USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Aaron Geldi

Aaron Geldi

Aaron Geldi
27-06-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Yeni sezon için sil baştan takım kurmak için kolları sıvayan Demir Grup Sivasspor, üçüncü transferini de gerçekleştirdi.

Yiğidolar, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Ligde Ümraniyespor forması giyen stoper Aaron Appindangoye ile Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz´ın İstanbul´daki ofisinde 2019-2020 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

?AARON´A HOŞGELDİN DİYORUZ?

Demir Grup Sivasspor Kulübü, Portekiz ekibi Braga´nın sağ beki Marcelo Goiano´yu transfer ettiğini yaptığı resmi açıklama ile duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ?Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor´umuz, üçüncü transferini gerçekleştirdi. Demir Grup Sivasspor´umuz, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor´da forma giyen Aaron Appindangoye ile başkanımız Mecnun Otyakmaz´ın İstanbul´daki ofisinde 2019-2020 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki Gabonlu sporcu stoper mevkiinde görev yapıyor. Aaron Appindangoye´ye Sivas´a hoş geldin der, Demir Grup Sivasspor forması altında başarılar dileriz.?

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Kırmızı-beyazlıların yeni transferi Aaron, İstanbul Acıbadem Altunizade Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçti. Gabonlu futbolcu Aaron Appindangoye, ilk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sporcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Aaron´un sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

?TEŞEKKÜR EDİYORUM?

Anlaşma sonrası resmi sosyal medya hesabından Sivasspor ile ilgili paylaşım yaparak not düşen Aaron; ?İmzamı Türk takımlarından Demir Grup Sivasspor Kulübünde resmileştirmeye geldim. Bu imza ve bu yeni meydan okuma için Tanrıya şükür. Bana her zaman inanmış olan herkese teşekkür ederim. Tanrı bize eşlik etsin ve bizi korusun? ifadesini kullandı.

AARON´UN FUTBOL KARİYERİ

20 Şubat 1992´de Gabon´un Franceville şehrinde dünyaya gelen Aaron Appindangoye, futbola ülkesinin FC 105 Libreville takımında futbola başladı. Sırasıyla; Boavista, Mounana, Evian, Stade Laval formasını giydi. 2017 yılında Ümraniyespor ile Türkiye macerasına başlayan Aaron Appindangoye, 2 sezonda 57 kez İstanbul temsilcinin formasını terletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!