USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çalgı Çengiciler Sivas´taydı

Çalgı Çengiciler Sivas´taydı

Çalgı Çengiciler Sivas´taydı
30-01-2017 07:00
Google News


SİVAS

6 Ocak´ta vizyona giren ´Çalgı Çengi İkimiz´ filimin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir Sivas´ta Primemall Alışveriş Merkezi´nde filmin Türkiye turnesi kapsamında hayranlarıyla buluştu. Düzenlenen basın toplantısın gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili yeni bir dizi yapmayı düşündüklerini söyledi. Murat Cemcir Çalgın Çengi´nin ilk filmini 6 yıl önce çektiklerini belirterek, ikincisini 5 yıl önce çekmeyi planladıklarını ancak nasip olmadığını ifade etti. Düğün Dernek filminin devamının geleceğini söyleyen Cemcir,"Bizim derdimiz yeni hikayeler anlatmak yeni tipler ortaya çıkarmak daha çok ailelerin izleyeceği filmler yapmak" dedi.
Düğün Dernek ve Çalgı Çengi filminin kıyaslanamayacağını ifade eden Ahmet Kural ise,"Bu başka bir film Düğün Dernek gibi her saniyesi kahkahalar, tiplemeler, komik bir durum yok. Çalgı Çengi´de durum komedisi var. Draması da çok ağır bir film. Düğün Dernek´te Tüpçü Fikret´in, Çetin´in hikayelerine gülüyorduk. Bu filmi yapmak zorundaydık. 6 sene geçti seyircisi bekliyordu. Bunu bilmeyip Düğün Dernek´i izleyenler sonra da Çalgı Çengi´yi izleyenler ´olmamış´ diyebilir. Düğün Dernek gibi bir film inşallah çekeceğiz" diye konuştu.
İkili basın toplantısının ardından hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncular dinleyenleri kahkahalara boğdu. Hayranları, Cemcir ve Kural ile bol bol fotoğraf çekindi. (İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!