USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çalışmalarıyla Göz Dolduruyor

Çalışmalarıyla Göz Dolduruyor

Çalışmalarıyla Göz Dolduruyor
13-10-2020 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, beraberinde oda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partisinin 13. Olağan Kongresinde güven tazeleyerek yeniden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Başkanlığı görevine seçilen Özkan Turan Navruz´u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Başkan Hakan Demirgil, "Sivas ortak paydasında, hep birlikte bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da istişare kültürüne dayanarak yol alacağız. Bu güzel şehrimizi, esnafımızı en iyi şekilde geleceğe taşımak için ortak mücadelemizi sürdüreceğiz.   Tabii bu arada İl Başkanımız Sayın Özkan Turan Navruz ve kıymetli yönetiminin bu süreç içerisinde yapmış oldukları görevde başarılarını görüyoruz. Sürekli   esnaf ve sanatkarlarımızın yanında. Dertlerimizi ifade ettiğimiz zaman takipçisi olan hem de bu noktada sıkıntılarımızı bizlerle beraber istişare kültürüyle çözmeye gayret gösteren bir yapısı var. Sivas ve esnaf ve sanatkarlarımız mevzu bahis olduğunda her zaman bizimle beraber dertlenmeniz bizim için çok  önemli ve kıymetli. Biz de sizin çalışmalarınızdan, gayretlerinizden bize olan yakınlığınızdan ve bizimle istişare kültürüyle iş yapmanızdan dolayı oto sanatkarları esnaflarımız adına teşekkürlerimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yeniden seçilmenizden dolayı sizi ve yönetiminizi tebrik ediyorum? şeklinde konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz ise Başkan Hakan Demirgil ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ?Başkanımız Hakan Demirgil ve yönetimi Sivas´ımıza faydalı işler yapmaya devam ediyor. Bazen takip etmekte zorlansak da kendisini takdir ediyoruz. Yapmış olduğu çalışma ve projelerle göz dolduruyor. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Hakan Demirgil, günün anısına MHP İl Başkanı Özkan Turan Nevruz´a plaket takdim etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 961

The include file 'json/puan_64023_1_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!