USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Belediyespor, galibiyete hasret

Belediyespor, galibiyete hasret

Belediyespor, galibiyete hasret
10-04-2018 07:00
Google News

OĞUZHAN SARZEP

Sivas Belediyespor, 2. Lig´in 30. haftasında kendi sahasında Ankara ekiplerinden Etimesgut Belediyespor ile 0 ? 0 berabere kaldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda oynanan müsabakayı, İstanbul bölgesi hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz yönetti. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Aykut Onar, Armağan Çekinmez, dördüncü hakemliği ise yine İstanbul bölgesi hakemi Cihan Ataş yaptı.

Her iki takım oyuncuları sahaya bu hafta içerisinde kutlanacak olan Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle "Bu Maç Sensiz Olmaz" pankartıyla çıktılar.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda oynanan karşılaşmayı, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Karaman, yönetim kurulu üyeleri ile Sivaslı taraftarlar izledi.

SİVAS BELEDİYESPOR

ETKİLİ OLAMADI

Plaf-Off iddiasını sürdürmek isteyen Belediyespor ile grupta orta sıralarda bulunan Etimesgut Belediyespor´un mücadelesinde ilk yarı, tarafların kontrollü atakları ile başladı. Maçın ilerleyen dakikalarında baskısını artıran Belediyespor, öne geçmek için ataklar geliştirdi. Ani ve organize ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan Belediyespor´un son vuruşları istediği gibi olmadı. Tarafların çabası eşitliği bozmaya yetmedi ve maç 0-0 sona erdi.

Sivas Belediyespor, bu sonuçla 30. hafta sonunda grupta 1 puanın sahibi olurken, puanını 58´e çıkarttı ve 5. sırada yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!