USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Bilgin´in Emrindeyim?--Video

?Bilgin´in Emrindeyim?--Video

?Bilgin´in Emrindeyim?--Video
11-03-2019 07:00
Google News


FATİH TABUR

Birtakım temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde Sivaslılara seslendi. Seçim otobüsü üzerinde gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Halka sesleniş programının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu gerçekleştirdi. Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Aksu, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını söyledi.

?BU SÜRECİ ZAFERLE TAMAMLAYACAĞIZ?

Başkan Aksu, ?Göreve geldiğimizde kendimize bir hedef koyduk. ?Sivas merkezimiz başta olmak üzere 16 ilçemizde ve tüm beldelerimizde belediye başkanlıklarını alacağız´ dedik. İlçeleri, beldeleri geziyoruz ve tabii ki Sivas merkezde de mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde geziyoruz. Gezdiğimiz yerlerde görüyoruz ki sizlerin sayesinde hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bizlere verdiğiniz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu süreci Hilmi Başkanımızı Belediye Başkanı yaparak zaferle tamamlayacağız. Bu zaferin en büyük mimari siz değerli Sivaslı hemşehrilerimiz olacaktır. Tekrar bu alanı hınca hınç doldurduğunuz için teşekkür ediyorum, saygılarımızı sunuyorum? dedi.

?ARKASINDA SİVAS OLANIN SIRTI YERE GELMEZ?

İl Başkanı Aksu´nun ardından konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın ise ?Bu ülkenin yetiştirdiği en büyük siyasetçilerden birisi olduğuna inandığım; bu ülkenin belası olan terörü bertaraf eden İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu´ya ülkem adına, sizler adına, Sivas adına tekrar hoş geldiniz diyorum. Bu heyecanı ben 2001 yılında da gördüm. 2001 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Sivas´a girdiği zaman da caddelerde, meydanlarda bu heyecanı yine bize göstermiştiniz. O günden bu güne kadar her seçimde Sivas halkı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında oldunuz, bizlerin yanında oldunuz. Cumhurbaşkanımızın güzel bir sözü vardır: Arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez. Ben hepinize teşekkür ederim. Şükürler olsun ki Sivas´a 10 yıl hizmet etme şerefini Rabbim bizlere lütfetti. İnanıyorum ki sizleri mahcup etmedik. Siyasette makamlar gelir ve geçer ama yapılanlar kalıcıdır. Siyasette insanların gönlüne girmek zordur. Girdikten sonra da çıkmak zordur. Ben sizlerin gönlüne girdiğime inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Hilmi Başkanımıza da başarılar diliyor, hepinizden destek istiyorum? diye konuştu.

?YEDİ DÜVELE KARŞI MÜCADELE EDİYORSUNUZ?

İçişleri Bakanı Soylu´nun Sivaslıların gönlünde ayrı bir yeri olduğunu dile getiren AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin ise ?Sayın Bakanım; Sivaslılar biliyor ki siz Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte ona yol arkadaşı olarak ülkemizde ezanlar susmasın, bayrağımız daha yükseklerde dalgalansın diye Güneydoğu´da dağların başında askerimize, polisimize destek vermek, moral vermek Türkiye´yi terör belasından kurtarmak üzere yedi düvele karşı mücadele ediyorsunuz. Yiğidolar da milletimiz de her zaman sizin ve Cumhurbaşkanımızın yanındadır, yanında olmaya devam edecektir? dedi.

?DURMAK YOK YOLA DEVAM?

Başkan Adayı Bilgin, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Sultan Şehrimiz Sivas´ımıza, hemşehrilerimize hizmet etmek üzere kutlu bir yola çıktık. İnşallah sizlerin duası ve desteğiyle 31 Mart akşamı AK Parti bayrağını, hizmet belediyeciliğini, eser belediyeciliğini sizlerle birlikte daha da yukarılara çıkaracağız ve önümüzdeki 5 yıl boyunca Sivas´ı daha da güzelleştirecek projelere hep birlikte imza atacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin desteği her zaman Sivaslıların ve bizim yanımızda olacaktır.  İnşallah bizler yollar yapacağız, köprüler yapacağız, eserler üreteceğiz ama daha da önemlisi gönüller fethedeceğiz, gönül belediyeciliğini hep birlikte yapacağız. Kalan süre içerisinde de gece-gündüz demeden  teşkilatımızla milletimize dokunarak, milletimizin kalbini kazanarak, milletimizin gönlünü fethederek 31 Mart akşamı Türkiye´nin istikbali ve istikrarı yönünde bir kez daha karar verileceğinden eminiz. Bu konuda hemşehrilerimize güveniyoruz. 31 Mart akşamına kadar durmak yok yola devam.?

