USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Partimizin Rotasını Millet Çizdi

Partimizin Rotasını Millet Çizdi

   Partimizin Rotasını Millet Çizdi
13-10-2020 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

AK Parti Gürün 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti Genel Merkez Sivas İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya Gerçekleştirdi.    

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Gürün İlçe Başkanı Sinan Eren Kırış,? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yolunda 2014´den bu yana ilçe başkanı olarak hizmet etmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşıyorum. Bugün olduğu gibi yarında bu partinin bir neferi olarak hizmet edeceğim. Bu bir ayrılık değil, bayrak devridir. Bu bayrak devriyle yeni bir nefes, yeni bir heyecan, yeni bir şahlanış olarak Gürün´ümüze, Sivas´ımıza ve ülkemize hizmette yeni bir yarış başlayacaktır. Biz bu davaya gönül verdik birlikte güçlüyüz ve birlikte güçlü olmaya devam edeceğiz.? dedi.

Kırış´ın ardından konuşan Gürün İlçe Başkan adayı Gürcan Tozluyurt , ?Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yolunda milletimize hizmet etme imkânı bulduğumuz için gururlu ve mutluyuz. Birlikten kuvvet doğar desturu ile kayıtsız şartsız bana güvenen birlikte yol yürüyeceğim ekibime güvenim tamdır. Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza, yine partimizin kurulduğu günden bu güne kadar hizmet etmiş ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.

Tozluyurt´un ardından konuşan İl Başkanı Hakan Aksu, ? AK Parti kongreleri insanların birbirleriyle tartıştığı, sandalyelerin havada uçuştuğu kongreler değildir. AK Parti kongreleri geçmişten alınan dersin önümüzdeki dönemlerin uygulanacağı sahaların  kadroların oluşturulacağı yerlerdir. Önceki dönemde görev yapmış olan Levent başkanımızdan bu yana görev yapan başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm köy temsilcilerimize bu davaya hizmet etmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eren başkanımıza ve yönetimi de teşekkür ediyorum. Bugün bayrağı devralacak Gürcan başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz inanıyorum ki Gürün´ümüzün sesinin daha yüksek  çıkması için elinden gelen gayreti gösterecektir. Bu kongrenin önemi 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine partimizi taşıyan kongre olmasıdır.?  dedi.  

Aksu´nun ardından konuşan Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, ? 19 yıl önce Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıkan kadrolar Gürün´ümüze, Sivas´ımıza çok büyük eserler sığdırdı. Sayın bakanımızın hem ilçemize hem ilimize hem de ülkemize yaptığı yatırımları gittiğimiz her yerde görüyoruz. Rabbimize şükrediyoruz ki hem Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle hem de İsmet Yılmaz bakanımızla bize yol yürümeyi nasip etti. 2023 seçimleri önemli. Partimizi kurarken Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın bize hedef gösterdiği 2023,2053 ve 2071 hedefleri vardı. 2023 hedefleri bizim parti tüzüğümüzde de yer almaktadır. 2023´e hemen hemen 2 yıl kaldı. Ülkemizin büyümesini istemeyen hem iç güçler hem dış güçler var. En basit dün Ana Muhalefet Partisi lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın yurtdışı gezisindeki bir fotoğraf karesinde sanki Türkiye´nin Cumhurbaşkanı gittiği yerin Cumhurbaşkanı önünde eğilmiş gibi bir algı yaratmaya çalıştı. Sayın Cumhurbaşkanımız Allah´a hamd olsun AK Parti kadroları rükûdan başka bir yere eğilmez. Bugüne kadar liderimiz başımızı eğdirmedi bizlerde AK Kadrolar olarak 2023´e giderken onu yüzünü astırmayacağız onun yüzünü öne eğdirmeyeceğiz.? diye konuştu.        

Son olarak konuşan Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ise, ?Bir siyasi hareketin, bir siyasi partinin başarıya ulaşabilmesi için iyi bir teşkilata sahip olması gerekir. Allah´a hamd olsun bugüne kadar yapılan seçimlerde göstermiştir ki Türkiye´nin en güçlü siyasi teşkilatı AK Partidir. AK Partinin kumaşını millet dokudu rotasını da millet çizdi. Bugüne kadar milletimizin çizdiği rotada hareket ettik bundan sonra da milletimizin çizdiği yolda devam edeceğiz. Bundan sonra daha çok çalışacağız. İnsanımızın yarına daha çok umutla bakmasını sağlayacağız. Siyaset bir yarıştır, bir rekabettir ama asla bir kavga değildir. Bu millet bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik olduğu sürece aşamayacağı engel ve sorun yoktur.? diye konuştu

Konuşmaların ardından Gürün İlçe teşkilatının faaliyet raporu, gelir ? gider bilançosu okunarak tebliğ edildikten sonra seçime geçildi. Tek Liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Sinan Eren Kırış ilçe başkanlığı görevini Gürcan Tozluyurt´a devretti.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!