USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Belediye başkanı yeşil sahalarda

Belediye başkanı yeşil sahalarda

Belediye başkanı yeşil sahalarda
20-03-2018 07:00
Google News


Sivas´ın Kangal ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, sporun her yaşta yapılabileceğine dikkati çekmek için Sivas 1. Amatör Küme´de Kangal Termikspor ile Demir Çelik Divriğispor arasında oynanan karşılaşmada forma giydi.

Kangal Termikspor takımının lisanslı futbolcusu olan 52 yaşındaki Öztürk, oynamasını isteyen takımdaki gençleri kırmamak adına Sivas Fuar Alanı 1 Nolu Saha´daki Demir Çelik Divriğispor karşılaşmasında forma giydi. Oyuna 70. dakikada dahil olan Öztürk, performansıyla taraftarlardan alkış aldı. Maçı, Kangal Termikspor 6-0 kazanarak 48 puanla grup liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Öztürk, centilmence bir maç olduğunu söyledi. Kangal Termikspor´un 1. Amatör Küme´de şampiyonluğa oynadığını belirten Öztürk, hedeflerinin önce Bölgesel Amatör Lig, sonrasında 3. Lig olduğunu ifade etti.

?FARKINDALIK OLUŞSUN,

İNSANLARIMIZ SPOR YAPSIN?

Oynamasını isteyen genç futbolcuları kırmamak ve her yaşta spor yapılabildiğine dikkati çekmek adına Kangal Termikspor formasıyla sahaya çıktığını aktaran Öztürk, ?Amatör olarak 1994 yılına kadar futbol oynadım. 24 yıl aradan sonra tekrar sahadayım. Bir farkındalık oluşsun, insanlarımız spor yapsın. 52 yaşımdayım. Akranlarıma bir gösteri sundum burada. Onları da sahalara, sporun her alanına bekliyorum? diye konuştu.

?SAHADAKİ ORTAM FARKLI?

Sahadaki ortamın çok farklı olduğunu vurgulayan Öztürk, ?Barış, dostluk ve centilmenlik içerisinde spor yapalım. Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin bunlara ihtiyacı var.? ifadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!