USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başarılı öğrenciler geziyle ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler geziyle ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler geziyle ödüllendirildi
11-07-2017 06:00
Google News


RUHİ DEMİR

Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ve oda üyeleri öncülüğünde gerçekleşen geziye Sivas Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Yüksel Eğertaş okul müdür yardımcıları, okul öğretmenleri 2016 - 2017 eğitim yılında başarılı olan çeşitli meslek gruplarında eğitim alan öğrenciler yer aldı.
Sabah erken saatte okul bahçesinde toplanarak otobüs ile yola çıkan grup Amasya ilinin tarihi yerlerini doğal güzelliklerini daha yakından görme şansları oldu.  
Okul idaresi bu yıl ilk defa bu şekilde başarılı olan toplam 40 öğrenci ile birlikte okul idaresi ve öğretmenlere Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasının desteğiyle Amasya´ya´e gezi düzenledi.  Amasya´nın tarihi ve turistik mekânları öğrencilere gezdirildi.
Gezi hakkında açıklama yapan Sivas Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yüksel Eğertaş, "Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasının desteğiyle okulumuzda başarılı olan öğrencilerimize Amasya gezisi düzenlemiş bulunmaktayız. Bir günlük bir gezi olacak başkanımızla öğrencilerimizle birlikte Amasya´yı gezeceğiz. Böyle bir gezi imkânını kendilerine sunan oda başkanı ve yönetimine teşekkür eden okul idaresi Gezi ücreti ve gezideki masrafların tamamı Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası tarafından karşılanıyor. Destek oldukları için teşekkür ediyoruz" dedi.
Eğertaş, "Yine okul idaresi Amasya gezisinde şunları dile getirdi. Sivas´tan başlattığımız gezide şehzadeler şehri Amasya´nın tarihi turistik yerlerini öğrencilerimiz ile birlikte gezdik öğrencilerimizi çok güzel motive eden bir gezi programı oldu. Öğrencilerimizde son derece mutlu oldular. Tekrar sizlerin vasıtasıyla oda başkanı Hakan Demirgil beye ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Okulda eğitim gören öğrenciler ise böyle bir etkinlik ile bir dönemin stresini üzerlerinden attıklarını görmedikleri yerleri gezerek kendileri sosyal anlamda daha çok yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını başarılı olmak için çok çalıştıklarını ve ödül olarak da bu şekilde bir gezi ile ödüllendirilmekten oldukça memnun olduklarını ekleyerek bu geziyi düzenledikleri için başta oda başkanı Hakan Demirgil´e ve okul idaresine teşekkür ettiler.
Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ise yapmış olduğu açıklamada, "Okulumuz bizim için kıymetli değerli bizim sanayinin gelecekteki ustaları esnafları sanatkârlarını yetiştiren bir kurum. Onun için biz he zaman okulumuz ile iş birliği içerisindeyiz oda olarak bize ne görev düşüyorsa biz her zaman biriz beraberiz. Öğrencilerimizin daha iyi yetişebilmesi ve daha kaliteli hizmet verebilmesi için her zaman okul ile fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi.
Tesviyeciler Odası olarak ellerinden geleni okul için yapmak mecburiyetinde olduğunu belirten Demirgil, "Bunun bilincindeyiz ne kadar kaliteli eğitim alırsa öğrencilerimizin gelecekte Sivas´a o kadar daha iyi hizmet edeceklerini biliyoruz onun için de biz her zaman biriz beraberiz aynı amaca hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Demirgil konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mesleki eğitim bizim için çok önemli ben de şahsım bu eğitimlerin bütün kademelerinden geçmiş biri olarak mesleki eğitimlerin artırılması yönünde elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz bütün velilerimize seslenerek çocuklarını mesleki eğitime yönlendirmeleri yönünde davet ediyorum eğitiminin kalitesini daha da artırmak adına bizde oda olarak üzerimize düşen görevleri elimizin ve gücümüzün yettiğince yerine getirmeye çalışacağız.
Gerek müdürümüze gerekse öğretmenlerimize eğitimin kalitesini artırdıkları için teşekkür ediyorum. Okul müdürümüz göreve geldikten sonra çıraklık eğitim merkezinin kalitesi arttı öğrenci ve öğrenimin kalitesi arttı. Bunlar güzel şeyler tabii milli eğitim bakanımızın Sivaslı olması Sivas için ayrı bir değer ayrı bir önem sizin nezdinizde kamuoyuyla paylaşmak isterim. Bakanımızın da Sivas´ın eğitimine katkıları gerçekten çok fazla kendisine de buradan bir oda başkanı olarak şahsım ve esnaflarım adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah imkânlar el verdiği müddetçe bütün öğrencilerimizi kapsayan daha birçok aktiviteler yapmak isteriz yeter ki öğrencilerimiz kendilerini mesleki anlamda daha iyi yetiştirsinler. Temennim Sivas sanayisinin daha iyi yerlerde olması."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!