USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Bizimle Yürü Sivas?

?Bizimle Yürü Sivas?

?Bizimle Yürü Sivas?
25-05-2015 19:23
Google News


7 Haziran seçimlerinde Sivas halkının gereken desteği vereceğine inandığını belirten Bahçeli, ‘7 Haziran’da sandık başına gittiğinizde tek başına AKP iktidarıyla geçen kara günleri unutmayacağınızdan eminim. Aziz Sivaslılar sizlere yakışan da budur. Sivas’a yakışanı da bu olacaktır. Biz milliyetçi hareket olarak karşımıza çıkacak her engeli tek başımıza aşarız. Yeter ki Sivas bizimle yürüsün, bize destek versin. Buradan hepinize soruyorum; milletimize sahip çıkmaya var mısınız? Geleceğinize sahip çıkmaya hazır mısınız? Bizimle yürümeye söz veriyor musunuz?’ dedi.

HAYRULLAH AĞKAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, Sivas’ta halka seslendi. Bahçeli, AK Parti hükümetleri döneminde Sivas’tan nelerin gittiğini tek tek sıralayarak, MHP’nin iktidarıyla kaybedilenlerin tekrar kazanılacağını söyledi.

Yerel seçimlere 13 gün kala Sivas, MHP Genel Başkanı’nı ağırladı. Kent meydanında düzenlenen miting programına binlerce MHP’li yağmur yağışına rağmen takip etti.

Sivas halkına seslenen MHP Lideri Bahçeli, ‘7 Haziran Milletvekilliği Genel seçimlerine 14 gün kala tek başına iktidarın habercisi olan bu toplantıya katılan herkesi en içten hissiyatımla selamlıyorum.  Tıpkı 1919’un Eylül’ünde olduğu gibi milli bir heyecan içinde kucaklaşmak için bir araya gelen kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bu toplantının aziz milletimizin geleceğinde çok önemli sonuçlar ortaya çıkaracağına yürekten inanıyorum’ dedi.

Sivas’ın tüm ilçelerini tek tek sıralayarak halkı selamlayan Bahçeli, ‘Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Seçimlerin barış, huzur, güven ve demokratik yarış içinde geçmesini temenni ediyor, siyasi partilere ve Milletvekili adaylarına başarılar diliyorum. Ayrıca güzide siyaset adamlarından bir tanesi olan değerli arkadaşım Muhsin Yazıcıoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum. Sivas, milli mücadelemizin ana karargâhıdır ve bizim için çok değerli ve çok anlamlıdır. Bağımsızlımızın önsözü burada yazılıdır. Cumhuriyetin çatısı burada örülüdür. Zaferlerimizin haritası burada çizilmiştir’ şeklinde konuştu.

Sivaslılara hep güvendiğini ve inandığını kaydeden Bahçeli, ‘Sivaslıların özü sözü bir, karakteri sağlamdır. Yalancılara, yandan çarklılara ve yardakçılara en iyi cevap olacaktır. Yiğidin harman olduğu Sivas emin ve kararlı adımlarla yürüyeceğinin müjdesini vermektedir’ dedi.

MHP Lideri Bahçeli şunları kaydetti:

‘Türkiye’yi acı verici gelişmeler beklemektedir. Ayakkabı kutularına tomar tomar dolar ve euro saklayan haramzadeler bu yürüyüşümüzden korkmaktadır. Kollarına milyonlarca dolar değerindeki rüşvet saati takanlar yürümemizden ürkmektedir. Cumhuriyete reklam arası diyen yıkım aktörleri ihanet filminin devamını istemektedir. Cumhuriyet şehri ve Cumhuriyetin temelinin atıldığı kongre binasının önünde utanmadan kuvayi milliye ruhundan bahseden ahlaksız siyaset erbabı hala Sivas’tan destek beklemektedir. Davutoğlu kendilerinin üçüncü kuvayi milliye olduklarını sık sık tekrarlamaktadır. Ne var ki ben kendisini uyarmış ve demiştim ki AKP bu devrin kuvayi inzibatiyesidir. AKP Mondros havarisi, sevr hayranı, batıl ve yabancı planların takipçisidir. Kuvayi milliye olduğunu iddia eden bir zihniyet Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman olur mu? Kuvayi milliye olduğunu söyleyen bir anlayış, Türklüğe savaş açar mı?

AK Parti’nin Sivas’a vaat ettiği bir geleceği kalmamıştır. Başbakan’dan en alt kademeye kadar herkes Başkanlık sistemini düşünmektedir, Sivaslıyı düşünen yoktur. Sivaslı ne yemiş? Ne giymiş? Ne içmiş? İktidardaki menfaatçi çetenin umurunda değildir. Sizler kıt kanaat geçinirken, onlar hırsızlıktan servetlerine servet eklemektedir. Sizler gece gündüz çalışıp çabalarken, onlar keyif ve saltanat sürmektedir. AKP’nin gündeminde Sivas hakikaten yoktur. AKP iktidarı Sivas’a, değil yatırım yapmak, var olanları da yok etmiştir.’

