USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Halk Eğitim Kurs Verecek

Halk Eğitim Kurs Verecek

  Halk Eğitim  Kurs Verecek
23-04-2021 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal,  Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün hijyen eğitimi vereceğini söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Köksal, Halk Eğitim ve Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan gıda ve su sektöründe çalışanlar için hijyen eğitimi ile güzellik ve saç bakım hizmetlerinde çalışan için uzaktan eğitim şeklinde eğitim verileceğini ifade etti.

Köksal, “Gıda, su sektörü ile güzellik ve bakım hizmetlerinde çalışanlar için hijyen belgesi gerekmektedir. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüz pandemi sürecini de dikkate alarak uzaktan eğitimle kurs düzenleyecektir. Kurslara katılmak isteyenler başvurularını Halk Eğitim Merkezine bu ay itibariyle yapacaklardır.  Kurslar uzaktan eğitim şeklinde olacak ve Her ayın ikinci haftası Cuma günleri 08.30-09.00 saatleri arasında Halk Eğitim Merkezi binasında sınav yapılacaktır. Sınavda başarılı olanlara hijyen belgesi verilecektir” dedi.

Başkan Köksal, gıda, su, güzellik ve saç bakımı hizmetlerinde çalışanların hijyen belgesi alabilmesi için fırsatları değerlendirmesini ve başvurularını bir an önce Halk Eğitim Merkezine yapmalarını tavsiye etti.

Köksal, hijyen belgesi konusunda hassasiyet gösteren ve uzaktan eğitim şeklinde kurs düzenleyen Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!