USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adaletten Taviz Vermeyeceğiz--Video

Adaletten Taviz Vermeyeceğiz--Video

Adaletten Taviz Vermeyeceğiz--Video
12-03-2019 07:00
Google News


FATİH TABUR

Memur-Sen Konfederasyonu´na bağlı Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Şube Başkanlığı; Sivas Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İş Yeri Temsilcileri ve Memur Sen Konfederasyonu´na bağlı sendikaların il ve şube başkanları ile birlikte  ?Ortak Akıl? programı kapsamında AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin´i konuk etti.

Öğretmen Evi´nde gerçekleştirilen kahvaltılı programda Başkan Adayı Bilgin, projeleri hakkında bilgi vererek üyelerin sorularını yanıtladı.

Program; Bem-Bir-Sen Sivas Şubesi´nin çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Gösterinin ardından konuşan Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, sendikalarının kuruluş süreci ve amaçları hakkında bilgiler verdi.

?AMACIMIZ SORUNLARI MASAYA YATIRMAK?

?Ortak Akıl? programı kapsamında sıra ile diğer partilerin başkan adayları ile de bir araya geleceklerini dile getiren Başkan Pakoğlu, 31 Mart´ta gerçekleştirilecek seçimlerin ülkemize ve Sivas´a hayırlar getirmesini temenni ederek, ?Bu seçimler genelde ülkemizi  ve ilimizi ilgilendirdiği kadar özelde de en çok yerel yönetimler iş kolunda faaliyetlerini sürdüren sendikamızı ilgilendirmektedir. Amacımız hem daha yakından tanışmak, hem de Sivas´ımızın sorunlarını masaya yatırmaktır? dedi.

BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin, Başkan Pakoğlu´nun konuşmasının ardından üyelerin sorularını yanıtladı. Sorunları ortak aklı işleterek çözeceklerini belirten Başkan Adayı Bilgin, programın sonunda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

?YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ ÖTEKİLEŞTİRİCİ OLMAYACAK?

Toplantının gerçekleştirilmesinde emeği geçen Başkan Pakoğlu´na teşekkür eden Bilgin, ?Verimli bir toplantı oldu. İnşallah 31 Mart´tan sonra birlikte şehrimize hizmet edeceğiz. Bazı konular yetkiyi aldıktan sonra oturup konuşacağımız konular ama genel olarak şunu söyleyeyim: Arkadaşlarımız da üzerinde çok durdu. Yönetim anlayışımız hiçbir zaman ötekileştirici olmayacak. Kapsayıcı, bir ve beraber olarak, ortak akıl ve istişare ile adalet, ehliyet, liyakat ve şeffaflıktan ödün vermeyeceğiz. Katılımcı ve hesap verilebilir belediyecilik anlayışını inşallah hep birlikte ortaya koyacağız? dedi.

?YÜKÜN AĞIRLIĞINI İYİ BİLİYORUZ?

?Koltuklar, makamlar gelip geçidir? diyen Başkan Adayı Bilgin, ?Asıl olan memleket için, millet için hayırlı hizmetler yapabilmektir. İsmini bilmediğin kimselerden ?Allah razı olsun´ duası alabilmektir. Temel gayemiz bu. Omuzlarımıza yüklenen yükün ağırlığını çok iyi biliyoruz. Kamu kaynağı kullanarak insanlarımıza hizmet edeceğiz. Bu noktada da rahat etmenin yolu adaletten asla ve asla taviz vermemek olacak. Biz bu makamların  bir emanet ve emanet edenlere de hizmet etme makamı olduğunu biliyoruz. Makam ve mevki için bu görevlere talip olmadık. Öyle veya böyle hizmet ettiğimiz bir mevkiimiz vardı ama Sayın Cumhurbaşkanımız ?Doğduğun şehre hizmet edeceksin Hilmi´ deyince biz de bunu bir emir telakki edip yola çıktık? diye konuştu.

