USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çocuklar ve gençler için birlikteyiz

Çocuklar ve gençler için birlikteyiz

Çocuklar ve gençler için birlikteyiz
30-10-2017 05:00
Google News


AHMET TIRPAN

Öğretmenevinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına okul müdürleri, merder kurucu başkanları, siyasi parti temsilcileri, Merder Bölgesi muhtarları ile dernek başkanları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Merder Başkanı Mehmet Bediroğlu, bölge olarak sosyal sorumluluk projesi oluşturduklarını, bu projenin 18 köy ve bir beldede uygulanacağını söyledi.
Bediroğlu, "Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Toplumların geleceği yetiştirdiği çocukları ve gençleri ne kadar güvendedir. Bu bakımdan bizler, çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar donanımlı, imanlı, ihlâslı ve vatan, mille, bayrak sevgisiyle yetiştirebilirsek, geleceğe o kadar güvenle bakabiliriz. Tanıtımını yapmış olduğumuz Çocuklar ve Gençler İçin Birlikteyiz projemiz kapsamında bölgemizde Arıcılık kursları, madde bağımlılığı ile mücadele konusunda seminer, halı saha, satranç turnuvası ve Çanakkale gezileri düzenleyeceğiz" dedi.
Projenin hazırlanmışında emeği geçenlere de teşekkür eden Merder Başkanı Mehmet Bediroğlu, proje maliyetinin yaklaşık 80 bin lira olduğunu ve 15 Haziran 2018 tarihinde sona ereceğini kaydetti.
Merder Başkanı Bediroğlu, derneğin çalışmaları hakkında da bilgi verdikten sonra kurulmasından bu güne kadar emek veren herkese teşekkür etti. Toplantıda ayrıca protokol konuşmaları yapılmasının ardından Çocuklar ve Gençler İçin Birlikteyiz projesinin tanıtımı yapıldı.

/resimler/2017-10/29/1759036221026.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!