USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TÜRASAŞ, Türkiye´nin Değeri--Video

TÜRASAŞ, Türkiye´nin Değeri--Video

   TÜRASAŞ, Türkiye´nin Değeri--Video
08-02-2021 07:00
Google News


Adem Sabit NALBANT

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ilimizde Bölge Müdürlüğü olarak hizmet veren TÜRASAŞ´ı ziyaret etti.  Bilgin, fabrikadaki birimlerde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ´dan bilgi aldı.

 Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Bilgin, ?TÜRASAŞ ilimizin önemli değerlerinden biri.  TÜDEMSAŞ´ımız yeni bir yapılanmaya giderek Eskişehir, Sakarya ve Sivas´ı da içine alacak şekilde yeni yol haritasını çizdi. Sivas bu anlamda bölge müdürlüğü olarak hizmetlerine devam ediyor. TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğü Sivas´ımıza katma değeri yüksek ürünlerle hizmet etmeye devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerine eşi ve benzeri olmayan vagonlarımız üretilerek gönderiyoruz. Bizim zaten amacımız, planlamamız TÜRASAŞ´ı koordinasyonu sağlayacak şekilde özel sektörü ve yan sanayiyi büyüterek Sivas´ı ulaşım sektöründe vagon üretiminde üs haline getirmek. Bu noktada en büyük gücümüz de TÜRASAŞ ve Demirağ Organize Sanayi Bölgesi. İnşallah Demirağ OSB´nin altyapısının tamamlanmasıyla birlikte yatırımcılarımız ilimize gelmeye başlayacak. Zaten şu anda da tamamlanmadan çeşitli firmalara yer tahsisini yapıyoruz. Çünkü onlar Sivas´a inanıyor TÜRASAŞ´ın geçmişteki bilgi birikimine vizyonuna ve insan kaynaklarına güveniyor. TÜRASAŞ zaten bu yapılanmasını devam ettirmek adına büyüme stratejine uygun olarak yeni personelleri bünyesine kazandırmaya devam ediyor. Şu anda 15 kişilik kaynak ekibinin ilanına çıkıldı Mayıs Haziran ayında da yeni bir alım yapacak.? dedi.

TÜRASAŞ ile ilgili kara propaganda yapıldığını ifade eden Başkan Bilgin, ?Kapatılıyor, küçültülüyor gibi asılsız kara propaganda yapılıyor. Bu memleket bizim ve bu memleket için aşkla çalışıyoruz. Bizim Sultan Şehrimize bir borcumuz var; o borcu ödemek için de sanayiden eğitime, sağlıktan turizme, altyapıdan ulaşıma kadar hizmetin en iyisini şehrimize kazandırmaya çalışıyoruz. Şundan emin olsunlar. TÜDEMSAŞ, TÜRASAŞ olarak Türkiye ekonomisine ve Sivas´ın istihdamı ile üretimine eskisinden katma değeri daha yüksek ürünlerle birlikte alanında ihtisaslaşarak devam edecektir. TÜRASAŞ bizim bir değerimiz dün de değerimizdi, bugünde, yarın da Sivas´ımızın, Türkiye´mizin değeri olmaya devam edecek? ifadelerini kullandı.

TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ ise, ?Üretimimiz tüm hızıyla devam ediyoruz. Sivas´ta ürettiğimiz vagonlarımızı 3 ayrı ülkeye özel firma ortaklığıyla ihraç ediyoruz. ? şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!