AK Parti hükümetleri döneminde Sivas’ın hep kaybettiğini belirten Bahçeli şöyle devam etti:

‘Sorarım sizlere askeri dikimevi kapanmadı mı? Askeri hastane kapanmadı mı? Devlet malzeme ofisi kapanmadı mı? Divriği Demir Çelik satılmadı mı? Burada çalışan işçi sayısı 3 binden 450’ye düşürülmedi mi? bunların hepsi oldu ve daha da bitmedi. Sümer holding dokuma fabrikası satıldı. TEKEL pazarlama ve başmüdürlüğü satıldı. Araz muayene istasyonu satıldı. Köy hizmetleri müdürlüğü tavsiye edildi. İl orman müdürlüğü kapandı, kayseri bölge müdürlüğüne bağlandı. Sivas Demir Çelik can çekişmektedir. Kangal Termik Santrali özelleştirilmiş, çalışan işçi sayısı yarıya düşürülmüştür. Bütün bunların sonucunda Sivas nüfus kaybına ve işsizliğe mahkûm olmuştur. Sivas yıllar içinde 137 bin göç vermiştir. AKP inci üniversite sözü vermiştir. Ne var ki yerine getirememiştir.

Allah’ın izniyle Milliyetçi hareket bu beklentileri karşılıksız bırakmayacaktır. Sivas tarihi mirası ile kendi adına ve sizlere yakışır şekilde eğitim ve kültür şehri olacaktır. Bu milliyetçi hareket sözüdür. Ülkemizin en büyük ikinci yüzölçümüne sahip Sivas, tarım ve hayvancılık merkezi haline gelecektir. AKP’nin söz verip de yerine getiremediği sulama projeleriyle tarım yeniden hayat bulacaktır ve Sivas yer altı kaynakları ve madenlerinin zenginliği yeni yatırım ve projelerle bir maden şehri olmayı hak etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Sivas’ın elinden tutacaktır. MHP Sivas’ı ayağa kaldıracaktır. Bizimle yürü Sivas…’

 ‘HER ENGELİ TEK

BAŞIMIZA AŞACAĞIZ’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Sivas, tarım ve hayvancılık merkezi haline getirilecek. MHP ne olursa olsun Sivas'ın elinden tutacak ve ayağa kaldıracak. Aziz Sivaslılar, Türkiye AKP ile uçurumun kenarına getirilmiştir. Eğer bir daha yetki verilirse hep birlikte uçurumun dibine doğru uçacağımız bellidir. Vatanımız tasviye edilmek istenmektedir. Ama MHP buna izin vermeyecektir. En kısa sürece AKP tahribatlarının izi silinecektir. 7 Haziran'da sandık başına gittiğinizde AKP iktidarıyla geçen kara günleri unutmayacağınıza eminim. Şahsi ihtirasları için Türk milletinin kardeşleriyle arasını bozanları, ülkemizi yolsuzluğa teslim edenleri unutacak mısınız? MHP olarak karşımıza çıkacak her engeli tek başımıza aşarız. Yeter ki Sivas bize destek versin.

Sandık önüne gittiğinizde tarihi bir tercih yapacaksınız. Ve eminim ki huzur, emniyet ve barış için MHP'ye 'evet' diyeceksiniz. AKP aldığı oyları kötüye kullanmış, ülkeyi cehenneme çevirmiştir. AKP'ye oy veren kardeşim, bu sefer birlikte yürüyelim’ dedi.

‘CEMEVİ GERÇEĞİNİ

KABUL EDECEĞİZ’

Cemevi gerçeğini kabul ederek, siyasi kaygı olmaktan çıkaracakların belirten MHP Lideri Bahçeli, ‘İktidarımızda yoksullukla savaşacağız. Terörle mücadele edeceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır. Kaynakları hesaplayarak açıkladığımız plan iktidar projesidir. Asgari ödemeye büyük şehirlerde aylık 100 lira ulaşım miktarı sağlayacağız. Emekli aylıkları arasındaki eşitsizliği gidereceğiz. Çiftçilerimizin belini büken mazotu 1,75 lira yapacağız. Asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız. Cemevi gerçeğini siyasi kaygılardan uzak bir şekilde kabul edeceğiz.

Seçime 14 gün kala ev ev dolaşıp ‘AKP giderse yardım alamazsın’ diye halkımızın yoksulluğundan faydalanıyor, oylarını çalmaya çalışıyorlar. Bu şerefsizlere söyleyiniz. Deyin ki 'aldığımız devletin imkânıyla sağlanıyor' bakın o zaman sosyal yardım nasıl oluyormuş’ ifadelerini kullandı.

‘SİVAS HALKI GEREKEN

DESTEĞİ VERECEKTİR’

7 Haziran seçimlerinde Sivas halkının gereken desteği vereceğine inandığını belirten Bahçeli, ‘7 Haziran’da sandık başına gittiğinizde tek başına AKP iktidarıyla geçen kara günleri unutmayacağınızdan eminim. Yıkım, yoksulluğu, yolsuzluğu, yasak ve talan ile geçen yılları asla unutmayacağınızdan eminim ve bu inançla soruyorum. Şahsi ihtirasları için Türk milletinin kardeşliğini bozanları unutacak mısınız? Manevi değerler üzerinden yapılan muz siyasetini unutacak mısınız? Ülkemizi yoksulluğa ve yolsuzluğa mahkûm edenleri unutacak mısınız? Elbette Hayır. Aziz Sivaslılar sizlere yakışan da budur. Sivas’a yakışanı da bu olacaktır. Biz milliyetçi hareket olarak karşımıza çıkacak her engeli tek başımıza aşarız. Yeter ki Sivas bizimle yürüsün, bize destek versin. Buradan hepinize soruyorum; milletimize sahip çıkmaya var mısınız? Geleceğinize sahip çıkmaya hazır mısınız? Bizimle yürümeye söz veriyor musunuz?’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!