USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Lunaparkta Güvenlik Tam

Lunaparkta Güvenlik Tam

Lunaparkta Güvenlik Tam
22-06-2015 17:06
Google News


Kılınç, ‘Her yıl lunaparkımızı daha güzelleştirip daha modernleştirme arzusundayız. Discovery isimli yeni bir makine getirdik. Bu makinenin Türkiye’de faaliyete geçtiği ikinci yılı. Hemen Sivas’ımıza da kazandırdık. Önümüzdeki yıl devasa olan Türkiye’nin büyük dönme dolaplarından bir tanesinin siparişini verdik… Güvenlik konusunda çok hassas davranıyoruz. Günlük, haftalık ve aylık kontrollerimiz çok ince ayrıntısına kadar yapılıyor’ dedi.

SERCAN ÇETİNEL / ÖZEL HABER

Sivas halkının tek eğlence mekânı olan özellikle çocukların vazgeçilmezi haline gelen Lunapark sezonu açtı. Lunapark'ın faaliyet geçmesi ile birlikte akşam saatlerinde aileler çocuklarıyla birlikte eğlenmek için lunaparka akın ediyor.

Sivas’ta faaliyet gösteren Lunapark işletmecisi Nuri Kılınç yeni sezon ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Sivas’ta 2001 yılından bugüne kadar faaliyet gösterdiklerini ifade eden Kılınç, her geçen yıl lunaparkı modernleştirmek istediklerini ancak sadece bununla kalmayıp güvenlik konusunda çok hassas davrandıklarını ifade etti. Makinelerin güvenliği ve bakımları konusunda çok hassas davrandıklarını söyleyen Kılınç, günlük tutmuş oldukları bakım kağıtlarını tek tek gazetemizle paylaştı.

Her yıl daha iyi bir eğlence mekânı haline getirdiklerini ifade eden Kılınç, önümüzdeki yıl devasa bir dönme dolap getireceklerinin müjdesini ise gazetemiz ile paylaştı.

Kılınç şunları kaydetti:

‘Lunaparkımız Sivas ilinde 2001 yılında bu yana faaliyettedir. Yaklaşık 15 yıl oldu. Her yıl lunaparkımızı daha güzelleştirip daha modernleştirme arzusundayız. Bu arzumuza da yavaş yavaş yaklaştık. Şuanda İç Anadolu bölgesinin kapsamlı büyük bir lunaparkı vaziyetine getirdik. Önümüzdeki yıl devasa olan Türkiye’nin büyük dönme dolaplarından bir tanesinin siparişini verdik. Büyük dönme dolabımızda geldiğinde başka şehirlerde gördüğümüze Sivas’ımızda niye yok diyebileceğimiz bir makinemiz olmamış olacak.

Sivas halkı lunaparkımıza yoğun ilgi gösteriyor. Bizde Sivas halkına en iyi hizmeti verebilmek için çok titiz davranıyoruz. Güvenlik konusunda çok hassasız. Makinelerin bakımı konusunda çok hassas davranıyoruz. Günlük, haftalık ve aylık olarak periyot bakımlarını tekniker elemanımız Cemil Şahan kontrolünde yaptırmaktayız. Her şeylerimiz dosyalarımızda mevcuttur. Ailenin huzurlu eğlenmesi için her şeyi yapıyoruz. Aynı zamanda bizim lunapark Türkiye birkaç kişiden bir tanesiyiz. 60 yıllık baba mesleğini yapıyoruz. Yoğun bir tecrübemiz var. Sivas halkını lunaparkımıza eğlenmeye hoşça vakit geçirmeye bekliyoruz.’

Güzlük ziyaretçi sayılarına ve bu sezon yeni gelen makinelere değinen Kılınç, ‘Lunaparkımıza günlük ortalama 4 bin kişi ziyaret ediyor. Hafta sonları tabi ki daha yoğun oluyor. Bizim 5 ilde lunaparkımız var. Malatya, Mardin, Gaziantep, Hatay ve Sivas olmak üzere hizmet veriyoruz. Lunapark sektöründe yapabileceğimizin en güzelini yapmaya çalışıyoruz.

Discovery isimli yeni bir makine getirdik. Bu makinenin Türkiye’de faaliyete geçtiği ikinci yılı. Hemen Sivas’ımıza da kazandırdık bunu. Aynı zamanda crazy dans getirdik. Onlar da modern bir şekilde hizmete devam ediyor. Çocuk oyuncaklarını her yıl değişik bir makine getiriyoruz’ dedi.

Geçen sene ile bu sene arasında bilet fiyatlarında sadece 50 kuruşluk bir zamla 4 lira olduğunu ifade eden Kılınç, bölgenin en ucuz lunapark fiyatı olduğunun altını çizdi. Kılınç, ‘Her yıl olduğu gibi bu yıl öğrencilerimize Sivas Belediyesi ortaklığı ile karne hediyesi olarak 185 bin adet bilet dağıttık.’ Dedi.

Daha sonra Lunapark teknik sorumlusu Cemil Şahan, lunaparkın güvenliği hakkında detaylı bilgiler aktararak, ‘lunaparka gelen vatandaşların makinelere bindikleri zaman gönül rahatlığı ile arkalarına yaslanıp eğlenmelerine bakmaları gerekiyor’ dedi.

Şahan şöyle devam etti:

‘Sivas halkı gerçekten çok güzel şeylere layık. Biz yıllardır buradayız ve görüyoruz. Bizlerde Sivaslıyız. Her ne kadar nüfus cüzdanlarımızda başla yer yazıyor olsa da Sivaslıyız. Bizim makinelerimizde kesinlikle güvenlik sorunu yoktur. Burada görevli olan herkesin ustalık belgesi ve yeterlilik belgesi mevcut. Yani lunaparka gelirken herhangi bir makineye binen bir vatandaş gözü kapalı, sırtını rahatça yaslasın ve eğlenmesine baksın. Çünkü Nuri beyin de ifade ettiği gibi, kesinlikle günlük bakımlarımız aksatmadan işini yapan bir firmayız. Bizim için asıl olan insandır. Biz burada insana hizmet veriyoruz. Parayı kazanırsınız, makineleri kazanırsınız ama bir çocuğun tırnağı kırılırsa bunu tekrar kazanamazsınız. Gördüğünüz gibi haftalık bakım çizelgemiz burada. Her hafta gireriz makinelerimizin içerisine kuyumcu hassasiyetiyle irdeleriz. Yarın senin çocuğun benim çocuğum fark etmez. Bizim çocuklarımız bindiğinde başına bir iş geldiğinde ne yaparız. Kesinlikle iddia ediyorum, makinelerimiz her gün kontrolden geçen pırıl pırıl makinelerdir. Herkes gönül rahatlığı ile eğlenebilir.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!