USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Altınsoy, mektuplara kayıtsız kalmadı

Altınsoy, mektuplara kayıtsız kalmadı

Altınsoy, mektuplara kayıtsız kalmadı
06-01-2018 06:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, yeni yıl dolayısıyla kendisine tebrik kartı gönderen ve mektup yazan Kazım Karabekir Paşa İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere Okul Müdürü Yusuf Yıldırım ve sınıf öğretmeni Leyla Arslan da eşlik etti.
Ziyarette konuşan Sınıf Öğretmeni Leyla Arslan, ders etkinlikleri kapsamında yeni yıl kartı hazırladıklarını söyledi. Arslan; "Bu kapsamda da başta Sayın valimize, belediye başkanımıza ve size yazmayı tercih ettik. Öğrencilerimizin hayal gücünü geliştirmek ve ufuklarını açmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Artık internet çağındayız, teknoloji çağındayız. Mektup gibi, tebrik kartı gibi eskiden yaptığımız güzel şeylerin günümüzde de unutulmaması ve mektup yazmanın güzel bir şey olduğunu göstermek adına öğrencilerimiz sizlere mektup yazdı. Bu vesile ile bizleri davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Öğrencilerim çok mutlu oldular" ifadelerini kullandı.
Okul Müdürü Yusuf Yıldırım ise "Öğrencilerin yazdıkları mektuplara kayıtsız kalmadığınız için, davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu öğrencilerimiz için güzel bir geri dönüt oldu. Öğrencilerimiz kendilerini özel hissettiler" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise kendisine tebrik kartı gönderen ve mektup yazan öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilere, önemli tavsiyelerde bulunan Altınsoy; "Bol bol kitap okuyun, şiir okuyun, kendinizi geliştirin. Ben ilkokulu köyde okudum. Çok iyi öğretmenlerimiz vardı. Ortaokulu, liseyi, üniversiteyi İstanbul´da okudum. Sonra öğretmenlik yaptık ve Milli Eğitim Müdürü olduk. Sizler de öğretmen olun, ülkemiz için güzel insanlar yetiştirin. 15-20 sene sonra öğretmen, doktor, savcı, polis olacaksınız. Yönetici olmaya başlayacaksınız ve ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Onun için kendinizi iyi geliştirmeniz gerekiyor. İnşallah ileride yüksek yerlere gelince bu söylediklerim aklınıza gelir, unutmazsınız" diye konuştu.
Daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Altınsoy,  Okul Müdürü Yusuf Yıldırım ve Sınıf Öğretmeni Leyla Arslan´a ise kitap hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!