USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bilgin´den Kahraman Şoföre Ödül

Bilgin´den Kahraman Şoföre Ödül

Bilgin´den Kahraman Şoföre Ödül
08-08-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Özel halk otobüsünde kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirerek hayatta kalmasına vesile olan otobüs şoförünü Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ödüllendirdi.

Önceki gün öğle saatlerinde Aydoğan-Fatih güzergâhında taşıma yapan otobüs şoförü Mustafa Karasoy, Hikmet Işık Caddesi´nde iken bir yolcu fenalaşarak otobüsün içinde yere düşmüştü. Kalp krizi geçiren yolcuyu fark eden şoför Mustafa Karasoy güzergâhından çıkarak yolcuyu hastaneye yetiştirmişti.

Belediye Başkanı Bilgin, yolcunun hayata tutunmasına vesile olan otobüs Karasoy´u makamında ağırladı.

Olay hakkında Karasoy´dan bilgi alan Başkan Bilgin yaptığı duyarlı davranıştan dolayı Karasoy´u ödüllendirdi. Başkan Bilgin; ?Tebrik ediyoruz. İnsani bir görev. Hepimizin yapması gereken bir davranış. Mustafa kardeşimizi kutluyorum. Vatandaş memnuniyetini sağlayan, farkındalık oluşturan, bu tip insani davranışları yapan arkadaşlarımızı her zaman ödüllendiriyoruz. İyi iş yapmanın esas yöntemi ödüllendirmektir. Temel hedefimiz inşallah çok kısa bir süreçte var olan şikâyetleri ortadan kaldırmak ve Sivas´taki toplu taşımayı en kaliteli hizmet verecek şekle getirmek? ifadesini kullandı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!