USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çalımbay´dan Tatlı Sert Uyarı: ?Hata İstemiyorum?

Çalımbay´dan Tatlı Sert Uyarı: ?Hata İstemiyorum?

Çalımbay´dan Tatlı Sert Uyarı: ?Hata İstemiyorum?
21-09-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, ligin 5. haftasında sahasında konuk edeceği Karadeniz ekiplerinden Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Dün kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesi futbolcularıyla toplantıda bir araya gelen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Pazartesi günü kendi evlerinde oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Ligdeki en önemli maçlardan birine geldiklerini kaydeden tecrübeli hoca, ?Ligde 3 haftadır galibiyet alamıyoruz. Bunu sonlandırmamız gerekiyor. Artık toparlanma vakti geldi. Trabzonspor maçından kesinlikle galip ayrılmalıyız. Bu hata yine yoğun tempoda çalıştık. Sizden tek isteğim maçta bireysel hata yapmamanız. Maçta hata istemiyorum.Trabzon maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Herkes bize güveniyor. Kimsenin güvenini boşa çıkarmamalıyız? dedi.

FUTBOLCULAR GALİBİYETE ODAKLANDI

Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli ve hırslı halleri gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcılarının uyguladığı antrenmanda programı dahilinde yüksek tempoda çalışan kırmızı-beyazlı takım, Trabzon maçı için galibiyete odaklanmış durumda.

SİVAS´TA SON İDMAN

Kırmızı-beyazlı ekip yarın yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın akşam saat 17.00´da yapılacak olan antrenman basına açık, taraftara ise kapalı olacak.

ÇALIMBAY, GALİP GELEMİYOR

Atom karınca lakaplı teknik direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig´de teknik direktör olarak Trabzonspor ile iç sahada oynadığı son dört maçta galip gelemedi. Çalımbay, Trabzonspor karşısında son dört maçta 2 beraberlik, 2´de mağlubiyet aldı. Çalımbay´ın rakibine karşı son iç saha galibiyeti yine Sivasspor´u çalıştırırken 2013 Şubat´ta 2-0´lık skorla gelmişti.

YİĞİDO EVİNDE YENİLMİYOR

Evindeki son dört maçta yenilmeyen Demir Grup Sivasspor, geçen sezonda dahil olmak üzere son dört maçta 2 galibiyet, 2´de beraberlik aldı. Kırmızı-beyazlılar daha önceki dört maçın üçünde mağlup olurken, 1 kez de galibiyetle ayrılmıştı.

DEV MAÇ PAZARTESİ GÜNÜ AKŞAM

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor 23 Eylül Pazartesi günü saat 20.00´da Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda karşılaşacak. Müsabakayı ise Ankara bölgesi hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!