USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aksu´dan Birlik Mesajı

Aksu´dan Birlik Mesajı

Aksu´dan Birlik Mesajı
07-08-2018 07:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Sivas İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Hakan Aksu, ilk basın toplantısında birlik mesajı verdi.

Parti binasında yoğun bir katılımla basının karşısına çıkan İl Başkanı Hakan Aksu´yu AK Parti Sivas Milletvekilleri Habib Soluk ve Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata ile diğer teşkilat mensupları ile İl Başkanlığına adaylığını açıklayan birçok isim yalnız bırakmadı.

Açıklamasında önemli konulara değinen Aksu, ?Bugün sizlerle burada birlik ve beraberlik içerisinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bilindiği üzere İl Başkanımız Ziya Şahin´in milletvekilliği aday adaylığı sürecinde ve sonrasında İl Başkanlığı görevi vekâleten Abdulkadir Demirel kardeşimiz tarafından yürütülüyordu. Bu süreçte verdikleri emekler için kendilerine, teşkilatlarımıza ve AK davamıza gönül verenlere teşekkür ediyorum? dedi.

Genel Merkezimizin talebi doğrultusunda, 28 Temmuz tarihinde bir temayül yoklaması gerçekleştirdiklerini kaydeden Aksu, ?Teşkilatımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu temayül yoklaması neticesinde beş dava arkadaşımızla birlikte Ankara´ya davet edildik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beş arkadaşımızla da ayrı ayrı görüşerek Sivas için neler yapılabileceği konusunda mütalaada bulundu. Nihayetinde Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Sivas İl Başkanlığı görevine atandım. Mazbatamı teslim aldıktan bir gün sonra zaman kaybetmeden görev yerime gelerek görevime başladım? ifadelerini kullandı.

Aksu şöyle devam etti:

?Dava arkadaşlarımızın ve büyüklerimizin yönlendirmesi sonucunda ve Cumhurbaşkanımızın uygun görmesi ile İl başkanlığı sürecine başladım. Bu süreçte AK davamıza gönül veren hiç bir kimseyi dışarda bırakmadan, herkesi sürece dahil ederek yoğun bir tempoyla çalışmayı hedefliyorum. Kutlu davamıza gönül veren tüm hemşerilerimizin bizlere destek olmasını kendilerinden bekliyorum. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İl başkanı adaylarımıza, İlçe Başkanlarımıza, birim başkanlarımıza, basın mensuplarına ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte çok daha fazla görüşeceğimizi ümit ediyor saygılar sunuyorum.?

Toplantıda söz alarak Hakan Aksu ve yeni yönetimine başarılar dileyen AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk ise ?İl Başkanlığı görevine getirilen arkadaşımıza görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Özellikle bizim Milletvekilliği aday adaylığında ve adaylar belli olduktan sonra yaptığımız hatayı yapmadıkları için kendisini de tebrik ediyorum. Bütün aday adayı arkadaşlarımızı bir araya toplayıp birlikte yürümelerini temenni ediyorum. Bu bir gönül işidir. Birlik ve beraberlikle yapılacak bir iştir. Bütün aday adayı arkadaşlarımızın önümüzdeki süreçte partimizin geleceği için çalışacaklarına inanıyorum? dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci de ?Bugünden itibaren İl Başkanlığı görevine başlayacak olan Hakan Aksu´ya ve oluşturacağı yeni yönetime başarılar diliyorum. Bundan önce görevi görev yapan Abdülkadir Demirel seçim sürecinde partimizin başındaydı.  Ona da yaptığı hizmetten ötürü teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar birçok kademede görev yapmış olan Hakan Aksu kardeşimize ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum? diye konuştu.

Önceki dönemde görev yapan İl Başkanlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da ?İl Başkanlığı görenine talip olan bütün aday adayı arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Bugün bu arkadaşlarımızın birçoğu buradalar. Bu arkadaşlarımız bundan sonraki süreçte İl Başkanımız Hakan Aksu´ya gereken katkıyı yine vereceklerdir. Çünkü bir tane il başkanı olacaktır. İl Başkanlığı görevine gelen Hakan Aksu, partimizin ilk kuruluşunda kurucu üyesi olarak AK Parti´nin kuruluşunda yer alarak aktif siyasete adım atan bir arkadaşımızdır. O günden bugüne kadar her seçim sürecinde ve her dönemde görev alan 17 yıllık bilgi ve birikimi ile bugünden itibaren de İl Başkanı olarak hizmet edecektir. Ben inanıyorum ki İl Başkanımız bu edindiği bilgi birikimi ve tecrübe ile başarılı bir il başkanlığı dönemi yapacağına inanıyorum. Biz AK Parti´nin mensupları olarak her zaman kendisinin yanında olacağız? ifadelerini kullandı.

/resimler/2018-8/6/2228032517989.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!