USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş´a Sivaslı Sporcu

Beşiktaş´a Sivaslı Sporcu

Beşiktaş´a Sivaslı Sporcu
20-07-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone ve Beşiktaş Jimlastik Kulübü tarafından Türk futbolunun geleceğine katkı sağlamak üzere hayata geçirilen ?Geleceğin KaraKartalı? projesi, Vodafone Park´ta düzenlenen final etkinliğiyle sona erdi. 

7 bölgede elemeleri geçen 8-13 yaş arası 35 çocuk, Beşiktaş JK´nın Nevzat Demir Tesisleri´nde düzenlenen 3 günlük ?Geleceğin KaraKartalı Yetenek Kampı? sonrası büyük final için Vodafone Park´ta top koşturdu.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO´su Colman Deegan´ın da izlediği final maçlarında, ?Geleceğin KaraKartalları? 8´er kişilik 4 takım halinde mücadele etti. Ünlü sunucu Selim Yeğin tarafından anons edilen genç yetenekler, sporcu tünelinden geçerek sahaya çıktı. 25´er dakikalık 2 devreden oluşan 2 ayrı karşılaşma halinde oynanan final maçlarında genç sporcular tüm yeteneklerini sergilerken tribünlerden de tam not aldı.

SİVAS´TAN ENES ARSLAN

BEŞİKTAŞ´IN ALT YAPISINA SEÇİLDİ

Final maçları sonrası Beşiktaş JK altyapı antrenörleri tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Kocaeli´den Metin Mert Batur, İzmir´den Ege Dinç, Diyarbakır´dan Bora Gül ve Osman Ege Şensek, Ankara´dan Batuhan Türkcan ve Mehmet Haydaroğlu, Manisa´dan Berk Uslu, Sivas´tan Enes Arslan ve Niğde´den Elif Can, Beşiktaş JK altyapısına girmeye hak kazandı. Başarılı gençlere madalyalarını Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO´su Colman Deegan verdi. ?Geleceğin KaraKartalı? final etkinliğinde, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Beşiktaş JK Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting´den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Beşiktaş JK Altyapı Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörü Serkan Reçber ve Beşiktaş JK´nın unutulmaz futbolcusu Metin Tekin de hazır bulundu.

BAŞKAN ORMAN: ?TÜRK FUTBOLUNUN

GELECEĞİNE IŞIK TUTTUK?

Madalya töreninden sonra konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi; ?Beşiktaş JK olarak gençlerimiz için sporla dopdolu, aydınlık bir gelecek hayal ediyoruz. Bu geleceği inşa etmenin en önemli ve doğru yolu da geleceğin Zeki, Çevik, Ahlaklı sporcularını yetiştirebilmekten geçiyor. Bu amaçla çıktığımız yolda, değerli yol arkadaşımız Vodafone ile birlikte hayata geçirdiğimiz çok özel bir projenin harika sonuçlarını bugün hep birlikte yaşıyoruz. ?Geleceğin KaraKartalı´ projesi ile Türk sporunun, Türk futbolunun geleceğine; bir yanıyla mütevazı, bir yanıyla da çok önemli bir ışık tuttuğumuza inanıyorum. Bugün sahada olan kardeşlerimiz, gelecekte hem kulübümüz hem de ülkemiz için gurur kaynağı olacaklardır, buna inancım tam. Elbette bu projeyi bir son değil, başlangıç olarak görmek, sadece Beşiktaş JK özelinde değil, tüm spor ekosistemi nezdinde, geleceğin yıldızlarını keşfetmek, onlara el uzatmak hepimizin birincil vazifeleri arasındadır diye düşünüyorum. Görevli arkadaşlarımızın büyük bir özenle değerlendirerek seçtiği genç sporcularımızı ben de yürekten tebrik ediyor ve bilişim teknolojilerinin gücüyle spora farklı bir katkı sağlayan kıymetli iş ortağımız Vodafone´a da bu vesileyle içtenlikle teşekkür ediyorum.?

CEO DEEGAN: ?TÜRK FUTBOLU İÇİN

ÖRNEK BİR HAREKETE İMZA ATTIK?

Vodafone Türkiye CEO´su Colman Deegan ise şöyle konuştu; ?Vodafone olarak, Türkiye´de gençlerin gelişimine destek veriyoruz. Gençler, bir ülkenin en değerli varlıklarından biridir. Beşiktaş JK ile işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz ?Geleceğin KaraKartalı´ projesinde de dijital platformlarımız sayesinde Türkiye genelinde 8-13 yaş arasındaki tüm gençlere geleceğin başarılı futbolcuları arasına katılma konusunda fırsat eşitliği sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizin, Türk futbolu için örnek bir hareket olduğuna inanıyoruz. Beşiktaş JK ile son derece verimli ve mutlu ilerleyen bir işbirliğimiz var.?

REÇBER: ?HAYALLER

HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ?

Son olarak konuşan Beşiktaş JK Altyapı Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörü Serkan Reçber de, Türk futbolunun altyapısını geliştireceklerini söyleyerek; ?Bu bir bitiş değil bir başlangıç. Seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ama biz bütüne ve büyük resme bakıyoruz. 35 arkadaşımızın da bundan sonra bizimle birlikte olabilmesi için, sevgili hocalarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendi illerine döndüklerinde oradaki spor okullarımızda bila bedel bu kardeşlerimizin bizim takibimizde gelişmeleri için altyapı hocalarımız ile birlikte bunu organize edeceğiz. Hayaller hiçbir zaman bitmez. Biz çocuklarımızın hayallerine giden kapıyı araladık? ifadelerini kullandı.

500 BİN ÇOCUK VE

EBEVEYNE ULAŞILDI

?Geleceğin KaraKartalı? projesi, Vodafone Türkiye ve Beşiktaş JK tarafından ?Beşiktaş´ın Geleceğine Kanat Ger? temasıyla, dünyanın ilk dijital scouting (futbolda yetenek avcılığı) projesi olarak hayata geçirildi. Projenin tanıtımı için toplam 10 şehre gidilirken, 36 bin kilometre yol da kat edildi. Proje dahilinde 500 bin çocuk ve ebeveyne de ulaşıldığı açıklandı. Projeye katılmak isteyen çocukların ebeveynleri, Vodafone Park mobil uygulaması üzerinden ya da geleceginkarakartali.com sitesine çocuklarının yeteneklerini sergiledikleri ve top kontrolü, top sürme ve çalım, pas ve şut ile özel bir hareketten oluşan,en fazla 59 saniyelik videolar yükledi. Sisteme 4 ayda tüm Türkiye´den toplam 4.500´e yakın video yüklendi. Yaklaşık 5 milyon kez izlenen bu videolar için 60 binden fazla oy kullanıldı. Yüklenen videoların oylanmasıyla 7 bölgede en çok oy alan 460 çocuk bölge elemelerine katılma şansı yakaladı. Bölgelerde Beşiktaş JK altyapı antrenörleri tarafından gerçekleştirilen 1´er günlük seçmelerin ardından her bölgeden 5 olmak üzere toplam 35 çocuk İstanbul´daki kampa ve büyük finale katılmaya hak kazandı.

/resimler/2018-7/19/1253019973030.jpg

/resimler/2018-7/19/1253176379575.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!