USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Belediyespor´da İmza Şov--Video

Belediyespor´da İmza Şov--Video

Belediyespor´da İmza Şov--Video
17-07-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor, transferlerde resmen imza şov yaptı.

Yeşil-beyazlı kulüp Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde düzenlenen imza töreninde 11 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Sivas Belediyespor kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Hasan Karaman, Başkan Yardımcısı Ali İzgi, Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal ve Altyapı Sorumlusu Kenan Karataş katıldı.

11 FUTBOLCU İMZA ATTI

İmza töreninde Sivas Belediyespor, Halide Edip Adıvarspor´dan sağ bek Serkan Yavuz, Mersinspor´dan stoper Mesut Ağgül, Sivasspor´dan stoper İbrahim İşçi, Tokatspor´dan stoper Murat Cömert, Sarıyer Belediyespor´dan orta saha Ali Zolu, Nazilli Belediyespor´dan orta saha Berkay Öztuvan, Etimesgutspor´dan orta saha Halil İbrihami Can, Tokatspor´dan sağ açık Ercüment Eray Ataklı, Osmaniyespor´dan forvet Emrah Bedir, Bayburtspor´dan forvet arkasına Güray Gazioğlu ve Erokspor´dan sol açık Günay Şakar ile anlaşma imzaladı.

BAŞKAN KARAMAN: ?KISITLI

BÜTÇEYLE BU KADAR YAPABİLDİK?

Futbolcularla tek tek anlaşma imzalayan Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman, kulübün bütçesinin kısıtlı olduğunu vurgulayarak; ?2018-2019 Sezonu öncesi çalışmalarımızda hazırlık dönemini bir noktaya getirdik. Geçen seneki takımımızdan giden oyuncularımız oldu. Baya oyuncu gitmek zorunda kaldı. Bunların yerine de yeni transferler alarak çalışmalarımızı tamamlama noktasına getirdik. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, başta transfer komitesi başkanı Ali beye teşekkür ediyorum. Bizim Belediyespor olarak bütçemiz kısıtlı. Gelir noktasında yeterli bir gelire sahip değiliz. Mevcut bütçe içerisinde en iyisini nasıl yaparız diye konuştuk ve bu kısıtlı bütçe içerisinde en iyisini yapmaya çalıştık. İmkanlarımız bu kadar, şartlarımız da bu. Bu şartlar içerisinde en iyisini yapmak zorunda olduk? dedi.

?BU SENE FİYATLAR ÇOK YÜKSEK?

Başkan Karaman, bu sene transfer fiyatlarının çok yüksek olduğunu söyleyerek şunları dile getirdi; ?Bu seneki futbol piyasası gerçekten çok yüksek ve geçen seneye göre ciddi bir artış oldu. Ama arkadaşlarımızın çalışmaları sonucunda bu durumu aşağıya indirme noktasına geldik. Giden oyuncularımız içerisinde gerçekten kaliteli oyuncularımız vardı. Bunlarla anlaşma yoluna girdik, çok çalıştık ama bir türlü anlaşamadık. Gerçekten çok yüksek fiyatlar veriyorlardı. Bizim de o fiyatları verme şansımız yoktu. Bu sene kurduğumuz takımla güzel bir başarı elde etmek için elimizden geleni yapacağız. Takımımızda hemen hemen sıfırdan kuruluyormuş gibi bir durum oldu. Belki başlangıçta biraz bocalama olacak, uyumsuzluk olacak ama ileride inşallah bunu toparlayarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu takım yine zirve mücadelesi yapacak. İnşallah yeni sezonda başarılı sonuçlar alır diye ümit ediyoruz. 2. Lig gerçekten zor bir lig. Hep şehir takımları var ve şehir o takımların arkasına kenetlenmiş. Bizim önümüzde Sivasspor var olduğu için biz 2. planda kalıyoruz. Böylelikle oyuncularımızın Belediyespor´a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.?

SAĞBEK SERKAN: ?HER ŞEY

ÇOK GÜZEL BURADA?