?Benim nazarımda Süleyman Soylu bir halk kahramanıdır? diyen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, ?Onun halk kahramanı olduğunu biz 15 Temmuz´da gördük. Onun halk kahramanı olduğunu Güneydoğu´da, Doğu´da gördük. Bugün de görüyoruz. İnanıyoruz ki böyle yiğitler bu bin yılın Selahaddin Eyyubisi Recep Tayyip Erdoğan´la olduktan sonra Türkiye´nin yarını daha aydınlıktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın? dedi.

?HİZMET ARKASINDA HÜKÜMET OLANLA GELİR?

31 Mart´ta yerel yöneticilerin seçileceğini anımsatan Milletvekili Yılmaz, ?31 Mart´ta sandığa gideceğiz. Sizlerden istirhamım sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun ve adayları gözünüzün önüne getirin. Ülkeniz için oy kullanın, Türkiye için oy kullanın. Ne demek bu? Nasıl oy verirseniz Türkiye´de güven ve istikrar devam eder? Güven ve istikrara Türkiye´nin ihtiyacı var. Ekonomiyi geliştirmek için güven ve istikrara ihtiyacımız var. Terörü kazımak için güven ve istikrara ihtiyacımız var. Türkiye´yi 21.  yüzyılda hak ettiği yere getirmek için istikrara ihtiyaç var. Bir olmak lazım, beraber olmak lazım, kardeş olmak lazım. İşte o zaman bu vatan bize ilelebet vatan olacaktır. Allah için hem belediyelerde hem merkezi hükümette çok büyük hizmet getirdik. 80 yılda gelen hizmetlerden çok daha fazlasını getirdik. Dikkat ederseniz biz eserlerimizi söylüyoruz. Hastaneyi yaptık mı, yaptık. Stadyumu yaptık mı, yaptık. Kütüphanemizi yaptık mı, yaptık. Yolarımı yaptık mı, yaptık. Kültür merkezleri yaptık mı, yaptık. Güzel kardeşlerim yapılmayan hiçbir şey yok. Diğer kardeşlerimiz ne söylüyor? 300 doktoru 600 doktora çıkarmışız ama şu doktor eksik diyor. Türkiye´de 19 ilde var. Ne? Ambulans helikopter.  Ambulans helikopteri getirmişiz. Divriği´den, Suşehri´nden hasta getiriyor. Dedikleri ne? Geceleyin helikopter uçamıyormuş. Dolayısıyla çoğunu yaptık azı kaldı. Sivas´ın da bundan sonra hizmete ihtiyacı var mı? Var. O halde şuna kadar verin: Hizmet kiminle gelir? Arkasında bakanı olan ile gelir. Arkasında hükümet olanla gelir. Arkasında Recep Tayyip Erdoğan olanla gelir. Ben inanıyorum ki Hilmi Bilgin de inşallah Sami kardeşimden aldığı bayrağı daha yükseklere taşıyacak. Durmak yok. Her sözünüz hak, gönlünüz pak, yüzünüz ak olsun? açıklamasında bulundu.

Milletvekili Yılmaz´ın ardından konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise teröre karşı verilen kararlı mücadele hakkında bilgi verdi. FETÖ, PYD, PKK, DAEŞ gibi terör örgütleriyle kararlı bir şekilde mücadele edildiğini ifade eden Bakan Soylu, istikrarın devam etmesi için 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

?İŞİNİ ÖNÜNE KATAN BİR İNSANDIR?

Sami Aydın´ın 10 yıl boyunca Sivas´ta çok önemli hizmetler yaptığını belirten Bakan Soylu, ?Sami Başkan´a hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Olgunluğuyla, tevazusuyla tam da hem adına hem soyadına hem de yaptığı işe yakışır bir davranış ortaya koymuştur. Minnetlerimizi arz ediyoruz. Hilmi Başkan sizin milletvekilinizdi.  Biz de yıllardan beri tanıyoruz. Birlikte çalıştığımız oldu. Dost bir insandır, çalışkan bir insandır. Anadolu´nun güzel bir lafı var: İşini önüne katan bir insandır ve vefayı bilen, komşuluğu bilen Sivas´ın hamuruyla yoğrulmuş yiğit, mert bir insandır. 31 Mart akşamı bu güzel insanı, AK Parti´yi Sivas´ta yıllardır yaptığınız gibi yeniden rekor bir oyla belediye başkanlığına getirin. Sivaslı hemşehrilerim, 31 Mart akşamları sandıkları patlatın. Ben de huzurunuzda size şunu söylüyorum: Hem bir kardeşiniz, hem bir evladınız olarak aynı zamanda bu ülkenin İçişleri Bakanı olarak Hilmi Bilgin´in emrindeyim. Sivas´ın emrindeyim? açıklamasında bulundu.

FOTOĞRAFLAR: AA/İHA

/resimler/2019-3/10/1821043597945.jpg

 

/resimler/2019-3/10/1821371098547.jpg

/resimler/2019-3/10/1822120005474.jpg

/resimler/2019-3/10/1823020943979.jpg

/resimler/2019-3/10/1823299694490.jpg

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!