USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Adil Olacağız?

?Adil Olacağız?

?Adil Olacağız?
31-07-2018 07:00
Google News


FATİH TABUR

Büyük Birlik Partisi (BBP) il teşkilatı, yerel seçimlerin hazırlıklarını gerçekleştirdiği genişletilmiş ilçe başkanları toplantısı ile başlattı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Uğur Bulut´un yanı sıra parti ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Uğur Bulut, il merkezi ve ilçelerde görev yapan belediye başkanlarının sorunları çözemediğini söyledi. BBP´li kadrolar olarak Sivas´ı hak ettiği yere getireceklerini ifade eden Bulut, 25 yıllık siyasi tecrübelerini kullanarak bölge halkının beklentilerini boşa çıkarmayacaklarını dile getirdi.

İl Başkanı Bulut, ?Yerel seçim öncesinde çalışmalarımızı değerlendirme ve bu çalışmalarımıza hız vermek için genişletilmiş ilçe başkanları toplantısını yapıyoruz. İl teşkilatı olarak tüm ilçe başkanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımızla yerel seçimler öncesi seçim bölgemizde hazırlıklara başlamış bulunmaktayız. Bilmekteyiz ki mahalli idarelerdeki yönetim bizi devlet idaresine taşıyacaktır. Bu bilinç ve şuurla Türkiye´ye eşit, adil, yolsuzluklardan uzak ve şeffaf  belediyecilik anlayışının geçmiş hizmetlerimizde gösterdiğimiz gibi bu seçimlerden sonra da tekrar göstereceğiz? dedi.

?İSTEKLERİ EMİR KABUL EDECEĞİZ?

Parti olarak hedeflerinin ilin sorunlarını bilen ve çözüm odaklı çalışacak olan güçlü adaylarla Sivas´a hizmet etmek olduğunu ifade eden İl Başkanı Bulut, ?Sivas´ımızın insanına sivil, adil ve şeffaf belediyelerde hizmet etmek istiyoruz. 2014´ten bu yana yerel yönetimleri ellerinde bulunduran belediye başkanları gerek Sivas´ımızın gerekse ilçelerimizin sorunlarını çözmemiş bilakis şehrimizin kaynaklarını şuursuzca, adaletsizce ve tutumsuzca harcamıştır. İşte tüm bunların önüne geçmek için bölgemizin en güçlü siyasi yapısı olan bize iş düşmektedir. Bölgemizin dinamiklerini biliyoruz. Yerel kalkınmayı destekleyecek proje ve adaylarla hummalı bir çalışma içerisine gireceğiz. Gerek vatandaşımıza hizmet gerekse de istihdam noktasında her zaman adil olacağız. Bölgemiz insanı ile bir araya geldiğimizde nadasa bırakılan parti adaylarımızın gerek belediye başkanlıklarında gerekse de il genel meclisinde görev ve hizmet zamanının geldiğini görüyoruz. 25 yıllık siyasi tecrübemizle bölgemiz insanının bu beklentisini boşa çıkarmayacak, bu isteklerini emir olarak kabul edeceğiz. Bu minvalde çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz? açıklamasında bulundu.

GÖÇ SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

?Biliyoruz ki bu şehirde devlet kaynakları herkese ve her kesime adil bir şekilde dağıtılmak yerine kişi endeksli ve rant endeksli olmuştur? diyen Başkan Bulut, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?Sivas kamuoyuna sözümüz bu rantı kişilerden alıp kadirşinas Sivaslı hemşehrilerimizin hizmetine sunmak olacaktır. 2014´ten bu yana bu şehirde ibadet alanları, eğitim alanları ve yeşil alanlar kişiye özel imarlara açılmış; bu şehrin tarihi ve kültürel dokusu tarumar edilmiş, adeta yağmalamıştır. Bu da mahkeme kararı ile sabittir. Bu keşmekeşe son vermek, şehrimizin tarihi ve kültürel dokusunu yeniden öne çıkarmak en büyümüz şiarımız olacaktır. Yıllara sari göç sorunu olan bu şehri göç alabilen şehir haline getireceğiz.  Çevre illerimiz olan Kayseri, Malatya gibi ekonomisi kendi kendine yeten bir Sivas´ı kadirşinas Sivaslı hemşehrilerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle toplantımızın camiamıza, Sivas´ımıza ve hareketimize hayırlar  getirmesini niyaz ediyorum.?

İl Başkanı Bulut´un konuşmasının ardından toplantının kalan kısmı basına kapalı olarak devam etti.

/resimler/2018-7/30/1628197830538.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!