?ORTAK PAYDAMIZ BAYRAĞIMIZ?

Sivas´a kazandıracakları vizyon projeleri seçmene anlattıklarını dile getiren Başkan Adayı Bilgin,   ?Niyetimiz hayır, akıbetin de hayır olacağını  biliyoruz.  İnşallah milletimizin duası ve desteğiyle zaferle çıkacağız. İnsanız hatamız, eksiğimiz olabilir ama ortak paydamız Türkiye, ortak paydamız bayrağımız, ortak paydamız milletimiz. Yapmadığımız, yapamayacağımız  hiçbir işi getirisi ne olursa olsun kısa dönem kârı olarak hiçbir zaman söylemedik, söylemeyiz de. İnsan aldatmak, insanların umudunu boşa çıkaracak söz ve söylemler bizim anlayışımızda hiçbir zaman olmadı, olmayacak? açıklamasında bulundu.

?YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR İŞİN SÖZÜNÜ VERMİYORUZ?

AK Parti´nin sahayı çok iyi okuyan kurumsal bir yapıya sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Adayı Bilgin, ?Şundan eminiz: 31 Mart akşamından sonra inşallah önümüzdeki 5 yıl boyunca sizlerle birlikte bu şehre hizmet edeceğiz. Bizim gayemiz, derdimiz bu noktada güçlü bir destekle Ankara´ya gitmek. Güçlü bir desteği arkamızda hissettiğimiz zaman projelerin Sivas´a kazandırılması noktasında elimiz çok daha güçlü olacak. Birileri farklı algılar yapabilir, farklı konuşmalar ortaya koyabilir ama biz bu milletin ferasetini biliyoruz, duruşunu biliyoruz, teveccühünü biliyoruz. 31 Mart akşamı bu milletin bir kez daha AK Parti belediyeciliği yönünde karar vereceğinden eminiz. Onun için her sözümüzü tartarak söylüyoruz. Çünkü mahcup olacak, yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermiyoruz. AK Parti´den önceki klasik Türk siyaseti anlayışı gibi  ?vaat et, gitsin´ anlayışıyla değil yapabileceğimizi söyleyip, neyi nasıl yapabileceğimizi ortaya koyuyoruz? ifadelerini kullandı.

?ORTAK AKIL LAFTA KALMAYACAK?

Başkan Adayı Bilgin, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?İnşallah 31 Mart´tan sonra şundan emin olun istişare ve ortak akıl hiçbir zaman lafta kalmayacak. İstişare derken evin içini bırakıp evin dışıyla istişare etmek sahaya çok uyumlu olmuyor. Önce evimizin içi ile istişare edeceğiz. Önce evimizin içinde birliği,  beraberliği, sevgiyi, saygıyı sağlayacağız. Bunu başardığımız zaman dalga dalga şehre yayılacağını ve şehirde herkesin bu anlayışa sahip olacağını  biliyoruz. Anadolu´da güzel bir söz var. Kavga olan eve kız verilmez diye. Biz aile olarak, belediye olarak şirketlerimizle, tüm çalışanlarımızla bu anlayışı hakim kıldığımız an başarı kaçınılmaz.?

Başkan Adayı Bilgin, belediyede çalışan bir sendika üyesinin; ?Belediye başkanı seçildikten sonra çalışmayan, boş boş yatan, sadece maaş alan memurları çalıştıracak mısınız, yoksa yatmaya devam edecekler mi? Bunu burada cevaplamanızı özellikle istirham ediyorum. Eğer başkan olursanız bu hususta ne yapacaksınız?? şeklindeki sorusuna  ?Çalışan taltif edilir, çalışmayana da gereği yapılır. Bunun böyle olması lazım. Ben çalışıyorsam herkes çalışacak. Çok net söylüyorum? diye yanıt verdi.

Bem-Bir-Sen; organize ettiği ?Ortak Akıl? programı kapsamında bugün Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan Doğan Ürgüp´ü konuk edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!