorsunuz. Sivas benim gönlümde her zaman Sultan Şehir olarak anılacak ve gönlümde apayrı bir yeri olacak. Havası ile suyu ile insanlarının mertliği ile Sivas ayrı bir yer ediniyor benim gönlümde. Sivas, hizmet etmek isteyen insan için de çok önemli bir yer. Sivas, Selçuklu’ya başkentlik yapmış, Osmanlı’da önemli bir görev ifa etmiş. Dolayısıyla bu şehre hizmet etmek ve bu eserlerin gelecek nesillere aktarılması noktasında ise yapacağınız hizmet çok daha büyük önem kazanıyor. 4,5 yıl kaldığım Sivas’ta, her günü dolu dolu yaşadım. Dolu dolu dolaştım. Sivas’ın caddelerini, sokaklarını, eserlerini, medreselerini, kervansaraylarını, türbelerini, tarihi yapıları. Görevimizin bu olması icabıyla da ibadet şuuru içerisinde çalıştık ve ben Sivas’ı çok sevdim. Sivas’a doyamadım. Ama tabi takdiri ilahi, genel müdürlüğümüz, başbakan yardımcımız böyle bir inisiyatif kullandılar. Bizi daha üst bir göreve layık gördüler, sağ olsunlar. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bundan sonra da Ankara’da hizmetimiz devam edecek ama Sivas, gönlümüzün tahtında olacak. Oradan da Sivas’a yapabileceğimiz katkılar olursa bunu hiç çekinmeden yerine getireceğim. Sivaslı hemşerilerim diyorum artık, eğer beni kabul ederlerse hemşeriliğe, Ankara’da da artık bir yerleri oldu. Geldiklerinde, kim olursa olsun biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz.’

‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

Sivas’ta, görev yaptığı süre içerisinde önemli arkadaşlıklar kurduğunu belirten Veral, bu süre zarfında çalışmalara destek olan herkese özellikle, bu çalışmaların duyurulmasını sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti.

Sivaslılar’dan helallik isteyen Veral, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

‘Ben özellikle Sivas’ta kalmış olduğum süre içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda bize yardımcı olan bütün kurum ve kuruluşlara başta valimiz ve belediye başkanımız olmak üzere teşekkür ediyorum. Sivas’ta gerçekten çok kalifiye, rafine bir bölge müdürlüğü personeli var. Bu 4,5 yıllık süre içerisinde onların nasıl bir ibadet aşkı ile çalıştıklarını gördüm. Onlara teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz çalışmaları topluma aktaran, halkımızın haberdar olmasını sağlayan basın mensubu kardeşlerime de en kalbi şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sivas’ta güzel insanlarla tanıştım, güzel işler yaptık. Ben tüm Sivaslılara, dostlarıma, arkadaşlarıma Allahaısmarladık diyorum. Varsa tüm hakkımı helal ediyorum. Üzerimde hakkı olanların da haklarını bana helal etmelerini istiyorum.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!