USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BELEDİYESPOR, İKİ KULVARDA HEDEFE YÜRÜYOR

BELEDİYESPOR, İKİ KULVARDA HEDEFE YÜRÜYOR

BELEDİYESPOR, İKİ KULVARDA  HEDEFE YÜRÜYOR
08-05-2018 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

2. Lig kırmızı grubun güçlü ekiplerinden Sivas Belediyespor ligin son haftasında kendi sahasında İnegölspor´u ağırladı.  Yeşil-beyazlı ekip sahadan 1-1´lik skorla ayrıldı. Play-Off´u garantileyen Sivas Belediyespor puan sıralamasında 67 puan ile 4. sırada yer aldı.

Diğer yandan temsilcimiz Sivas Belediyespor Play Off´un ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda ligin ekiplerinden Afjet Afyonspor ile 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 16.00´da oynayacak.

TFF 2 ve 3. Lig´de hafta sonu oynanan karşılaşmalar sonucunda gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar Play-Off oynamaya hak kazandı. Lig statülerine göre ilk maçlar gruplarında 4 ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak. TFF 2. Lig´de müsabakalar 10, 14, 18 ve 22 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Final tarihleri ve final merkezleri ise daha sonra ilan edilecek.

Diğer yandan 2. Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Sivas Belediyespor, 2. hafta öncesinden Play Off´u garantilemişti. Belediyespor ilk maçını 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda Afjet Afyonspor ile saat 16.00´da karşılaşacak.

Bu müsabakanın rövanşı ise 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 19.00´da Afyon´da oynanacak.

 

ADIM ADIM SÜPER LİG´E

 Sivas Belediyespor Bayan Hentbol takımı, geçtiğimiz hafta ligin 24. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kastamonu Gençlik Spor Kulübü´nü 33 ? 24 yenerek Süper Lig yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Süper Lig´e çıkma hedefini ligin son maçına bırakan yeşil-beyazlılar, 13 Mayıs´ta kendi sahasında Muğla Yalıkavak Belediyespor´u yenerse Süper Lige çıkacak.

 

Kastamonu Gençlik Spor karşısında oyunda baştan sona üstünlüğünü koruyan Sivas Belediyespor Bayan Hentbol takımı bu galibiyetle ligdeki üst üste 8. galibiyetini alarak, süper lig yolunda önemli bir adım attı. Bu sonucun ardından Sivas Belediyespor, puanını 35´e çıkartarak 2. sıraya yükseldi ve Süper Lig iddiasını sürdürdü.

Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı ligde aldığı başarılı galibiyet serisine de devam ediyor. Antrenör Doğan Ardahanlı yönetiminde istikrarlı çıkışını sürdüren bayan hentbolcular, ligde son 8 haftada oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmüyor.

HEDEF SON MAÇA KALDI

Bu durum sonrası Sivas Belediyespor Bayan Hentbol takımının süper lig hedefi son hafta oynanacak maça kaldı. 13 Mayıs Pazar günü kendi sahasında Muğla Yalıkavak Belediyespor´u ağırlayacak olan Sivas Belediyespor, rakibini yenerse süper lige merhaba diyecek. Ancak rakibine yenildiği durumda 1. lige devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!