USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Braz: ?Sivasspor´da Çok Mutluyum?

Braz: ?Sivasspor´da Çok Mutluyum?

Braz: ?Sivasspor´da Çok Mutluyum?
06-12-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor´un başarılı oyuncularından David Braz, takımın gidişatı ve kendi performansı hakkında değerlendirmede bulundu.

Braz, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir maçının ardından evlerinde oynayacakları maçları da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Robinho ile aynı takımda oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten başarılı oyuncu Braz, ?Robinho, çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir dost. Santos´ta iken çok sayıda kupa kazanmamda yardımcı oldu. Ülkemiz dışında da Robinho gibi bir arkadaşla aynı takımda oynayabilmek benim için çok büyük mutluluk? dedi.

Takıma adapte olmasında herkesin büyük yardımının olduğunu kaydeden Braz, ?Brezilya Ligi zor bir lig daha çok top oynamaya dayalı bir lig. Türkiye Ligi ise fiziğe ve güce dayalı bir lig. Zor bir lig olduğu için adaptasyon sürecim zor geçti. Artık atlattım. Özellikle cami ve takım arkadaşlarım yardımcı oldu adaptasyon sürecinde. Yapmayı en iyi bildiğim şeyi yapıyorum; futbol oynuyorum. Demir Grup Sivasspor´da mutluyum. Umarım burada işimi yaparak devam etme şansı bulurum. Burada oynamaktan dolayı çok mutluyum. Yaptığım iş futbol. Burada oynayarak kalmak istiyorum.? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!