USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Barınma Konusunda Desteğe Hazırız

Barınma Konusunda Desteğe Hazırız

Barınma Konusunda Desteğe Hazırız
03-08-2021 07:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) yönetim kurulu üyesi ve Sivas Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) Başkanı Kerim Çayır, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında tercih yapacak adaylara Sivas’ı tercih etmelerini önerdi.

2021 YKS tercih döneminin 5-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceğini anımsatan Başkan Çayır, Sivas’ın üniversite eğitimi açısından uygun bir şehir olduğunu belirtti.

Tarih ve kültür şehri Sivas’ta yüksek hızlı trenin 4 Eylül’de hizmete girmesinin planlandığını anımsatan Başkan Çayır, “Hızlı tren sayesinde şehrimiz daha rahat ulaşılabilir bir il olacak. Kültür elçilerimiz olacak olan üniversite öğrencilerimiz Sivas’ta barınma konusunda da kesinlikle sıkıntı çekmeyecekler. İlimizde uygun fiyata nitelikli kiralık dairelerimiz mevcut. Şehirde tek biletle öğrencilerimiz üniversiteye rahatlıkla ulaşabiliyor. Birçok şehirde bu imkan bulunmuyor. Üniversite eğitimi için tercih yapacak öğrencilerimize Sivas’ı tercih etmelerini öneriyor, kendilerine kiralık daire konusunda her türlü kolaylığı sağlayacağımızı belirtiyorum. Öğrencilerimiz bu noktada iş yerlerinin camında ‘Taşınmaz ticaret yetki belgesine sahip güvenilir emlakçı’ yazılı sarı etiketin bulunduğu emlakçılarımızla gönül rahatlığıyla iletişime geçebilirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!