USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bütün Sivaslıların Başkanı Olacağım--Video

Bütün Sivaslıların Başkanı Olacağım--Video

Bütün Sivaslıların Başkanı Olacağım--Video
03-12-2018 07:00
Google News


             Fatih TABUR

             Büyük Birlik Partisi´nin (BBP)Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp için önceki gün parti binası önünde aday tanıtım programı düzenlendi. 2009-2014 yılları arasında Sivas Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ürgüp için gerçekleştirilen aday tanıtım programına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici´nin yanı sıra çok sayıda Sivaslı katıldı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren BBP İl Başkanı Uğur Bulut, 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek tüm seçim bölgelerinden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Başkan Bulut´un ardından konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 25 Mart 2009 tarihinde meydana gelen helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarına Allah´tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. Önceki dönem Sivas Belediye Başkanı olan Ürgüp´ün Sivas´a önemli hizmetler yaptığını ifade eden Destici, iddialı konuştu.

            Genel Başkan Destici, ?Bugün burada sizlerle birlikte inşallah kadim şehrimiz Sivas´ımızın belediye başkanı adayını açıklayacağız. Bugün burada sadece belediye başkan adayımızı değil Sivas´ın 2019 belediye başkanını açıklayacağız. Sivas Büyük Birlik Partimizin söğüdüdür. 25 yıldır bu böyle olmuştur, bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. Elbirliğiyle, gönül birliğiyle 25 yıl evvel Muhsin başkanımızla çıktığımız bu yolda aynı azim, kararlılık ve inançla onun bize hedef olarak gösterdiği milletin muktedir iktidarını gerçekleştirene kadar devam edeceğiz? dedi.

?GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUZ?

2019´un 31 Mart´ında gerçekleştirilecek yerel seçimlerin hayırlara  vesile olmasını temenni eden Genel Başkan Destici, ?Seçim tecrübesi yüksek olan bir siyasi partiyiz. Büyük Birlik Partisi, Türkiye´nin bütün seçim bölgelerinde kendi adaylarıyla seçimlerde yer alacaktır inşallah. Bugün burada adayımızı sizlerle buluşturuyoruz. Bütün dünyaya ilan ediyoruz. Benim bu anlamda fazla konuşmama gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü siz kendisini çok yakından tanıyorsunuz. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın 2009´da size emanetiydi. Siz o emanete 2009´da sahip çıktınız. O da 5 yıl boyunca Sivas´a ve sizin emanetinize sahip çıktı. Hiçbir halel ve söz getirmedi. 5 yıl boyunca adil bir şekilde Sivas´ta belediye yönetimi yapıldı. Belki de Sivas´ımız o güne kadar görmediği pek çok hizmetle tanıştı ama 2014 yılında bir ara verildi. Ben inanıyorum ki bu 2015´le 2019 yılındaki ara Sivas´ımız için de bir kayıp oldu. Biz hem kaldığımız yerden devam etme hem de yarım kalan projeleri devam ettirmek için Sivas´a, Sivaslıya sonuna kadar hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir kardeşimizi, bir dava ve en önemlisi de rahmetli genel başkanımızın dava arkadaşlığını yapmış bir değeri tekrar Sivas´ımızın belediye başkanı adayı olarak sizlerle buluşturacağız. Biz gönüller yapmaya geliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Sivas Belediye Başkanı adayımız Sayın Doğan Ürgüp´ü önce Allah´a sonra sizlere emanet ediyoruz? diye konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici´nin konuşmasının ardından büyük bir coşkuyla partililerle selamlaşan BBP Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp ise  konuşmasında belediyeciliğin tarifini yaparak, yeni dönemde daha iyi hizmet için hazır olduğunu söyledi.

?MİLLETİN BELEDİYE BAŞKANI

OLABİLMEK ÇOK ÖNEMLİ?

?Esas olan milletin gönlüne girmektir. Ben Sivas´ın adamıyım, Sivas´ın adayıyım? diyen Ürgüp, son zamanların moda sözü olan gönül belediyeciliğine vurgu yaparak,  ?Ben bu gönül belediyeciliğini sizlerle 5 yıl süreyle yaşadığımızı düşünüyorum. Partinin değil, milletin belediye başkanı olabilmek çok önemlidir. Bir siyasi partinin bir adayı olabilirsiniz. Prosedür böyledir ancak seçildikten sonra milletin dini, dili, ırkı, mezhebi, inancı, kimliği ne olursa olsun hepsinin belediye başkanı olursunuz. Ben 2009 yılında size ve rahmetli Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´na bir söz verdim. Milletle bir olabilmek için siyasi partinin rozetini çıkartıp yakama Türk bayrağı rozetini taktım. O günden bu bugüne kadar da bir kez olsun çıkarmadım. Dolayısıyla Türk milletinin en kadim şehirlerinden biri olan, Türk vatanın, Türk coğrafyasının Sivas´ın belediye başkanı olabilmek büyük bir şereftir? dedi.

?GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YETERLİ DEĞİL?

Konuşmasında Sivas´ta gönül belediyeciliğinin yeterli olmadığını kaydeden Ürgüp, özellikle kültürel konularda ciddi bir belediyecilik yapılması gerektiğini belirterek, şunları söyledi: ?Milletin hakkını, hukukunu savunan bir anlayışla belediyecilik yapmak lazım. Tarihi eserlere sahip çıkmak lazım. Şehrin imarını düzenli hale getirmek lazım. İki de bir imarla oynamamak lazım. Bunlar temel esaslardır. Yeni dönemde sizlere adam gibi bir belediye başkanlığı yapmaya gayret göstereceğim. İlk 5 yılda yaptıklarımın hepsine sahip çıkıyorum. Bir 5 yıl ara verdik maalesef. Rabbimin izniyle beni tekrar görevlendirdiğinizde geçmişte tecrübesi olan, yapmış olduğu ufak tefek hataları varsa da onları tekrarlamayan, yumuşak huylu, gönüllere daha fazla hitap eden, daha fazla kültürel konularda etkin olan bir yapıyı hep beraber sergileyeceğiz. Şehrimizin gelişmeye de ihtiyacı var. OSB´nin gelişmesi lazım. Biz referanduma destek verdik, biz cumhur ittifakının yanında yer aldık. Bu nedenle AK Partili kardeşlerime de sesleniyorum. Verdiğiniz her oy şehrin geleceği için olacak. Bütün Sivaslıların, AK Partilisi, CHP´lisi, MHP´lisi, Saadet Partilisi´nin belediye başkanı olabilmek için gayret göstereceğim. Alevisi, sünnisi, kürdü ya da Türkmen´i hepsinin belediye başkanı olabilmek çok önemlidir. Biz bunu yapacağız. Teveccühünüzden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bugün bizleri esnaf kardeşlerimiz, hanımefendiler, belediyenin olmazsa olmazı muhtarlarımız yalnız bırakmadı. Muhtarlar olmadan belediye idare edilmez. Muhtarın partisi olmaz. Ben bıraktığımda 65 mahallemiz vardı. Konulara vakıfım hiçbir şeyi unutmadım. Bu 5 yıllık süreçte sizlere daha iyi hizmet için hazırlandım. Belediye personeline sözümdür, 5 yılda yaşadığınızdan daha fazlasını benimle yaşayacaksınız. Vaadimdir. Muhtarlarımla sosyal ve kültürel faaliyetleri çok iyi yürüttük. O belediye kapısı hiçbir zaman kapanmayacak. İnsanları dinlemeden belediyecilik yapılmaz.?

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!