Halide Edip Adıvarspor´dan takıma transfer olan sağbek Serkan Yavuz; ?İnşallah hepimiz için iyi bir sezon geçer. Kazasız, belasız bir sezon geçmesini diliyorum. Ortam olarak tam bir aile grubu var burada. Her şey çok güzel burada, inşallah bu yolun sonu şampiyonluk olur? dedi.

STOPER MESUT: ?HEDEFLERİ

OLAN BİR TAKIMA GELDİM?

Mersin İdmanyurdu´ndan transfer edilen stoper Mesut Ağgül de; ?İnşallah hayırlı bir sezon diliyorum. Hedefleri olan, amaçları olan bir takıma geldim. İnşallah sezon sonunda hem takım olarak hem de bireysel olarak istediğimiz başarılar ulaşmış oluruz. Hayırlı uğurlu olsun? ifadelerini kullandı.

STOPER İBRAHİM: ?BAŞARIYI

BU SEZON DA SÜRDÜRÜCEĞİZ?

Demir Grup Sivasspor´dan takıma dahil edilen stoper İbrahim İşçi; ?Buraya gelmemde etkili olan insanlara teşekkür ediyorum. Burada elimden gelen her şeyi vereceğime inanıyorum. 3-4 sezondur elde ettiğimiz başarıyı bu sezonda devam ettirip şampiyonluğa ulaşırız? dedi.

STOPER MURAT: ?KİMSEYİ

MAHCUP ETMEYECEĞİM?

Tokatspor´dan transfer edilen stoper Murat Cömert de şu ifadeleri kullandı; ?Ben daha öncede bu kulübün formasını terlettim. Buranın atmosferini ve ortamını biliyorum. Huzurlu, mutlu olduğum için tekrar buraya gelmek istedim. Bana güvenenleri inşallah mahcup etmem.?

ORTA SAHA ALİ: ?İNŞALLAH

GÜZEL BİR SEZON OLUR?

Sarıyerspor´dan yeşil-beyazlı takıma gelen orta saha oyuncusu Ali Zolu da; ?İlk geldiğim günden beri burada çok mutluyum. Zaten 2-3 yıldır da başarılı bir takım var ortada. İnşallah bu sene de bu başarıyı devam ettireceğiz. İnşallah güzel bir sezon olur. Allah yardımcımız olsun? dedi.

ORTA SAHA BERKAY:

?HAYIRLI OLUR İNŞALLAH?

Nazilli´den transfer edilen Berkay Öztuvan ise şöyle konuştu; ?Tekrar bu kulübün formasını terleteceğim için çok mutluyum. Umarım geçmiş yıllardaki başarılar devam eder. Bunun için hep beraber çalışacağız. Herkes için hayırlı olur inşallah.?

ORTA SAHA HALİL:

?ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN?

Etimesgutspor´dan orta saha oyuncusu Halil İbrihami Can da şu şekilde konuştu; ?Hedefi olan takıma geldiğim için mutluyum. İnşallah benim için de, takım için de kazasız, belasız güzel bir sezon olur. Allah yardımcımız olsun.?

SAĞ AÇIK ERCÜMENT:

?GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM?

Tokatspor´dan transfer olan sağ açık Ercüment Eray Ataklı; ?Buraya geldiğim için mutluyum. İnşallah kazasız, belasız, güzel, başarılı bir sezon geçiririz? dedi.

FORVET EMRAH:

?ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ?

Osmaniyespor´dan takıma dahil olan forvet oyuncusu Emrah Bedir de; ?Ben 2 sene öncede bu güzel camianın elemanıydım. İnşallah bu senede şampiyonluk oynamayı nasip eder Allah. Kulübün yeniden bünyesi olmaktan dolayı çok mutluyum? ifadelerini kullandı.

SOL AÇIK GÜNAY: ?BU

SENE ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ?

Son olarak Erokspor´dan transfer olan sol açık Günay Şakar da şunları söyledi; ?Bu kulüp beni araştırıp buraya layık gördüyse ben de o şekilde araştırıp mutlu bir şekilde geldim. İnşallah bu sezon çok başarılı oluruz.?

/resimler/2018-7/16/1453439613272.jpg

/resimler/2018-7/16/1454289458283.jpg

/resimler/2018-7/16/1454575083503.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!