USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çalımbay: Galibiyet Kadar Önemli Puan Aldık

Çalımbay: Galibiyet Kadar Önemli Puan Aldık

Çalımbay: Galibiyet Kadar Önemli Puan Aldık
23-06-2020 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Süper Lig´in 28. haftasında Demir Grup Sivasspor, Konya deplasmanında 2-2 berabere kalarak karşılaşmadan bir puanla ayrıldı. Maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, çok heyecanlı bir maç olduğunu ifade etti.

Karşılaşmada iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyleyen Çalımbay, golden sonra istediklerini yapamadıklarını söyledi.

Maçta ikinci yarıda oyundan kopmadıklarını ifade eden Çalımbay, ?Mağlubiyeti kesinlikle kabul etmedik. Sürekli değişiklikler yaptık, oyuncuların yerlerini değiştirdik. Son dakikada da golü bulduk. Galibiyet kadar önemli puan aldık? dedi.

Ligde çok zor maçlar oynayacaklarını kaydeden deneyimli teknik adam, ?Konyaspor ile oynadık. Pazar günü Kayserispor ile karşılaşacağız. Ardından Kasımpaşa´ya gideceğiz ve daha sonra Malatyaspor oynayacağız. Telafisi olmayan maçlar oynayacaklar. O yüzden bizim maçlarımız zor geçecek. Çok fazla eksiğimiz vardı. Onlar da olsa daha değişik maç olabilirdi. Alınmış puan çok iyi. Kazandığımız oyuncular oldu. Son dakikada gelen gol bizim için her açıdan iyi oldu? şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!