USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Ali Galip Saray´ın Uşağıydı?--Video

?Ali Galip Saray´ın Uşağıydı?--Video

?Ali Galip Saray´ın Uşağıydı?--Video
03-09-2019 07:00
Google News


Fatih TABUR

?CHP´nin Sivas Kongresi Kararıyla İmtihanı? başlıklı açıklaması ile Sivas Kongresi´nin 100. yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere ilimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu eleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın´a cevap CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu´dan geldi.

Parti binasında açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili Karasu, Yalçın´a "Saray´ın kapıkulu Milli Mücadeleyi hatırlamış? sözleri ile tepki gösterdi.

Milletvekili Karasu, ?AKP´nin yancısı partinin genel başkan yardımcısı Semih Yalçın, 4 Eylül üzerinden partimize saldırmaya çalışarak yine titrini ortaya koymuş, milli mücadelenin ruhundan ortaya çıkan partimize ve genel başkanımıza yönelik mesnetsiz ifadeler kullanmıştır.  Semih Yalçın, bir yerde hainlik arıyorsa önce aynaya bakmalıdır. ?Lozan hezimettir´ diyen, fesli bir meczubun ?Keşke Yunan kazansaydı´ safsatasını tarih tezi olarak gören, ?Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık´ diyen şahsın peşinden uygun adım giden partinin ismi CHP midir yoksa MHP midir? Semih Yalçın unutmasın ki Ali Galip denen hain, Saray´ın uşağıydı. Bugünün Ali Galiplerini görmek için Sayın Yalçın, CHP´ye değil, Saray´a oturan zata biat eden partisine bakmalıdır. Bugünün Ali Galipleri, Tank Palet´i Katarlılara satanlar, şeker fabrikalarını özelleştirenler, memleketin ormanını, havasını, suyunu ranta peşkeş çekenler, milyonlarca yurttaşın kıdem tazminatını, emeklilik hakkını gasp etmeye çalışanlardır. Bugünün Ali Galipleri, koltuk sevdası uğruna halk düşmanı iktidarı destekleyenler, tek adam rejimini meşru göstermeye çalışanlardır. Bugünün Ali Galipleri, 31 Mart´ta halk iradesini yok saymaya çalışanlardır? dedi.

?CHP DEMEK KUVAYİ MİLLİYE DEMEKTİR?

Bu sene 100. yılı kutlanan Sivas Kongresi´nin aynı zamanda partilerinin de ilk kongresi olduğunun altını çizen CHP´li Karasu, ?Cumhuriyet Halk Partisi tarihi boyunca hiçbir taçlıya, hiçbir diktatörlük heveslisine boyun eğmemiştir. CHP demek manda ve himayeyi reddetmek demek, vatan bir bütündür, parçalanamaz demektir. CHP demek Sivas Kongresi demek, CHP demek Kuvayi Milliye demektir. Semih Yalçın bunları iyi anlasın. CHP tarihine, CHP Genel Başkanına sataşmak Yalçın´ın haddi değildir. Ne mutlu bize ki CHP´nin her bir üyesi, 100 sene önceki irade ve azimle; cumhuriyet, demokrasi ve özgürlük mücadelesinden bir adım geri atmadan kararlılıkla yürümektedir? açıklamasında bulundu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!