USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ALONET’ten Eğitime Destek

ALONET’ten Eğitime Destek

ALONET’ten Eğitime Destek
27-05-2021 07:05
Google News


Fatih TABUR

Binin üzerinde istihdam sağlayan Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. & Eton İletişim Hizmetleri A.Ş, Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ile imzaladığı protokol kapsamında öğrencilere eğitim vermeye başladı.

Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. & Eton İletişim Hizmetleri A.Ş. Lokasyon Müdürü Seda Aktaş, imzalanan protokole ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aktaş, “Şirketlerimizin temel hedeflerinden biri de çağrı hizmeti ve bilişim teknolojilerinde önemli projelerle istihdamı arttırmaktır. Bu hedeflere ulaşmak için iş dünyamızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yanı sıra üniversitelerimizle de iş birliği içinde hareket etmeyi ilke olarak benimsedik. Bu kapsamda Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. & Eton İletişim Hizmetleri A.Ş ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu arasında bir iş birliği protokolü imzalandı” dedi.

EĞİTİM PROGRAMIMIZIN SÜRESİ 60 SAAT

Aktaş açıklamasında, “Bu protokolle birlikte çağrı merkezi sektörünün geleceğine yatırım yapmayı amaçladık. Çağrı Merkezi Hizmetleri Programında eğitim alan üniversiteli gençlerimizle bu protokol sayesinde bir araya geldik, kapsamlı bir eğitim programı tasarladık. Bu program sayesinde geleceğin çağrı merkezi çalışanlarının, eğitimlerine katkı sağlayarak destek oluyor, edindiğimiz tüm tecrübe ve deneyimlerimizi onlarla paylaşıyor, rehberlik ediyoruz. Öğrencilerimize staj imkânı sunuyor, mezuniyet sonrasında sektörde istihdam edilmelerine olanak sağlıyoruz. Eğitim programımızın süresi 60 saat ve 46 farklı konu başlığından oluşuyor. Eğitimin sonunda yapılacak olan 2 aşamalı değerlendirmede başarılı olan öğrencilerimize katılım sertifikası veriyoruz” dedi.

PANDEMİ DOLAYISIYLA ÖĞRENCİLERİMİZ UZAKTAN EĞİTİM ALMAKTA

Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. & Eton İletişim Hizmetleri A.Ş. Lokasyon Müdürü Aktaş açıklamasının devamında, “Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. & Eton İletişim Hizmetleri A.Ş olarak telekom, finans, sağlık, kamu  başta olmak üzere 8 farklı sektörde, 20’nin üzerinde markaya, binden fazla çalışanımızla, çağrı merkezi, şikayet yönetimi, müşteri deneyimi, CRM , sosyal medya yönetimi, kalite ve süreç danışmanlık alanlarında hizmet vermekteyiz. Sunduğumuz çözümler ile fark yaratan hizmet sunma ana odağımız. Farklı sektörlerdeki müşterileri dinliyor, anlıyor onları yakından tanımaya odaklanıyor ve ihtiyaçlara uygun çözümler sunmak için çalışıyoruz. Doğru, samimi, ilgili ve profesyonel bir bakış açısı ile insana değer vererek işimizi yönetmek, hedeflerimiz arasında yer almaktadır.  Çağrı merkezi kavramları, pazarlama ve satış, müşteri ilişkileri yönetimi, sözlü & yazılı iletişim, inovasyon gibi temel konularla birlikte stres yönetimi, zaman yönetimi, problem çözme teknikleri, takım çalışması, home office çalışma yöntemleri vb. kişisel gelişim eğitimleri ile destekleyerek uçtan uca sektörün ve çalışanın ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz tüm eğitimlerin aktarılmasını sağlıyoruz. Üniversite ile birlikte yürüttüğümüz program içeriğimizde aynı zamanda alanında uzman yöneticilerimizi öğrencilerimizle buluşturuyor hem deneyim ve tecrübelerini aktarmalarını sağlıyor hem de merak ettikleri tüm sorulara cevap veriyoruz.  Hepimizin bildiği üzere pandemi dolayısıyla öğrencilerimiz uzaktan eğitim almakta. Bu zorlu süreçte onların yanında olmak eğitimlerine katkı sağlamak bizler için ayrı bir mutluluk” açıklamasında bulundu.

GURUR VERİYOR

Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. & Eton İletişim Hizmetleri A.Ş. Lokasyon Müdürü Aktaş; şu şekilde konuştu: “Çağrı Merkezleri Derneğinin (ÇMD), her yıl yayınladığı ‘Türkiye Çağrı Merkezi Pazarı Araştırması’ 2020 verilerine göre; sektörümüz yüzde 46 oranında artan pazar büyüklüğü ile 7,5 milyar TL’den 10,9 milyar TL’ye çıktı. Türkiye genelinde hizmet veren müşteri temsilcisi sayısı ise yüzde 21 oranında artış yaşadı. Pandemi ile birlikte çağrı merkezleri hemen her alanda daha da büyüyen bir sektör olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve geleceğin en çok tercih edilen meslek kollarından biri olmaya aday. Hizmet farklılaşması, insanların ihtiyaçlarını evden çıkmadan karşılamaya çalışması, teknolojik gelişmeler sektörün daha da ileriye gideceğinin göstergesi. Bugünün öğrencileri, gelecekte belki birlikte yan yana çalışacağımız arkadaşlarımız ve geleceğin yöneticileri olacak. Bu yolculukta onlarla yan yana yürümek bize ayrı bir gurur veriyor. Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. & Eton İletişim Hizmetleri A.Ş olarak sektörün geleceğinin şekillenmesinde biz de varız diyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!