USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başkan Sami Aydın´dan TAKIMA MORAL YEMEĞİ

Başkan Sami Aydın´dan TAKIMA MORAL YEMEĞİ

Başkan Sami Aydın´dan TAKIMA MORAL YEMEĞİ
02-03-2018 09:47
Google News


 

OĞUZHAN SARZEP

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Bayanlar Hentbol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Sivas Belediyespor bayan hentbol takımı ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Takımın son haftalarda başarılı bir grafik çizmesi ve hafta sonu oynanacak Pazarspor maçı öncesi moral yemeğinde buluşan Başkan Aydın, takıma başarılar diledi.

Paşabahçe Kütük Ev´de gerçekleştirilen moral yemeğine Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman, Sivas Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal, Hentbol antrenörü Doğan Ardahanlı, yardımcı antrenör Özer Acar ve sporcular katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN:

?SİVAS SPOR ŞEHRİ OLACAK?

Yemek sonrası konuşan Sivas Beledi Başkanı Sami Aydın, Sivas´ın spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek; ?Sizlere hem şehrimizi, hem kulübümüzü başarıyla temsil ettiğinizden dolayı ayrı ayrı kutlamak istiyorum ve tebrik ediyorum. Sivas bir spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu anlamda profesyonel ligde Sivasspor´un çok başarılı bir sezon geçirdiğini görüyoruz ve onunla gurur duyuyoruz. Diğer taraftan 2. ligde Sivas Belediyespor´un şampiyonluk mücadelesi içerisinde olduğunu görüyoruz ve onunla da gurur duyuyoruz? dedi.

?TAKIM RUHU ÖNEMLİ?

Belediyespor bayan hentbol takımı ile gurur duyduğunu belirten Aydın, takım ruhunun öneminden bahsetti. Başkan Aydın şu ifadeleri kullandı: ?En büyük gururu sizlerle duyuyoruz. Sizler amatör ruh ve anlayışla, her biriniz lise, üniversite öğrencisi olarak Belediyespor´u takdire şayan bir şekilde temsil ediyorsunuz. Sporda bireysel yetenekler, kabiliyetler önemli ama yeterli değil, takım olabilmek önemli. Takım ruhunu ortaya koyabilmek önemli. Sadece maç anında değil, diğer zamanlarda da o birlikteliği, o ruhu korumak önemli. Bu konuda başkanımız ve hocalarımızın büyük katkıları var onlara teşekkür ediyorum.?

?SİZLERE GÜVENİYORUM?

Bayanlar hentbol 1. ligin 19. haftasında kendi evlerinde Pazarspor´u ağırlayacak olan Sivas Belediyespor hentbol takımına maç için başarılar dileyen Aydın, takıma güvendiğini söyledi. Aydın: ?Bu hafta oynayacağınız maç şampiyonluk noktasında önemli bir maç. Umut ediyorum ki bu maçı en iyi şekilde, iyi bir neticeyle, iyi bir oyunla tamamlayacaksınız. Bunu yaptığınız zaman önümüzün daha da açılacağını biliyoruz. Şu sizi hiçbir zaman olumsuz etkilememeli, karşı rakipte de muhakkak iyi oyuncular vardır. Ama siz iyi bir takım ruhu ortaya koyduğunuz zaman kolektif bir oyun anlayışını ortaya koyduğunuz zaman yenemeyeceğiz o ligde takım olduğunu düşünmüyorum. Cumartesi günüde çok güzel bir netice alacağınıza eminim? ifadelerini kullandı.

?SPORLA İLGİLENMEK

HER İNSAN İÇİN FAYDALI?

Başkan Aydın son olarak, sporun hayattaki önemine değinerek şu ifadelere yer verdi; ?Spor elbette bu işin maddi boyutundan öte insanı zinde tutan, dinç tutan, sağlıklı kılan en önemli aktivitelerden bir tanesi. Bu gencecik yaşta sizler için bunun da çok önemli olduğunu kanaatindeyim. İleride bu işi profesyonel yapmak isteyenler de içinizde olacaktır. Farklı şekilde hobi olarak yapmak isteyenlerde olacaktır. Her şeyde risk vardır. Yaptığınız iş zaman içerisinde sonuç vermeyebilir, boşa gidebilir ama sporda boşa giden hiç bir şey olmaz. Sporla ilgilenmek her insan için gerekli ve faydalı. Sizler tercih ettiniz yapıyorsunuz. Aileleriniz size bu fırsatı vermiş. Ailelerinize de teşekkür ediyorum. Her birinize gerek spor hayatınızda, gerekse bireysel hayatınızda başarılar diliyorum.?

KULÜP BAŞKANI KARAMAN:

?SÜPER LİGE ÇIKMA

İHTİMALİMİZ ÇOK YÜKSEK?

Daha sonra söz alan Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman´da, takımın süper lige çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyleyerek; ?Hentbolda sizler zirve mücadelesi yapıyorsunuz. Önümüzde bir Pazarspor maçı var. 8 maç var ve inşallah bu maçlardan da iyi neticeler aldığınız zaman süper lige çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Bizde bu başarıyı sizden bekliyoruz. Bu başarıların arkasında Belediye Başkanımız Sami beyin çok ciddi destekleri var. Başkanımız gerek maddi gerekse manevi olarak her zaman yanımızda. Her zaman bizi destekliyor? dedi.

?HOCALARIMIZIN DA EMEĞİ ÇOK?

Karaman, başarılarda hocaların emeğinin de çok büyük olduğunun altını çizerek; ?Hocalarımızın da çok büyük emeği var. Gerek amatör branştaki hocalarımız, gerekse profesyonel branştaki hocalarımızın takımlarımızın ve sporcularımızın başarısında çok büyük emekleri, katkıları var. Ben onlara çok çok teşekkür ediyorum. Sizlerde Belediyespor´a yakışır şekilde mücadele ediyorsunuz. Gerçekten kulübümüzün ismini Türkiye´de ciddi manada duyuruyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

Program toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!